Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Szubláda
 
Témaindító: Inhouse, idő: Jún 28, 2005
Lapozás: OK   2 / 9
(#) tomeee hozzászólása Ápr 16, 2008 /
 
??? ???
(#) szamóca válasza tomeee hozzászólására (») Ápr 17, 2008 /
 
Ha értelmezed az előző hsz-mat megtalálod a válaszokat.
Röviden: az erősítő teljesítményéből számolandóan.Másik trafó kell 11,5V sec. feszültségre tekerve. Nagyobb graec híd(15-35A). És legalább 20000µF/25V-nyi pufferelés de minél több annál jobb.
(#) tomeee hozzászólása Ápr 30, 2008 /
 
hali!azlenne a kérdésem hogy van egy autós mélyládám és hangfalkárpitozva van!szép télleg igényesen megvan csinálva!de nem valahogy nemjön be ez a kárpitos dolog!szerintetek én ezt le tudom szedni róla úgy hogy ne maradjanak meg a nyomai!és utánnna valamijen szinűre lefesteni?!előre is köszi mindenkinek!
(#) tomeee hozzászólása Máj 1, 2008 /
 
valakinek válasza?:'(
(#) kobold válasza tomeee hozzászólására (») Máj 1, 2008 /
 
Ha ragasztották a kárpitot, akkor sajnos le kell szaggatni, és utána vagy le tudod mosni valami hígítóval a ragasztót, vagy nem.
Esetleg tehetsz rá hálót, rácsot, az eltakarhatja a nyomokat...
(#) zsoltee0001 válasza tomeee hozzászólására (») Máj 1, 2008 /
 
Hi, a kárpítnak, attól függően milyen vastag a hangszigetelésbe is szerepe lehet, szóval ha leveszed ne lepődj meg ha rosszabb lesz a mély
üdv
(#) tomeee hozzászólása Máj 1, 2008 /
 
belül televan varrva ijen szivacssal szóval nemtom hogy a hangminőséággel hogyan van köze!de biztos igazad van!nemtudom milegyen:S :no:
(#) zsoltee0001 válasza tomeee hozzászólására (») Máj 1, 2008 /
 
amikor csináltam a mélyládát a kocsimba, meg a házimozihoz a mélysugárzót, én kívül is lehangszigeteltem 1 cm vastag szivaccsal + kárpít... piszok sokat jelentett. ugyanis, akármennyire le hangszigeteltem belül, az nem volt elég neki.
De a te esetedben ez nem biztos, hogy így van... csak elmondtam, hogy nekem ez a tapasztalatom.
üdv
(#) aflmor válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Máj 1, 2008 /
 
(#) tomeee hozzászólása Máj 2, 2008 /
 
és reflex ládánál ijenre nincs szükség?esetleg nem tudtok valamit erről a hangszóróról?(g-power tx1000blue)mert én nemtalálok semmit!előre is kösz ha valaki tudna segitteni!
(#) tomeee hozzászólása Máj 2, 2008 /
 
????na valaki?????
(#) Weber hozzászólása Máj 4, 2008 /
 
Szeva!
Van két kérdésem:
1,Ez a WinISD tényleg nem tudja a Magnatot vagy csak én nem találtam.(mert sajna nem tudom a kilengését meg ilyeneket mert ez egy kiállítási hangszóró volt)

2,Ha nincs akkor kb mekkora ládika kell egy 42cm-es 600w rms-es mély nyomónak.
Előre is köszi!
(#) joci89 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Máj 4, 2008 /
 
Most lehet hogy én vagyok a hülye de kívül is leszigetelted a ládát???
Körbe karikára szivacs+kárpit?
Ha én értettem fére akkor bocs
Csak azért kérdem mert én is akarok egy új ikerhangszórós ládát összeütni
Szeretem ha rezeg a belem :yes:
Ha olvastad akkor légyszives mert kiváncsi vagyok rá
(#) joci89 hozzászólása Máj 4, 2008 /
 
Csáó
Ha valaki tudja hogy mivel lehet oldani azt a ragasztót amivel a porvádőt ragasztják a hangszórókba akkor az legyen szives mert van egy hansóróm elég gázos de meg szeretném csinálni és kiváncsi vok hogy lehet-e oldani a ragacsot rajta
(Meg ha jól látom akkor valami Technokol szerüség is van rajta :no: én a benzinre gondoltam ne akarok neki ugrani nehogy elbasszam
Köszönöm előre is remélem lesz valaki aki tudja
(#) aflmor válasza joci89 hozzászólására (») Máj 4, 2008 /
 
Idézet:
„mivel lehet oldani azt a ragasztót amivel a porvádőt ragasztják”

Szikével. (nem vicc) Oldószerrel, csak eláztatod a papirt.
(#) hapro válasza joci89 hozzászólására (») Máj 5, 2008 /
 
Nitrohigítóval általában.
(#) joey hozzászólása Máj 22, 2008 /
 
Sziasztok.
Lenne egy kérésem: Tudna nekem tervezni vki ehhez a hangszóróhoz egy ládát, mert én nem értek ahhoz a progihoz amivel kell.Szobába használnám és tudnátok vmilyen erősítőt és szubszűrőt ajánlani hozzá amit megtudok hozzá csinálni.
előre is köszi
Joey
Bővebben: Link
(#) hapro válasza joey hozzászólására (») Máj 22, 2008 /
 
(#) zsoltee0001 válasza joci89 hozzászólására (») Máj 22, 2008 /
 
Ja.. persze! a ládát szigeteltem le, nem a hangszórót, én írtam félreérthetően.
Amúgy én is szeretem, ha remeg a belem egy kicsit
(#) zsoltee0001 válasza aflmor hozzászólására (») Máj 23, 2008 /
 
Ezt a " "-t kifejtenéd bővebben is?
(#) Gery válasza joey hozzászólására (») Máj 23, 2008 /
 
Hello!
Ennek a tipusnak a 30cm-es változata 1500HUF-al drágább ebbél sztem sokkal jobban megérni. Ahhoz itt van egy fainos leírás is. Bár ha nemakarsz dobhártyát szaggatni bőven elég ez, de hasonló árkategóriába is találnál szerintem jobféle hangszórót SAL-éknál.
(#) joey válasza hapro hozzászólására (») Máj 24, 2008 /
 
Köszi Hapro és Gery
(#) joey hozzászólása Máj 26, 2008 /
 
Azt szeretném még megkérdezni hogy a sal hangfalépítő pdf-ben a 25 cm-es aktív szubládába a hangszórót kívűlről(alulról) vagy belülről (fentről) kell felfogatni?
előre is kösziBővebben: Link
(#) szamóca válasza joey hozzászólására (») Máj 26, 2008 /
 
Idézet:
„kívűlről(alulról)”

Úgyis van kiképezve a hsz. beültetéséhez a doboz. Ha felnagyítod látod.
(#) joey válasza szamóca hozzászólására (») Máj 27, 2008 /
 
Köszi
(#) tomeee hozzászólása Aug 23, 2008 /
 
heló mindenkinek!lenne egy problémám amire nemtom mia válasz!van egy hangszóróm!g-power 1000/500watt!4 ohm!30cm! egy sráctól vettem 18ezer huf ért!egy asszem 37literes féltrapéz zárt ládába volt!és ahogy adom ráa hangot!halkabbban szép hangja van!de ahogy hangosabbra teszem ojan furcsa!mindha csak maga előtt szédölögne a levegő és ojan furcsa fujtató hangot ad nemigazán jön kibelőle mély!elvittem egy elviekben hozzáértő emberhez!és ő aztmondta hogy aza gondja hogy kicsi a láda neki!aztmondta hogy literben 2-3x nagyobb kellene neki!aztmondta egy 100literes lenne jó neki!hát fogtam és csináltam 100literes zárt ládát!evvel sem volt jobb a helyzet!de megpróbáltam levettem a láda alját leraktam a földre és résre megdöntöttem a ládát hogy legyen légrés ugy valamivel jobb hangja lett de igy sem az igazi!az lenne a kérdésem mi lehet a baja!mit kezdjek vele?előre is köszi mindenkinek!helló jah azt elfelejtettem hogy egy autós erősítővel próbáltam ami egy pc tápról megy!hogy neme az a probléma hogy nemkap elég áramot vagy valami ijesmi!van egy mnc suberősítőm valamejik nap még megpróbálom azzal is !!! csak ennyit akartam remélem tudtok valamit segitteni!
(#) Slope válasza tomeee hozzászólására (») Aug 23, 2008 /
 
Hello!
Éppenséggel az is lehet a gondja, hogy kevés neki az áram. Ilyenkor a mély erőtlen, fullad... máskép szólva kiül a tápra.
(#) tomeee hozzászólása Aug 23, 2008 /
 
értem!!akkor szerintem a holnapi nap fojamán megpróbálom az mnc suberősítőmmel!hátha valami szebb hangot produkál!!!köszi a választ!ha valaki esetleg még tud valami okosságot az legyenszives szóljon!köszi előre is!!!
(#) Gyurix hozzászólása Dec 14, 2008 /
 
Sziasztok egy mélynyomót szeretnék építeni és azt szeretném megtudni, hogy melyik a jöbb mélynyomó aminek az alján vam a hangszóró és az elején a reflex cső vagy aminek az elején a hangszóró és az alján a cső vagy elején a hangszóró és elején a reflexcső
(#) Inhouse válasza Gyurix hozzászólására (») Dec 15, 2008 /
 
Van aki háttal szeret ülni a vonaton, van aki szemben...
Egyik helyen azt javasolják, hogy a reflexcső egy oldalon legyen a hangszóróval, minél közelebb ahhoz, a másik gyártó meg mindig ellentétes oldalra teszi...

Szerintem nincs igazán jelentősége, legalábbis előre nem fogod tudni eldönteni, hogy a te szobádban melyiket lesz könnyebb úgy elhelyezni, hogy a legtöbb helyen elfogadható hangja legyen. Az alsó kialakításnál szerintem spórolnak egy hangszórórácsot és maga alatt portalanít. Az is lehet, hogy játszanak a padlóval való távolsággal, mint réssel...

Üdv
Inhouse
Következő: »»   2 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem