Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Riasztószerelés tapasztalatok, ötletek (kizárólag haladóknak)
Lapozás: OK   65 / 65
(#) levaitamas válasza vpvpvp hozzászólására (») Szept 23, 2017 /
 
Szia!
Ha tényleg nagyon alap de éppen használható típust keresel, akkor minimum a Paradox SP4000. 4 alaplapi zóna, plusz egy kezelői. Személy szerint az SP5500-t ajánlom.
(#) vpvpvp válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
Szia,
Köszi. Pont az SP4000-ről olvastam itt a forumon rosszakat.
Mi a baj amúgy a DSC-vel?
Köszi
(#) levaitamas válasza vpvpvp hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
Csak annyi, hogy eléggé fapados változat. Akkor inkább az SP4000., de nem sokkal drágább az SP5500.
A 4000-nek állítólag gyenge a tápja. Nekem van olyan hely, ahol 7 darab 476-os infra és kettő K10-es kezelő van rákötve. Persze van rajta egy Signal PS128 és egy G-Max kommunikátor is. 4 éve hibátlan.
Ami negatívuma lehet még, hogy pozitív triggeres a BELL kimenete. Ekkor vagy PGM-el kell indítani a szirénát vagy ha lehet át kell jumperelni a sziréna panelt. Végső esetben meg kell relézni.
(#) sunyeb hozzászólása Szept 26, 2017 /
 
Sziasztok!
Adott egy PS128ASZ sziréna. Naponta háromszor-négyszer "pittyent" korábban. 3db-ról beszélünk. Gondoltam akkumulátor teszt (mondjuk akkor is hülye ötlet). Egyik helyen leszedtem a jumpert a megfelelő helyről. Azóta (lehet csak véletlen egybeesés) van, hogy akár óránként ötször is kettőt pittyen, majd egy hosszút villan. Mivel a gyári leírások elég semmitmondók, van valakinek ötlete?
Akksi elvileg jó. Meg azt amúgy sem így jelezné.
A megrendelő és az ő kutyája már elég zabos.
(#) Syn7h37ic válasza sunyeb hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Szerintem csak a szokásos akku töltési probléma. Mérj rá az akkura, minimum 12.8V-nak kell lennie. Ha kevesebb, akkor nem tölti rendesen. A kábel keresztmetszetre érzékeny, minimum 0.5mm2 legyen a táplálása. Személy szerint utálom ezt a szirénát, ha csak tehetem, kerülöm. Crow BSN stabil, nincs vele gond. A befúvásvédelme a PS-nek egy katasztrófa, az is okozhat problémát, nekem is volt vele bajom. Hab elleni védelemnek sok értelme nincs, ha ragaszkodik hozzá az ügyfél, akkor csak SAEL2010Pro szirénát ajánlok.
(#) sunyeb válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Akkutesztet kikapcsoltam. Kifújás védelme tényleg gáz, ki is hajítottam belőle. Nagy beleszólása nincs, mert egy teljesen külön áramkör és csak a tápot kapja a főpanelről.
(#) vpvpvp válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Fapados? Az mit takar pontosan? Egyetlen késleltetett és 3 azonnali riasztású zónára van szükségem. Mi ez ha nem fapad?
Én a DSC -vel kapcsolatban olyasmire voltam kíváncsi ami mondjuk ismert gyári hiba stb.
(#) levaitamas válasza vpvpvp hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
A fapadossal azt akarom kifejezni, hogy jobban jársz ha nem azt választod. DSC szeret lefagyni. Újraindítás után persze szépen működik tovább, de egy vagyonvédelmi rendszer esetében ez nem megengedhető. Nem szeretném a Paradoxot agyonfényezni. Csupán van olyan központom (1728), ami 10 éve tápelvétel nélkül ketyeg. Mindössze akkut kellett cserélni.
Ha tényleg nagyon alapra vágysz, az SP4000 használható. Duplázás nélkül tudja ami neked kell. De az SP5500 kb. 4-5 ezer forinttal drágább, de stabilabb és plusz egy zóna.
(#) levnetet hozzászólása Okt 2, 2017 /
 
Sziasztok.

Egy MG5000 (FW:4.80.014, BL: 2.06, HW: 0.30) 2 napja “IP Unregistered” hibát ad ki, noha az IP150-en hibátlanul megy a komunikáció.
Van tippetek? Hogyan tudnám törölni?

Kösz.
(#) luxmanpower hozzászólása Okt 20, 2017 /
 
Sziasztok!

A következő lenne a probléma, telefon vonal digitálisra lett cserélve, ezen már nem tud hívást kezdeményezni a riasztó, valószínű azért mert sávszélesség feletti átvitelt használ. Tudnátok írni nekem valami lehetőséget, ennek áthidalására?
(#) Syn7h37ic válasza luxmanpower hozzászólására (») Okt 20, 2017 /
 
Milyen hívás? Saját szám, Akkor egy GSM modul elég.
(#) zsozsoX hozzászólása Okt 25, 2017 /
 
Sziasztok! Érdeklődnék valaki szerelt-e már paradox internet modult? Azt szeretném tudni, hogy az tud a riasztásról azonnal értesíteni? Ha igen hogyan? Gondolok arra, hogy az okos telefonon állandóan kell futnia az alkalmazásnak vagy e-mailben ?
(#) Syn7h37ic válasza zsozsoX hozzászólására (») Okt 25, 2017 / 1
 
Igen, tud. Mail-t kapsz pl. Ez a legjobb, mert az mail-t max 10 másodperc alatt megkapod, akár több telefonra is lehet küldeni (több mail cím)
Az új Paradox gold tud futni úgy, hogy felugró üzenet formájában is értesülsz a riasztásról. Bár nem szimpatikus, hogy fizetni kell évente a szerver használathoz. A progi ingyenes, a PMH fiók fizetős.
Ingyen úgy használható PMH fiók nélkül, hogy simán webböngészőn használod egy ingyenes DNS szerverrel. Pl. No-ip és hasonlók.
(#) gb880202 hozzászólása Okt 31, 2017 /
 
Sziasztok

Tudom ez a blog nem "kezdoknek" lett elinditva, DE mint kezdo kaphatnek nemi informaciokat? Pontosabban a baby ware program es minden alap ismeretet szivesen olvasnek. Esetleg valami informacio, hogy hol tudnek utanna jarni?

Elnezeseteket kerem, es elore is koszonom az esetleges informaciokat!
(#) mbalazs82 hozzászólása Hé, 12:16 /
 
Sziasztok!
Paradox rendszer került telepítésre a házamban szakember segítségével. Van hozzá egy IP modul is, amin keresztül mobilról lehetett élesíteni, kikapcsolni, stb. A gondom az, hogy a vezetékes internet szolgáltatás megszűnt és így értelemszerűen router sincs, aminek a hiányát a kezelő folyamatos csipogással jelzi. (ezen a "csatornán" már nem képes a felügyeletet ellátó központ szerverével kommunikálni) Esetleg a beállítások módosításával meg lehet azt oldani, hogy a riasztóban lévő SIM mobilnetén keresztül elérje a mobilom az IP modult?
Nyilván nem én fogok átprogramozni, mert nem értek hozzá, csak egyáltalán erre van-e mód?
egységek

Előre is köszönöm a választ!
Következő: »»   65 / 65
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Nov, 22. Sze
15:27:45
Jelenleg 318 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu