Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1176 / 1176
(#) Skori válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 13:12 /

Igaz, de lehet, hogy vannak további bugok is, amelyeket csak később venne észre az ember...
Majd még kísérletezek ilyen iot-s verzióval, de kicsit óvatosabban.
Lehet, hogy megtesztelem majd, hogy pl. virtuális gépen hogyan viselkedik.
(#) Skori válasza Gombszem hozzászólására (») Vas, 13:16 /

Esetleg a meghajtó típusa mérete miatt másképp particionál? (pl. NVME / SATA )
(#) Gombszem válasza Skori hozzászólására (») Vas, 15:21 /

Idézet:
„Az oprend-ről töltött iot ltsc verzióban, nálam a start menü nem működik”

Na, pont ezt írtam. Belenyúlnak, és olyan frissítés kerül bele, ami nem oda való. Az MS honlapon egy-egy KBxxxx frissítésnek van hat-nyolc változata is.

Idézet:
„Nálad frissül az iot ltsc verzió hibátlanul?”

Kb. fél éve raktam fel, minden hónap második szerdáján (nem kedden!) frissít korrekten. Volt hogy három KBxxxx frissítés ment fel egyszerre.
(#) Doky586 válasza Gombszem hozzászólására (») Vas, 19:55 /

Csak megjegyzem hogy nálam egy jó hete fordult ez elő hogy nem működött a start menü win11pro 24H2-n (megnyílt de pár másodperc után becsukódott, kattintani nem lehetett rajta semmit, leállítást se) de szerencsére pár nap után hirtelen megszűnt e hiba, pedig semmi frissítés nem volt.
(#) tki válasza Doky586 hozzászólására (») Vas, 21:05 /

"A redmondiak májusban álltak elő a GitHub Copilot funkcióval, áprilisban Satya Nadella pedig azt is elmondta, hogy a Microsoftnál a kód 20-30 százalékát AI írja."

https://prohardver.hu/hir/elon_musk_xai_agentic_coding.html

: -)
(#) pipi válasza tki hozzászólására (») Vas, 23:43 / 1

Gondolom a kommenteket
(#) Doky586 válasza tki hozzászólására (») 1:01 /

-Csak 16GB ramom van, úgyhogy nincs AI a gépemen.
-nem volt wu frissítés.
-Minden más hibátlanul futott akkor is (keresőmezőből vagy ikonról indítva), most is.

A válasz arra szólt hogy Gombszemnek win10-en volt gondja, nekem meg win11-en. Ugyanazzal.
Következő: »»   1176 / 1176
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem