"Már csak" a mosogatógép típusazonosítóját kéne leírnod!
Szia!
Valahol talán mindegy is a típus, mert szinte mindegyik mindegyikkel kompatibilis, csak a nevét sem tudtam ennek az objektumnak. Közben a gyerekem kiderítette hogy ez egy "vízelzáró tömlő mosogatógéphez".
Sajnos nem is szerelhető. Úgyhogy valami hasonlót próbálok beszerezni.
Nem kompatibilisek. Jelentős eltérés van a hátlap csatlakozás és a tömlő hosszúságokban. Kisebb eltérés a tömlővég kialakításában és az elektromos csatlakozásban van. Ezért bármilyen típus az általad linkelt képen lévőhöz nem jó, főleg azért, mert a tiédnek rövid a tömlőhossza a hátlap és a csatlakoztatás között. Nem lehet hosszabbra cserélni, mert a hátlapon kívülre fog esni a védőcső vége. De még a nyomáscsökkentők értékei is eltérnek, amik ritkán, de okozhatnak problémát.
(
Néhány darab példának)
A hozzászólás módosítva: 17:57
Az elektromos csatlakozást szerintem nem nagy probléma átsaruzni esetlegesen. A tömlő hossza pedig 180 cm. Ha kicsit rövidebb, vagy hosszabb, az nem hinném, hogy nagy gondot okozna. A belső tömlők átmérője között eddig nem találtam eltérést. Ha esetleg van, akkor esztergálok egy közdarabot.
Nem mindegy! Nem véletlenül kérdeztem... A csővég átmérő is változó és a szűk helyen a megfelelő hossz is számít. Meg nemcsak 230V-osak léteznek.