Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   118 / 118
(#) xxxyyy válasza Sinike hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Megnéztem az egyik legnagyobb nyomtató kellékanyag nagykerben és ők is csak eredetit árulnak hozzá, miközben elég erős a for use termékpalettájuk. Lehetséges, hogy nem lesz egyszerű dolgod. Az eredetit szerintem 30k-ért bruttó megkapod, de mivel 1500 oldalt ír kapacitásnak ez gondolom téged nem boldogít.
(#) Sinike válasza xxxyyy hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Igen, én is mindig ott vásároltam eddig.
Uniman "javaslatára" azért nem adtam fel a keresést, és találtam 3200-ért.
Remélem, jó lesz, a kép szerint ilyen.
Uniman, köszönöm!
(#) xxxyyy válasza Sinike hozzászólására (») Márc 18, 2025 /

Azt becsüljed meg és amennyiben elégedett vagy vele én vennék a helyedben egyet tartalékba is.
(#) kalmi.kalmi hozzászólása Aug 8, 2025 /

UTAX 3240 4240

Tudja valaki, hogy hol van a nyomtatókban a BORÍTÉKKAR ?
Azt írja ki a nyomtató, hogy állítsam át a borítékkart , de sehol nem lelem.
Természetesen nem is nyomtat. Hibát villog...
(#) kalmi.kalmi válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Aug 16, 2025 /

Furcsa a nyomtató opciózása, de végül megoldódott. Nem volt borítékkar.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Szept 1, 2025 /

Papír behúzás gond

HP Deskjet F2480 nyomtatóban orvosolható-e valahogyan a romló papírbehúzás?
Elindítom a nyomtatást, lapot húzná be, *RRRRR* "elakad", lapot eltávolítom és leokézom, következő lapra kézzel rásegítek de nem kapja el rendesen és emiatt csak üresen kiköpi, végül a ~3. lapot már sikerül úgy besegíteni, hogy végre is hajtja a nyomtatást ‒ arra se lehet fogni, hogy túl kevés lap lenne benne, mivel most éppen van benne rendesen.
Ha javítható, akkor hogyan; ha nem javítható, akkor mi lenne jó helyettesítő nyomtató? Jelenleg majdnem tele van az utángyártott fekete patronom.
(#) adapter válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szept 1, 2025 /

Ezt a típust nem ismerem testközelből, de általánosan a papírbehúzási gondok egy része a kopott/koszos pick up görgők miatt van (másik része esetleg kuplung probléma, de azzal nagyon gyorsan nem tudsz mit kezdeni). HA hozzáférhető (alulról, hátulról stb.) akkor tisztítsd meg valami alcohollal vagy esetleg féktisztítóval ha más nincs. (Gyárilag protegumot használtak elterjedten erre a célra.
Ha másra nem is, legalább a hiba behatárolásának első lépésének jó lehet....
(#) Udvari Zsombor válasza adapter hozzászólására (») Szept 1, 2025 /

Első információnak már ez is jó. Kopott és/vagy koszos görgők és/vagy kuplung a behúzó mechanikában.
Következő: »»   118 / 118
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem