Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönjük az észrevételt. Jelezzük a fejlesztőknek.
Más, gyakorlatibb olvasatban:
- Ha kapok segítséget (link, fájl melléklet, akár privát üzenetben lakcím, telefonszám) a HE fórumról, akkor örülök mint majom a farkának, és ha hasznos, akkor használom. - HE fórum nem egy archívum, nem feladata az internet háttér tárolójaként működni. Röviden: Ha kell neked, akkor megőrzöd. Ha nem őrzöd meg, akkor nem kell neked, és így jártál.
Köszönjük az észrevételeket, módosítottuk az ÁSZF-et, kiegészítésre került az adatmegőrzési irányelvekkel miután a jogászok is jóváhagyták a módosítást.
Csak személyes, HE-től független és teljesen feleslegesen morcogós megjegyzésem: 20,5 éve pontosan ugyan így van az automatikus privát üzenet lejárat (már azelőtt így volt, mikor én ide kerültem), de megértettem hogy a felesleges disclaimerek idejében ez fontos. De valóban egyébként meg igazatok van és jogos az észrevétel, hogy nem volt beleírva a konkrét időtáv. Most bele van, bár változhat bármikor ha az üzemeltető úgy dönt, de benne van. ![]() ÁSZF - IX. Adatmegőrzési irányelvek
Olyan igény csak bennem fogalmazódik meg, hogy legyen egy privát üzenet mentési lehetőség, mondjuk dátumtól-dátumig? Tisztán szövegként, hogy ne foglaljon sok helyet. Így például akinek ez lényeges, az tud magának készíteni például "HE-2025" nevű fájlt a saját gépén, majd minden évben egy újabbat, és ha van hozzá türelme, akkor bogarászhat benne.
Szerintem ami fontos (rettenetesen sok van?), lemented magadnak...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |