Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az, hogy van neki egy aranyos kiskutyája, és Ő majd érti miért írtam..
![]()
Akkor, ha jól értem oda vonatozik a kutya és kikaparja a paprikát...
![]()
Jaj, ne bántsd!!!
![]() ![]() Szerviz: Igen, ha lesz jegye.. ![]()
De haragos lányt találtál magadnak. papRita
Na, jól van! Lesz belőle valami... Ha más nem, komposzt.
![]() A 2db naga-m nagyon megsínylette a kiültetést. Eldobta a leveleit. Most láttam meg, hogy az egyik (ami kezd talpra állni), hozott egy virágot! Remélem lesz belőle termés is. :finom:
Esetleg ha valaki szeretne latni 1-2 kepet a Karib tenger vilagarol az itt Caribe megnézheti.
Csa Vili
Üdv!
Hogyan vehetem rá az Adobe Reader 9-et hogy magyarul olvassa fel a pdf állományt?
És mi akadályoz ebben? kell hozzá némi pénz, meg elhatározás.
![]()
Majd egyszer talán sikerül oda eljutni.
![]()
Addig menjél, amíg nincs kötelezettséged (gyerek), mert utána egyre nehezebb, és drágább.
Akkor ki fogja vinni a jéghideg sört?
![]()
Nem tudtam, hogy ezt a mai történetet ide írjam -e, vagy ide Bővebben: Link, mert itt is ott is kicsit OFF.
![]()
Budapesten tudtok megbízható autóüveg kőfelverődés javítót?
Valamint meddig javítható továbbrepedés esetén?
Szia. Én őket javaslom. Szervizük a Szállás utcában. Célszerű minél előbb menni, addig a sérülést lehetőség szerint letakarni ( leragasztani ) a szennyeződés elkerülése végett.
Üdv.: Macsek
Én nem értem mit tudnak csinálni egy repedéssel, hogyan tudják megállítani?
Nekem volt egy kagylós pattanás a szélvédőmön. A pasi belefúrt egy 1mm-es lyukat és feltöltötte 2 komponenses víztiszta műgyantával. Ez rögzített és a fénytörés is megszűnt. 99%-os volt az eredmény. Igencsak keresnem kellett, hogy újra megtaláljam. Az eredeti pattanás 1,5 lencse nagyságú volt.
Belefúrt? Te jó Isten, mik nincsenek. Gyémánttal? A műgyanta nem rossz. Nekünk fizikaórán volt egy spec. folyadék és egy üvegbot. A kettő törésmutatója megegyezik. Ha beteszed a folyadékba, úgy látszik, mintha nem lenne benne, aztán a pohárból "kinő" wgy üvegbot, ami a folyadék szintje alatt megszűnik létezni. Zseniális.
A repedéssel ugyan úgy járnak el, ahogy Viktor írta. A végéhez fúrnak egy likat, ezáltal megakadályozva a repedés tovább terjedését. Utána jöhet a tisztítás, feltöltés, száradás, síkba csiszolás.
Főleg szolnokiaktól kérdezném, hogy ami lesz "Szolnoki Tuningtalálkozó", az 18-án lesz?
Logikus! Pilótaszíjat órához is úgy csinálnak, hogy bevágják, szöggel 2 luk a végébe, ahol még nem szakadt, és végül a kis részt ami a vágást és a lukat elválasztja, tovább szakítják. A lukon túl már nincs szakadás.
Ez a tavalyi.
![]() Viszont multkor több helyen is láttam hogy 19-én lesz idén, bár most mindenhol csak 18-at látok kiirva Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |