Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Féklámpa villogtatás
 
Témaindító: nemo, idő: Máj 2, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 4
(#) hobitibi hozzászólása Ápr 24, 2017 / 1
 
Sziasztok,ki szeretném cserélni az autóm hátsó világításában az égőket ledesre.Már nézegettem,csak azt nem tudom,direktbe ki lehet -e cserélni,vagy kell hozzá valami kütyü?
(#) uniman válasza hobitibi hozzászólására (») Ápr 25, 2017 /
 
Hello!
Van arról is egy külön fórum ...de azért olvasd el az itt leírt előző kettő hozzászólást is!

De idézem a máshol is leírt lényeget:

Idézet:
„Tilos beszerelni! A forgalomba helyezett autókat (meg motorokat is) egy bizonyos izzótípussal engedélyezték, és ezen utólagosan már nem változtathatunk kényünkre-kedvünkre”
(#) Balto a farkas hozzászólása Szept 8, 2019 /
 
Üdv.

Épített már valaki ilyen pótféklámpát villogtató kütyüt? De olyat amibe lassulásérzékelő van és csak egy adott lassulási erő átlépésénél villogtat. Ami a neten kapható az mind fixen villog első pár másodpercben és utána folyamatosan, kis fékezésnél is mindig, nem vesz figyelembe semmit. Ezek semmit nem érő kacatok, sőt még félrevezetőek is. Engem csak olyan érdekelne ami nagy lassulásra kezd el villogtatni, mint ahogy az újabb autók is csinálják gyárilag.
Gondolom csak egy érzékelő kell bele pluszban, miért is nem ilyenek alapból a bolti kütyük amit meg lehet?
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2019
(#) latyakosa válasza Balto a farkas hozzászólására (») Szept 8, 2019 /
 
Hello, nem építettem. Úgy vélem, a gyorsulásmérő és programozás kérdése az egész.
(#) Balto a farkas válasza latyakosa hozzászólására (») Szept 9, 2019 /
 
Azt tudom, hogy nem lehet bonyolult, de én két drótot sem tudok összeforrasztani szépen, azért kéne olyan aki épített már ilyet, hogy esetleg megcsinálná-e illetve mennyibe kerül egy ilyesmi elkészítése.
Nem gondoltam volna, hogy a bolti kész cuccok ennyire buták, hogy nem mérnek lassulási erőt, hát pont ez a lényege a féklámpa villogtatásának, a gyári megoldások is ilyenek. A sima villogás minden fékezésre az hülyeség kompletten úgy ahogy van, még félrevezető is.
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem