Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Megnéztem az egyik legnagyobb nyomtató kellékanyag nagykerben és ők is csak eredetit árulnak hozzá, miközben elég erős a for use termékpalettájuk. Lehetséges, hogy nem lesz egyszerű dolgod. Az eredetit szerintem 30k-ért bruttó megkapod, de mivel 1500 oldalt ír kapacitásnak ez gondolom téged nem boldogít.
Igen, én is mindig ott vásároltam eddig.
Uniman "javaslatára" azért nem adtam fel a keresést, és találtam 3200-ért. ![]() Remélem, jó lesz, a kép szerint ilyen. Uniman, köszönöm! ![]()
Azt becsüljed meg és amennyiben elégedett vagy vele én vennék a helyedben egyet tartalékba is.
UTAX 3240 4240Tudja valaki, hogy hol van a nyomtatókban a BORÍTÉKKAR ?Azt írja ki a nyomtató, hogy állítsam át a borítékkart , de sehol nem lelem. Természetesen nem is nyomtat. Hibát villog...
Furcsa a nyomtató opciózása, de végül megoldódott. Nem volt borítékkar.
Papír behúzás gondHP Deskjet F2480 nyomtatóban orvosolható-e valahogyan a romló papírbehúzás?![]() Elindítom a nyomtatást, lapot húzná be, *RRRRR* "elakad", lapot eltávolítom és leokézom, következő lapra kézzel rásegítek de nem kapja el rendesen és emiatt csak üresen kiköpi, végül a ~3. lapot már sikerül úgy besegíteni, hogy végre is hajtja a nyomtatást ‒ arra se lehet fogni, hogy túl kevés lap lenne benne, mivel most éppen van benne rendesen. Ha javítható, akkor hogyan; ha nem javítható, akkor mi lenne jó helyettesítő nyomtató? ![]()
Ezt a típust nem ismerem testközelből, de általánosan a papírbehúzási gondok egy része a kopott/koszos pick up görgők miatt van (másik része esetleg kuplung probléma, de azzal nagyon gyorsan nem tudsz mit kezdeni). HA hozzáférhető (alulról, hátulról stb.) akkor tisztítsd meg valami alcohollal vagy esetleg féktisztítóval ha más nincs. (Gyárilag protegumot használtak elterjedten erre a célra.
Ha másra nem is, legalább a hiba behatárolásának első lépésének jó lehet....
Első információnak már ez is jó. Kopott és/vagy koszos görgők és/vagy kuplung a behúzó mechanikában.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |