Hangforrást csatlakoztatva a bemenetre és külön - külön meghallgatva a két oldalt, az egyiknek jóval erősebb a brummja. De a másik csati teljesen jó. Rátettem a 2x4700µF plusz szűrést, változást nem tapasztaltam. Összegzésként szerintem a búgósabb csatornát kellene tüzetesebben megvizsgálni, holnapra szétszedem és befotózom nyák és beültetési oldalról is.
Azt tudni kell, az IC-ket cseréltem benne, mert nem kapcsolt be a stby-ra. De mondjuk a másik oldal IC-i is cserélve lettek...., de lehet valahol benéztem a fóliát? Meglátjuk.
Ezzel a mikroshop-os nyákkal én is szívóztam annó egy picit.
Talán pont reloop kolléga írta nekem hogy a nyák nem a legjobb és hogy a panelről a két tápszűrő kondit röptessem és tegyek valami kicsi szűrőkondit helyette. Nekem úgy megszűnt a búgása.
Próbálj meg a 2200 µF kondik helyén kisebb kapacitást a búgós csatornánál! Ne legyen 100 µF-nél kevesebb, vagy több mint 470 µF és persze azonos értékűek legyenek.
Ok, úgy lesz. Köszi, majd visszajelzek!
Kicseréltem, sztem elég jó lett, persze ez rövidzárt bemenetekkel. Holnap kicserélem a másik oldalban is és helyzetjelentést adok.
Illetve arról beszéljünk már, ha egy hangszínt tennék még elé annak a táp, illetve jelvezetékeit hogy kössem, illesszem, hogy onnan se szedjen össze zajt. Köszi