Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kutyaól fűtése
 
Témaindító: Laci66, idő: Dec 28, 2019
Lapozás: OK   2 / 2
(#) jucsaba válasza Cavalier hozzászólására (») Dec 31, 2019 /
 
Én is amikor falun laktam, 2 kutyusom volt, melóhelyről szereztem vattakabátot, még aznap szétcincálták és még élvezték is.
Még 2x próbáltam, ugyanezt, de mindig betolakodónak nyilvánították és ketten cincálták.
Viszont olcsó lehet ha lábtörlőbe építed be a vezetéket (varrod) majd egy másikkal takarod azt is varrva.
24-es trafóról hajtva biztonságos, ne felejtsd el, a hő a föld felé fog távozni, érdemes ezirányban jól szigetelni, kivitel (eltávolítás) ellen 4 sarkát rögzíteni legalább szekunderben kismegszakítózni.

Mod: Kérjük, használd a kis- és nagybetűket, az írásjeleket, mondat tagolásokat, mert írásodra felhasználói bejelentések érkeznek.
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2020
Moderátor által szerkesztve
(#) vajasll hozzászólása Jan 1, 2020 /
 
Összegezve és hosszú évek saját gyakorlata szerint :nagyon jól szigetelt ház ,szélvédett napos helyere kell telepíteni ahol az ellenörzése alatt tartja a terepet,de minél közelebb a lakás bejáratához .Kívül.belül szigeteléshez ne férjen hozzá,teteje levehető legyen (takarítás) alul legalább colos DESZKA (ez szellőzik ,száraz marad ) ,rajta szalma,(nálam sokszor padlószőnyeg,amit nehezen mozdít ,de ebből több darab kell a váltás miatt,ha vizes (odafigyelni rá! ), rosszabb esetben sűrűn cserélt rongy.Bejáratnál szélfogót képezni (függöny nem jó (ki kell lásson) úgyis letépi,ahogy a rongyot is kihozza .És jól méretezett ház kell! Csak azt tudja befűteni!!! Ezekből következik: NEM kell a fűtés ! Én is túl vagyok rajta,meg lehet oldani lásd azaz előzőeket,de felesleges. Azt a pénzt inkább fordítsd kajára ,főleg ha fialt. És sok.sok odafigyelés!
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem