Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerás megfigyelőrendszer
 
Témaindító: zozz12, idő: Okt 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   60 / 70
(#) zamatőr válasza dB_Thunder hozzászólására (») Júl 16, 2021 /
 
Ma reggelre helyreállt a szolgáltatás . Telefonon jól működik de a win10 -en csak ha jókedve van de egy automatikus frissítés után már sehogy sem. Android emulátorral működik de ez erőforrás zabáló nálam . Ingyenes DDNS szolgáltató beállításhoz csak év végé felé lesz segítségem. Marad a telefon és néha az emulátor. Nem tudom hogyan deríthetném ki az IP címeket (4 kamera)
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2021
(#) Inhouse válasza zamatőr hozzászólására (») Júl 17, 2021 /
 
A legtöbb szolgáltatónál nem változik napról napra az IP. Szolgáltatói eszköz cserénél szinte biztos, de egyébként hónapokig is ugyanaz maradhat.
Ha van azon a helyen egy napi használatú PC, akkor elküldheted magadnak minden nap az aktuális IP-t, így tudni fogod, hogy hol keresd.
(#) antikzsolt hozzászólása Aug 8, 2021 /
 
Üdv.

Van egy Techson tc dvr ss3004 ip nevezetű felvevőm aminek nincs adaptere se használati útmutató vagy bármi ami jól jöhetne hogy tudjam telepíteni. (bár ez nem nagy árt hogy ingyen volt)
Milyen kamerát lehet rádugni? Minimális elvárás az hogy lássam éjszaka a kétlábú róka járkál az udvaromban.
(#) antikzsolt válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Köszi.

Ezt már korábban is megtaláltam de nem igazán lettem okosabb. A gyári kamera már nem kapható legalábbis nem találok hozzá a másik meg vezeték nélkülieket dob fel.
(#) bbb válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
ONVIF szabványt ismeri, gyakorlatilag akármilyen noname IP kamerát rápróbálhatsz. 720p-s cuccot tudok kölcsönadni kb. két hét múlva (nem itthon van), ha ki akarod próbálni.
(#) antikzsolt válasza bbb hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Addigra megpróbálok hozzá szerezni egy tápot addig nem akarok rákölteni nagyon. Van egy olyan érzésem hogy a gyári jelszó már át lett írva és akkor nem lehet hozzáférni semmihez.
(#) merlingerin válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Szia!

igen, és mivel techson, a magyar forgalmazó szóba se áll veled, ha nem vagy telepítő.. Akkor csak vastelepre való sajnos..
(#) antikzsolt válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Na jó hír hogy lemegy a teszt szépen próbál kamerára csatlakozni. A rossz az hogy nincs usb-s egerem. Régi hagyományos ps egér szolgál mert azok bírják a strapát. Talán jó hír hogy a felhasználónév helyére egyből az admin jött be. Sajnos egér nélkül nem tudom beírni a jelszót. Amúgy én is attól félek rendesen hogy kuka lesz.
(#) antikzsolt válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Lezárom mert le van zárva Jó volt bohóckodni vele de sajnos megkapta az íves javítást :8
(#) sector99 válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Köszi, hogy megosztottad ! Nekem is ilyen rendszerem van, jó tudni ilyen "trükköket"...
(#) aroxol válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Hihetetlen vagy. Nincs usb-s egered aztán eldobsz egy rögzítőt. Lezárás feloldható lett volna. De jól megy...
(#) merlingerin válasza aroxol hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Szia!

Techson esetben hogy? Áruld el a titkot
(#) aroxol válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Szia!
Power Egy pár tábla csoki.
(#) antikzsolt válasza aroxol hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Az az igazság ha a 18.000Ft egér fél év után szétesett a kezem alatt. Ezért cseréltem kényszerből a logitech ps egérre és a úgyszintén ps csatis Fujitsu siemens billentyűzetre. Alapból elég régi mind a kettő de eddig nem nagyon akar bedögleni egyik sem sem agyonkopni. Sok volt az online játék az új csilivili hulladékoknak
Amúgy még nem dobtam ki. Itt fekszik még mellettem szétszerelve de kb 2 perc alatt üzembe rakom ha kell. Hogy lehet kinyitni? Az elemet kiszedtem belőle a dátum amit jól mutatott egyből elment. De a kódot kéri úgy is. Amúgy a nyilakkal és az enter gombokkal lehet vezérelni sót a kódot is be lehet írni.
Igen ki lehet nyerni a kódot olvastam némi forrasztás az "uarto"" helyre és máris mehet rá a technika. Na mármost ez nálam nincs meg mármint a technika.
(#) merlingerin válasza aroxol hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Szia!

Nos igen. Erre írtam fent, hogy "magyar forgalmazó szóba se áll veled, ha nem vagy telepítő.." Több alkalommal próbálkoztam. Mailben, telefonon, és egyszer még autóval is kanyarodtam arra, hátha csak nem merik leírni, vagy telefononbevállalni... Nem csokival, hanem pénzzel a zsebemben. El lettem hajtva. Vigyem ahhoz, aki felszerelte. Probléma, hogy szegény ember jobb létre szenderült...

Ezzel egy életre elengedtem mindent, amit Ők forgalmaznak. Beleértve a paradoxot is.

Ezért kérdeztem, mi a titok.. De ezek szerint nincs titok.. Ismerős kell. Nekem nincs, és az ország döntő többségének nincs. Sőt, azoknak sincs, akik megveszik egy telepítőtől a szettet, majd a telepítő eltűnik, telefont nem veszi fel. Több ilyen rögzítővel volt "szerencsém" találkozni, természetesen techson "márkából". Mindenkinek ajánlom, kerülje el. Ez az oka. Az, hogy mivel a Techson a Poweresek "vacka", sehol máshol nem lehet hozzájutni, csak tőlük, telepítőn, vagy kiskeren keresztül. Akkor mi a gond? Persze tudom a költői választ. Az, hogy ha nem csinálják meg, akár pénzért is, akkor vesz a user másikat. De nem fog Techsont ezek után, az biztos.

Egyébként ugyan az a kínai vacak, mint a többi, régebbi DVR-eket meg lehetett menteni, telneten keresztül, mivel a SW ami futott rajtuk, csak annyira volt techson, hogy lecserélték a logót, meg a default grafikus jelszót.. Emiatt telneten belépve a file rendszeren keresztül letörölve a user könyvtárat, reboot után default adminnal indultak... De ezek a régiek voltak.. A mostaniakon a telnet tiltva van.. Olyan nyomik voltak, hogy a jelszó valami primitív volt.. 12346 kategória, már nem emlékszem pontosan..

Lehet arra hivatkozni, hogy védelmi oka van, ne lehessen ellopni.. stb.. Mondanám is, hogy jogos.. De a csókosok lophatnak?
(#) antikzsolt válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Igen az a gyári jelszó de sajnos nem működik.
(#) merlingerin válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Szia! A telnet jelszóra értettem a primitívet Vagyis nem csak Te, hanem bárki a LAN lábáról betelnetezve teljes jogot szerezhetett rá, Te akármilyen admin jelszavat megadhattál, a telnet jelszó az a gyári maradt.. Volt botrány belőle, világszerte millió DVR bukott el emiatt, és szereztek hozzá hozzáférést. Jó pár éve volt.. Gyakorlatilag az összes kínai vacak mind egy kaptafára készült.
(#) antikzsolt válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Na olyan kábelem az tuti nincs már vagy 5 éve Bár ha szerencsém van talán még megtalálom a lomosba. Mennyire nehéz megoldani hogy hozzáférjek? Elég a böngésző a http címével és máris okés vagy cseppet bonyolultabb?
(#) merlingerin válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Szia!

Mint írtam, RÉGEN, Telnettel.. Ezen már nem működik a trükk. Azért mondtam, hogy levélnehezék.
(#) antikzsolt válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Megért volna egy misét ha másért nem hogy tanuljak. A fránya citromsárga kábel meg csak nem akar előjönni hogy kicsit szórakozzak.
aroxol megoldására azért kíváncsi vagyok hogy mi lenne.
(#) merlingerin válasza antikzsolt hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Amit írtam. A forgalmazó a power bizonságtechnika. Ők fel tudják oldani, csak nem akarják..
(#) aroxol válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Minden megoldható csak akarni kell. Rengeteg telepítő jár hozzájuk, csak meg kell kérni valakit....
(#) aroxol válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Techson-al nincs probléma, nem úgy a többi nagyobb gyártóval. A Paradox tényleg egyre gyengébb, dupla anyagot viszek telepíteni...
(#) merlingerin válasza aroxol hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Ezt most nem gondolod komolyan, hogy egy termék supportja olyan, hogy kis hokedlin ülök a forgalmazó ajtajában, és idegeneket kérek meg, hogy lécciléccividd már be...

Ne már...

Ez egy vicc. Az ilyen termék a szemétbe való.

Ismerős kért meg, reszeljek hozzá a 2012-es hikvision nvr-éhez egy ptz kamerát. Kamera ment, ptz nem. Írtam mailt idegenként, megírva, mi a hasfájásom. 10 perc nem volt, jött a link valami módosított firmware tartalommal.. megoldotta. Tudom, kínai szemét.. tudom, tudom.. csak működik, end usernek is van support, egy akkor 8 éves cucchiz. Udvariasan. Akkor mit vegyek?

Én tudom.
(#) antikzsolt válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 8, 2021 /
 
Amúgy kár ezen rugózni. Közben találtam egy 15.000Ft rendszert. Az is ilyen híg lé alapon de én legalább maradandóan fel tudom írni a kódot a gépre. Lézerrel megsütöm úgy hogy elszíneződik az anyag A minőségben meg kb ugyan ott van mint ez az ezeréves valami
(#) aroxol válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 9, 2021 /
 
Nincs ezzel semmi probléma. Biztonságtechnikai eszközről beszélünk. Hiba esetén a telepítő (szerződött partner) az első szűrő. Ha rendszer hiba van ki tudja javítani. Persze pénzért, ha nem garanciális. Én még Techson hibás rögzítőt nem láttam, (na jó ventilátor hiba volt) pedig lassan 20 éve telepítek minden félét. HIK-röl leszoktam az idiota HIK-CONNECT és a PC alkalmazásuk miatt. Dahua leszerepelt amikor 32csatornás DVR-t nem volt sehol csak a hivatalos importőrnél 1db. az is hibás volt, érdekes módon volt már a kamera szekció módosítva. Helyette vásárolt 2db. 16-os DVR-böl egy hibás volt. Amit a hibás helyett adtak az is hibás volt. Tehát 5 rögzítőből 3 hibás. Vízálló kamerás kaputelefon szétázott. Ja és ugyanúgy csak telepítőkkel állnak szóba. Amúgy a kameráik nagyon jók.
Az email-es kód küldés szolgáltatás vagy kód generálás dátum szerint meg olyan mint amikor felhívom a távfelügyeletet hogy karbantartás miatt vegyék ki a riasztót, meg is teszik mindenféle jelszó nélkül.
(#) merlingerin válasza aroxol hozzászólására (») Aug 9, 2021 /
 
Igen, itt ebből az írásodból látszik a telepítői hozzáállás.

Fehér-fekete.

Az élet meg nem az. Azzal, higy egy terméket megvásárolok, a tulajdonommá válik. Legális keretek között dönthetek a felhasználásával kapcsolatban. Azzal, hogy a forgalmazó nem áll velem szóba, csak a vele szerzódött emberekkel, kizár engem a jogom gyakorlása alól. Ami ha tetszik, ha nem... Illegális.

Ez bárhol bíróság előtt biztos győzelem. Csak az a baj, hogy a jog, és a valós élet idehaza köszönő viszonyban sincs.

De igazából ez a forgalmazó döntése. Azt csinál, amit akar. Van olyan forgalmazó (nem ez a márka..) ahol nem ez a hozzáállás. Ott vásárolok, hagyom a pénzem, és ha valaki kérdezi, hol vegyen valamit, oda küldöm. Ez meg az én jogom, én döntésem. És más cég profitja, nem a poweré

Az, hogy beragadt egy nem jól cimkézett utolsó darab valahol, amit eladtak, az nem a márkát minősíti. Az alkalmazott motiválatlanságat inkább..
(#) aroxol válasza merlingerin hozzászólására (») Aug 9, 2021 /
 
De Te nem a forgalmazótól vásárolsz. Panasz esetén ahhoz kell fordulnod akitől vásároltad a készüléket.
A forgalmazó felé ez esetben semmilyen jogalapod nincs.
(#) merlingerin válasza aroxol hozzászólására (») Aug 9, 2021 /
 
Szia! Ez tévedés. A Te állításod igaz mondjuk egy olyan termékre, amit sok importőr forgalmaz. De a techson az a power saját márkás terméke. És nem garanciális ügyről van szó.

Jogilag nem lehet kizáró ok, ha a vásárlás helye megszűnik, vagy egyszerűen meghal az emberke. Attól még a forgalomba hozó köteles a termékét supportalni.

Gondolj bele. Veszel egy hűtőgépet a sarki műszaki boltba. Az ember meghal, aki eladta. Bezár a bolt. A hűtőd elpusztul. Kidobod? Nem. Felhívod a forgalmazót, aki megoldja a problémát. Ez megtörtént eset, a sokat szidott whirlpool esetében. Garintúli javításra 3 nap múlva itt volt az ember. Csere lett beelőlle. Méltányosságból. Pedig az eladó 3 éve elhunyt. És garis se volt már a termék.
Következő: »»   60 / 70
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem