Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt nincs értekezlet, jegyzőkönyv. Jó esetben levelezés meg kiscetlik (amin 2 kávéfolt között négy szám, ami vagy hexa vagy ellenállásosztó vagy IC típus
![]() ![]() Keresek valakitVan köztetek autó villamossági szakember itt Fejér megyében vagy a közelben? A kérés nem ide illő.
Én Pest megyében vagyok és nem is vagyok szakember, csak egy lelkes közreműködő, de azt gondolom, hogy a kérdésed felteheted. Például itt. Aztán meglátjuk milyen válaszok érkeznek rá.
Jobb oldali szomszédod ismert autószerelő, verdát is tőle vetted...
A mechanikai részével elboldogul de a villanyhoz sík.... A háznál a villanyt nem tudja megcsinálni.
Zolika: nekem olyan kell aki ránéz és ha kell helyrehozza. A hozzászólás módosítva: Szo, 20:55
Idézet: „nekem olyan kell aki ránéz és ha kell helyrehozza” Granpa mester. ![]()
Egyszer már kérdezett. Gondolom a hibakódok miatt.
![]()
Csak ha nem tesz fel kérdéseket ott ahol hozzáértők olvassák is nem kap válaszokat sem. Akkor sem biztos, ha kérdez, de akkor legalább van rá esély. Sajnos egy ideje lecsökkent a HE forgalma és ezzel a válaszok esélye is.
Ez lennék például én, csak sajnos messze vagy és gondolom ezért nem jönnél Valkóra.
Ez lenne a legkisebb gond de páran tudják, hogy még bajok vannak az okmányokkal.
Meg kell szerezni az okmányokat, mert egyébként az autó is felesleges. Vagy sofőrt kell szerezni hozzá.
Granpa szeret kirándulni, mindenféle okmánya van.
Verdát meg amúgy is kell sétáltatni, mert elszokik rőle.
Csak még mindig rejtély az ok, hogy mi miatt áll a projekt...
![]()
Leírta pedig János.
-az első gyakorlati vizsga nem sikerült -utána (lakossagi bejelentés utan) meg is fogták engedely nelkül. Gondolom, kisebb eltiltas lett a vege -addig nem vizsgázhat. -az sem tiszta, neven van-e az autó. Ha igen, az már haladás.
Én csak az első pontról tudtam. Akkor lehet olyan helyen írta, amit nem olvasok.
Az autó néven van e dolog meg szerintem igen, mert akkor nem foglalkozna ennyit vele. A hozzászólás módosítva: Vas, 19:26
Neked tökéletesen igazad van
![]() Én szurkolok neki, hogy legyen végre vezetői engedélye.
No, de előbb-utóbb sikerülni fog neki.
Lelkes fórumtag, én mindenképp drukkolok.
A hátsó helyzet jelző nem akar menni meg a köd lámpa meg a rendszám világítás. Nemrég a porszívó füstölt le majd rá pár napra az ág daráló adta meg magát. Mostanában kicsit rám járt a rúd. Zolika vállalja ha eljuttatom hozzá. A cég ahol vizsgáztatom nem hiszem, hogy egyhamar foglalkozna vele.
Villanyszerelőként esélyes a kocsi javítás. Biztosítékok? Kábel ha hátsó ajtóban a lámpák, nyitáskor ahol hajlik ott törhet, lámpafej vizsgálat égők stb..
Így jártam én a Ducato-val. (a rendszámtáblavilágítás és a helyzetjelző különben is együtt kell működjön) Annál picivel könnyebb: aláülsz, kikötüd az utólag az alvázhoz testeléseket, aztán a testvezetéket harapdálod fogóval. Másfél méter (kb 10 harapás), rengeteg anyázás, aztán lett helyzetjelő, irányjelző, stb.
Egy személyautónál tényleg jól jön, ha szakképzett ember csinálja, ott jóobban eldugottabbak a vezetékek.
Granpa minden licens birtokában bepattan az autóba, elgurul vele zolika60-hoz, olaj megforgatva a verdában, tök jó.
Cserébe levágja a füvet a birtokon Jánosunk. Esetleg ott is levágja a gyepet. ![]()
Igen, előbb-utóbb... Csak most már kb. ott tart, hogy elment a két év, s mehet újra a KRESZ-t is letenni.
Már két év? Nem tartom számon
-de miért is tartanám az időt számon? Van még 44 évem ![]() Neki még több A hozzászólás módosítva: Vas, 21:29
Ha én azon a a környéken laknék, akkor már rég levágtam volna nála a füvet. Azért, mint írta elég nagy terület. Mire levágja az egyik felét, addig a másikon kinő.
![]() A hozzászólás módosítva: Vas, 23:10
Azé' nem olyan nagy, -a füves rész ~1750 m2-, ketten (öcsémmel) 1 óra alatt lecsaptuk, két géppel (két gépem volt, csak mindkettőnek lejárt az élettartama).
Most van egy új gépem, benzin, olaj és hétfőn már zörgetem is. Ebben a szárazságban -ha egy hétig vágom is, napi 20'-et- nem nő ki őszre sem. ![]() A hozzászólás módosítva: Vas, 23:46
Idézet: Nálam is így volt, de a másikon kezdem, probléma megoldva „Mire levágja az egyik felét, addig a másikon kinő.” ![]() Idézet: „Azé' nem olyan nagy, -a füves rész ~1750 m2-, ketten (öcsémmel) 1 óra alatt lecsaptuk” Ennek két okból is nagyon örülök: - Ismét béke van a tesóddal - Le van nyírva ![]() Ha látnánk képeket a telekről, lehet többen mennének 2026-ban a következő BAFTA rendezvényre. |
Bejelentkezés
Hirdetés |