Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba

Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   277 / 277
(#) uniman válasza mateatek hozzászólására (») 16:13 /

"Már csak" a mosogatógép típusazonosítóját kéne leírnod!
(#) mateatek válasza uniman hozzászólására (») 16:30 /

Szia!

Valahol talán mindegy is a típus, mert szinte mindegyik mindegyikkel kompatibilis, csak a nevét sem tudtam ennek az objektumnak. Közben a gyerekem kiderítette hogy ez egy "vízelzáró tömlő mosogatógéphez".
Sajnos nem is szerelhető. Úgyhogy valami hasonlót próbálok beszerezni.
(#) Josi777 válasza mateatek hozzászólására (») 17:56 /

Nem kompatibilisek. Jelentős eltérés van a hátlap csatlakozás és a tömlő hosszúságokban. Kisebb eltérés a tömlővég kialakításában és az elektromos csatlakozásban van. Ezért bármilyen típus az általad linkelt képen lévőhöz nem jó, főleg azért, mert a tiédnek rövid a tömlőhossza a hátlap és a csatlakoztatás között. Nem lehet hosszabbra cserélni, mert a hátlapon kívülre fog esni a védőcső vége. De még a nyomáscsökkentők értékei is eltérnek, amik ritkán, de okozhatnak problémát.
(Néhány darab példának)
A hozzászólás módosítva: 17:57
(#) mateatek válasza Josi777 hozzászólására (») 18:31 /

Az elektromos csatlakozást szerintem nem nagy probléma átsaruzni esetlegesen. A tömlő hossza pedig 180 cm. Ha kicsit rövidebb, vagy hosszabb, az nem hinném, hogy nagy gondot okozna. A belső tömlők átmérője között eddig nem találtam eltérést. Ha esetleg van, akkor esztergálok egy közdarabot.
Következő: »»   277 / 277
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem