Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres CNC
 
Témaindító: Tomadevil, idő: Máj 30, 2010
Lapozás: OK   6 / 6
(#) Georgee válasza ticko hozzászólására (») Dec 2, 2019 /
 
Üdv, nekem is ugyanilyen lézergravírozóm van, vagyis most szereltem össze. Milyen szoftverrel használod? Nekem az eleks maker hibaüzenetet dob akárhogy frissítem. Másik gépen is ezt csinálja. A benbox programmal dolgozik, de sajnos a lézer folyamatosan megy. Nem tudom szoftveresen kikapcsolni. Sőt munka közben sem kapcsol le, így amit elkészített szétégeti. Esetleg valami ötlet, mit nem állítottam be vagy mi lehet a gond?
(#) antikzsolt válasza Georgee hozzászólására (») Dec 2, 2019 /
 
Sajnos maga a szoftver csinálja ezt. Nekem sem működött a le fel kacsolás. Jelenleg is van egy benboxos(?) lézergépem. Bár jó ideje nem indítottam be. Kiéget a lézer és a lézerfej cserére vár. Csak idők se kedvem nincs hozzá.
(#) Georgee válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 3, 2019 /
 
És esetleg más megoldást találtál, esetleg más szoftver? Mert volt több firmware a mappában. Az egyikkel folyamatosan világított. A másikkal dolgozott, de nem kapcsolta be a lézert.
(#) Georgee válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 3, 2019 /
 
Pár óra böngészés után van eredményem. Ha a Benboxnál az LX-Nano.328p.20150626.hex-et használod, és a jobb oldali menüben átírod a lézernél lévő számokat 11re, majd pipa, akkor onnantól rendesen dolgozik a gép.
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2019
(#) antikzsolt válasza Georgee hozzászólására (») Dec 3, 2019 /
 
Igen én is 11 állítottam. Csak mint mondtam jó ideje nem használtam. Most értem haza és pont neki akartam állni hogy előkeressem a beállításokat.
Következő: »»   6 / 6
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu