Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kávéfőzőgép hiba
 
Témaindító: patexati, idő: Nov 3, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   25 / 25
(#) Micum5 hozzászólása Márc 9, 2017 /
 
Sziasztok!! Van egy saeco talea touch kv gepem. Es a a panelbol halk sipolast hallok. Miert lehet ez?

Valaszokat elore is koszonom!!
(#) timi1971 válasza timi1971 hozzászólására (») Márc 15, 2017 /
 
Sziasztok menetközben mogoldódott a probléma. Másnapra kijelezte a gép a vizkőtlenitési problémát . Megcsináltam és újra szuper
(#) ukatika hozzászólása Hé, 16:01 /
 
Kedves szakértők!
Vízkőtelenítést végeztem a Zelmer Nerro Plusz 13Z016 kávéfőző gépen a leírtaknak megfelelően.
Áramtalanítottam a kávéfőzőt, majd miután a víztartályt és a túlfolyó tálcát eltávolítottam a gépről, azt a fejére állítottam. Ezután a csavarokat a szűrőtartály főzőfejéről csavarhúzó segítségével kicsavartam és megtisztítottam azokat. Az utasítást követve a talpára visszaállítottam a gépet és ekkor valahonnan kiesett egy kb. 2 centis rugó és egy rakéta alakú kb. 1,5 centis fémdarab. Sajnos mai napig nem tudom ezek honnan eshettek ki pontosan. A szűrőtartály főzőfejét ahonnan kicsavartam, ott volt egy lyuk ahonnan jön ki a víz kávé főzésekor, sejtésem szerint onnan eshetek ki ezek a darabok így ismét fejére állítottam a gépet és először a rakéta alakú fémet majd a rugót beletettem ebbe a lyukba majd visszacsavartam a szűrő részeit. A kávé gép működik, de azóta a zacc nagyon vizes és miután a gép végzett a kávé főzésével még mindig csöpög a kávé, a zacc csupa lötty, ami vízkőtelenítés előtt száraz volt teljesen. Önök szerint mit rontottam el?- rosszul tettem vissza a rugót és a rakéta alakú kis fém darabot?-próbáltam először a rugót és utána a fémet beletenni a lyukba, de az sem tűnt jó megoldásnak. Önök szerint mi lehet a probléma, honnan eshettek ki ezek a darabkák. Remélem érthetően leírtam és tudnak segíteni.
Köszönöm
(#) Gilcsi hozzászólása Sze, 22:13 /
 
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Van egy Delonghi Magnifica 4200 automata kávéfőző , ahogy elindítóm kezdi csinálni a tesztet a járórész felmegy a kazán főzőegységhez,visszamegy de nem áll meg a motor csak akkor amikor kikapcsol a védelme. Újraindítom felemeli pozícióba de fesztnél megint ezt csinálja. Mi lehet a baj?
(#) csoxi válasza ukatika hozzászólására (») Csü, 15:57 /
 
Talán segít!

névtelen.pdf
    
(#) Tomi111 válasza Gilcsi hozzászólására (») Csü, 16:23 /
 
Üdv! Ha jól emlékszem alul a nagy szíjtárcsán van egy mágnes és nem tudom, talán hall jeladót, de lehet hogy egy reed csövet kapcsol. Már régen szereltem ilyet. Ezt ellenőrizd! Felül ha jól tudom van mikrokapcsoló, ami megállítja. Azért várj, hátha írnak mások is.
Következő: »»   25 / 25
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Márc, 26. Vas
9:17:02
Jelenleg 388 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu