Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
És még pár kép, mert ez előzőbe nem fért bele minden.
Ez pro! Mit használsz pontosan, amitől zöld lesz a panel? Milyen lötlackot?
Köszönöm :worship:
Octamex-es lötstop fólia, nemrég volt fólia rendelés az octamextől a fóliarendelés topicban, akkor rendeltem belőle. Bari
Kipróbáltam az új Samsung ML-1685W nyomtatóm.
Készítettem egy próbapanelre felszúrható Atmel AT90Usb162 nyákot. Az ötletet a Teensy board adta nekem. Elsősorban a nyomtató képességeit akartam dokumentálni. A NYÁKot vasalásos technikával készítettem, TN 150-nel martam. Beszéljenek a képek.
Jó lett, csak a nyák szélei olyanok mint az ökörpisi
Még kiigazítod, vagy ez már a végleges?
Ez igen, a Tőled megszokott profi minőség!
Egy kissé kilapultak vasalás után a vékony vonalak. A nyomtatás utáni képen még van bőven hely két vonal között, vasalás után meg már majdnem összeérnek. Van még mit javítani a technikán.
A panel körbevágása kicsit szinuszosra sikerült
.
A panelt a végleges beforrasztás után vágtam le olyan keskenyre amilyenre csak tudtam. Ily módon a próbapanelre felszúrva nem takar majd el feleslegesen lyukakat. Az, hogy kicsit sztochasztikus lett elismerem, de engem legkevésbé sem zavar.
Néhány vezeték csakugyan kilapult a vasalásnál. Valószínűleg többször küldtem át a laminálón a kelleténél.
Hmm, most nézem, hogy sikerült valahogy eltorzítani azokat a képeket, ahol kettő kép van egy jpeg-en. Tegnap nem tűnt fel, amikor feltettem, de most eléggé szemet szúr. Valami úgy látszik kisiklott a fotóboltban.
Szia! Elsőre nem rossz!! Javasolom vedd vissza a hőfokot és hígított gyorsmaratóban marasd elő a nyákot és jól mosd le úgy sokkal jobban tapad nem folyik meg, Kivágás,kicsit nagyobbra kell vágni mint a kontúrvonal majd dörzsvászonon letolni a méretre.. Laminátorral még spécibb lehetne nézz be Ide ha van kedved profi szintre lehet emelni a gyártást olcsón
Sziasztok! Kész lett az 1. és 2. normálisan, és most már mondhatom, profi minőségű nyákom.
Az egyik egy smd-s 555-s villogó lesz, de még csak az IC van benne, a másik pedig a WLPT-s programozóm. A programozót nem tudtam kipróbálni, mert nem az a fütyis csatlakozót kaptam, amelyiket rendeltem. Erről ennyit. Remélem Vicsys látja, meg Zoli_bácsi, mert a videójából sok mindent megtanultam.
Azért azt a drótokon csüngő nyolclábút nem nevezném profinak. Egyébként gratulálok sokat fejlődtél.
A NYAK valoban szep munka. Szerintem buszke lehetsz ra. Szoval csak igy tovabb!
Kulon kiemelnem, hogy vegre valaki - kezdokent ma'r - veszi a faradsagot es kitolti az ures reszeket a vonalak kozott, nem pedig lemarat 10x10cm-t ket vonalert kozepen es utana sirankozik, hogy alamart
Köszönöm a tipped a hőfokkal kapcsolatban, mindenképpen kipróbálom a következő NYÁKnál.
Egy laminálom pedig van már. Amint vége a vizsgaidőszaknak az lesz az első, hogy átépítem szabályozható hőfok és sebességűvé.
Ma készítettem egy mini LED-testert. Jumperel tudom állítani az áramerősséget. Van rajta 1mA-eres állás ekkor egy jumper sincs rajta. Utána 5 10 20 30 50 mA-es állások vannak. Plusz van még egy jumper azzal rudom ki-be kapcsolni. Az egész egy 9V-os elem méretű. Csinálnom kellett az elemre egy kis zoknit mert az elem rövidre zárta a nyákot. Ezt a zoknit ponyvából csináltam. Jöjjenek a képek:
Üdv!
Szép munka. Esetleg a kapcsolás publikus?
Interneten találtam és bővítettem. Mert ott csak 20mA-re volt beállítva.
Ötletes gratulálok.
Nagyon jo csak ekkora hutobordara nincs szukseg nekem negyedekkorak vannak de nem melegszik egyaltalan de viszont igy jol nez ki
A dátumot figyelted.
Remélem nem illetlen dolog megkérdezni, miben több ez, mint egy elem és egy ellenállás (ha más áramot akarok, akkor másik ellenállás)?
Ha jól sejtem,akkor ez áramgenerátor. Ha csak sima ellenállást tenne, az elem merülésével folyamatosan csökkenne az áram is. Ezzel a kapcsolással egy bizonyos feszültség szintig állandó az áram.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

nagyon jó lett