Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3656 / 3656
(#) Moderátor hozzászólása Gafly hozzászólására (») Sze, 6:42

Köszönjük az észrevételt. Jelezzük a fejlesztőknek.
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Sze, 7:38 / 2

Más, gyakorlatibb olvasatban:
- Ha kapok segítséget (link, fájl melléklet, akár privát üzenetben lakcím, telefonszám) a HE fórumról, akkor örülök mint majom a farkának, és ha hasznos, akkor használom.
- HE fórum nem egy archívum, nem feladata az internet háttér tárolójaként működni.
Röviden:
Ha kell neked, akkor megőrzöd. Ha nem őrzöd meg, akkor nem kell neked, és így jártál.
(#) MajorosL válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 10:38 / 2

Köszönjük az észrevételeket, módosítottuk az ÁSZF-et, kiegészítésre került az adatmegőrzési irányelvekkel miután a jogászok is jóváhagyták a módosítást.

Csak személyes, HE-től független és teljesen feleslegesen morcogós megjegyzésem:
20,5 éve pontosan ugyan így van az automatikus privát üzenet lejárat (már azelőtt így volt, mikor én ide kerültem), de megértettem hogy a felesleges disclaimerek idejében ez fontos. De valóban egyébként meg igazatok van és jogos az észrevétel, hogy nem volt beleírva a konkrét időtáv. Most bele van, bár változhat bármikor ha az üzemeltető úgy dönt, de benne van.

ÁSZF - IX. Adatmegőrzési irányelvek
(#) Alkotó válasza MajorosL hozzászólására (») Sze, 20:39 /

Olyan igény csak bennem fogalmazódik meg, hogy legyen egy privát üzenet mentési lehetőség, mondjuk dátumtól-dátumig? Tisztán szövegként, hogy ne foglaljon sok helyet. Így például akinek ez lényeges, az tud magának készíteni például "HE-2025" nevű fájlt a saját gépén, majd minden évben egy újabbat, és ha van hozzá türelme, akkor bogarászhat benne.
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») Sze, 21:00 /

Szerintem ami fontos (rettenetesen sok van?), lemented magadnak...
(#) Alkotó válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 21:20 /

Az alaposabb mentésnek annyi előnye van, hogy abban az is ott van, amiről csak később derül ki a fontosság. Viszont fordítva is értékelhető, mert ott van egy csomó lényegtelen dolog is.
Következő: »»   3656 / 3656
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem