Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az, hogy van neki egy aranyos kiskutyája, és Ő majd érti miért írtam..
Akkor, ha jól értem oda vonatozik a kutya és kikaparja a paprikát...
Jaj, ne bántsd!!!
Szerviz: Igen, ha lesz jegye..
De haragos lányt találtál magadnak. papRita
Na, jól van! Lesz belőle valami... Ha más nem, komposzt.
(csak viccelek!)A 2db naga-m nagyon megsínylette a kiültetést. Eldobta a leveleit. Most láttam meg, hogy az egyik (ami kezd talpra állni), hozott egy virágot! Remélem lesz belőle termés is. :finom:
Esetleg ha valaki szeretne latni 1-2 kepet a Karib tenger vilagarol az itt Caribe megnézheti.
Csa Vili
Üdv!
Hogyan vehetem rá az Adobe Reader 9-et hogy magyarul olvassa fel a pdf állományt?
És mi akadályoz ebben? kell hozzá némi pénz, meg elhatározás.
Majd egyszer talán sikerül oda eljutni.
Addig menjél, amíg nincs kötelezettséged (gyerek), mert utána egyre nehezebb, és drágább.
Akkor ki fogja vinni a jéghideg sört?
Nem tudtam, hogy ezt a mai történetet ide írjam -e, vagy ide Bővebben: Link, mert itt is ott is kicsit OFF.
De szeretném, ha minél többen olvasnák.
Budapesten tudtok megbízható autóüveg kőfelverődés javítót?
Valamint meddig javítható továbbrepedés esetén?
Szia. Én őket javaslom. Szervizük a Szállás utcában. Célszerű minél előbb menni, addig a sérülést lehetőség szerint letakarni ( leragasztani ) a szennyeződés elkerülése végett.
Üdv.: Macsek
Én nem értem mit tudnak csinálni egy repedéssel, hogyan tudják megállítani?
Nekem volt egy kagylós pattanás a szélvédőmön. A pasi belefúrt egy 1mm-es lyukat és feltöltötte 2 komponenses víztiszta műgyantával. Ez rögzített és a fénytörés is megszűnt. 99%-os volt az eredmény. Igencsak keresnem kellett, hogy újra megtaláljam. Az eredeti pattanás 1,5 lencse nagyságú volt.
Belefúrt? Te jó Isten, mik nincsenek. Gyémánttal? A műgyanta nem rossz. Nekünk fizikaórán volt egy spec. folyadék és egy üvegbot. A kettő törésmutatója megegyezik. Ha beteszed a folyadékba, úgy látszik, mintha nem lenne benne, aztán a pohárból "kinő" wgy üvegbot, ami a folyadék szintje alatt megszűnik létezni. Zseniális.
A repedéssel ugyan úgy járnak el, ahogy Viktor írta. A végéhez fúrnak egy likat, ezáltal megakadályozva a repedés tovább terjedését. Utána jöhet a tisztítás, feltöltés, száradás, síkba csiszolás.
Főleg szolnokiaktól kérdezném, hogy ami lesz "Szolnoki Tuningtalálkozó", az 18-án lesz?
Logikus! Pilótaszíjat órához is úgy csinálnak, hogy bevágják, szöggel 2 luk a végébe, ahol még nem szakadt, és végül a kis részt ami a vágást és a lukat elválasztja, tovább szakítják. A lukon túl már nincs szakadás.
Ez a tavalyi.
Viszont multkor több helyen is láttam hogy 19-én lesz idén, bár most mindenhol csak 18-at látok kiirva Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |

(csak viccelek!)