Fórum témák
» Több friss téma |
"Az L1011 sorozat egy multifunkcionális, egyvezetékes, lineáris, állandó áramforrás beépített nagyfeszültségű MOS-szal. A kimeneti áram külső ellenállásokkal állítható be 5-160 mA tartományban. Alkalmas LED-es világítástechnikai alkalmazásokhoz, egyszerű áramkörökkel és alacsony költséggel.
A hagyományos, egyvezetékes lineáris állandó áramforrású LED-meghajtó megoldással összehasonlítva az L1011 sorozat szabadalmaztatott háromtűs megoldása belsőleg integrálja az áramtükör technológiát, így az L1011 sorozatú állandó áramforrás árama külső jellel vezérelhető. Ha az áramérzékelő terminál egy ellenálláson keresztül csatlakozik a hálózathoz kapcsolódó jelcsomóponthoz, az L1011 sorozatú állandó áramforrás árama csökken a hálózati feszültség növekedésével, megvalósítva a rendszer állandó teljesítményjellemzőit; ha az áramérzékelő terminál egy külső vezérlőjelhez csatlakozik, az L1011 sorozatú állandó áramforrás áramát külső jel vezérli, támogatva az intelligens fényerőszabályozást. Az L1011 háromféle tokozást kínál: SOT89-3, SOT223 és TO252-2, támogatja a párhuzamos alkalmazásokat, és különböző teljesítményigényeket képes kielégíteni." Na ezt tudtam még kibányászni, hátha később jól jön valakinek...
Ha a kollégának nem kell a távirányító/csicsák, akkor kiváltható és/vagy hekkelhető...
Végső esetben erre gondoltam, gondolom csak kapni valami PWM-es drivert, ami jó lehet. Csak itt az egész ledsor, mind a 60db sorba van kötve, 350V DC-ről megy, nehezebb ilyent találni.
Megpróbálom hestore-ból SWSA1N60DC fettel helyetesíteni, 600V 1A csak elég lesz...
Közben tettem egy próbát, összezártam a FET 2-3 lábait, de így sem világít rendesen, csak összevissza, szóval itt nem a FET lesz a ludas sajnos.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |