Fórum témák
» Több friss téma |
Az a baj hogy már mindent megprobáltam,proci kivevése, más helyébe, rammal ugyanaz, ddr ramm van benne 400mhz, ezt támogatja az alaplap is, lassacskán feladom, mert nem akar sehogyse beüzemelni. Amugy számitogépeket már nagyonrégota szerelek, s hasonloval találkoztam, de ott csak annyi volt a gond hogy az elsödleges RAM SLOT meghalt, a többivel rendesen müködött a gép.
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem tőletek. Bele is kezdenék. Van egy notebookom amire gyárilag Windows CE operációs rendszert telepítettek. (sajnos...) Gondolkodtam rajta régebben, hogy telepíttek rá valami mást. De addig halogattam amíg a rajta lévő Windows CE meg nem adta magát. El sem már indul az operációs rendszer. Mivel nincs benne sem CD, sem DVD meghajtó, ezért csak USB-n keresztűl tudok telepítenni rá másikat op. rendszert. Ezért szereztem be A-A típusú USB kábelt. Csakhogy az asztali gépem nem ismeri fel a notebookot. Ha bedugom az asztali gépbe és a notebbokba az USB kábelt, akkor az asztali gép konkrétan semmit sem csinál, a notebook viszont reagál rá. Gondolom kellene valamilyen program, és hozzá adott beállítások. Ha ebben tudna valaki segíteni, az nagyon jó lenne. ![]()
na igen. Bánj ovatosan azzal az USB kábellel me elfüstölöd az USB-t a gépböl. Sajnos azok a gépek ugy vannak megcsinálva, hogy beléjük van épitve egy "telepitölemez" tehát automatikusan ujjra tudod rakni a rendszert(Recovery). Probáltad egy USB adathordozorol telepiteni a rendszert? WinToFlash segitségével majdnem minden op rendszert feltudsz rakni a Flash-edre, s onnan bootolhatsz késöbb. Az androidrol annyit hogy elörre bekell raknod bele a gép drivereit!!!
Igazából a fő probláma, hogy Windows CE-t nem találok sehol, pedig kiegyeznék idegen nyelvűvel is... Kellene keresnem valamit helyette.
![]()
Pontosabban mi a neve, tipusa a notebuknak?
![]() ![]()
Ilyen lenne a notebook. Windows CE 6.0 futott rajta, amíg fel nem adta a szolgálatot...
Ebböl sokat nem tudtam meg, gyárto, tipusszám az alján nincs feltüntetve?
Amugy nem ajánlatos androidot rakni rá, nem müködne.
Eredeti OS (gondolom ugyanugy kell ujrarakni a softot mint a PDA-k-on, fel kell másolni a softot egy memoriakártyára és onnan valamilyen billentyükombinácioval elinditsa a telepitést) Sajnos nem sok infot lehet kapni rolla.
Hello!
MÁRKA: Lanyu eBook LY-EB01, TÍPUS: LY-EB01 elméletileg.
Idézet: No azért nem mindegy, melyik hasal el, „hasonloval találkoztam, de ott csak annyi volt a gond hogy az elsödleges RAM SLOT meghalt, a többivel rendesen müködött a gép.” ![]() Közben átfutottam a kis konverzációnkat. Be van kötve rendesen a system speaker? Nem kizárt, hogy valami könnyen orvosolható, egyszerű problémája van, amiről szeretne is számot adni, csak hangszóró híján nem tud. Persze csak kósza tipp
A "csipogoja" az alaplapba bevan forrasztva.
És a másik dolog, nekem sokszor müködött ugy hogy csak a második SLOT-ba volt RAMM, csipogás nélkül. ![]() Valami más ötlet? Mert most nagyon nincs ahonnat kidobjak még egy köteg pénzt egy uj alaplapra.
Szia Póverszlív.
Ez a program minden tekintetben jó lenne, de a rar becsomagolása is számít (nagyon). Minden esetre köszönöm a törekvésed. ![]()
![]()
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy ha írok egy választ itt HE-n, és látszanak a smilek- akkor felmegy 100%-ra a proci használatom, ha pedig eldugom csak azt a részt a tálca alá, visszaáll normál használatra? Firefox 5-öt használok, 3-as verzióknál biztosan nem volt ilyen...
Szia. Valószínű szokásos Firefox akadékoskodás.
Ami te esetben az lehet, hogy valós időben maximális prioritással dolgozza fel a GIF animációt. Flsah animáció / videónál ez nem fordult elő?
Ismét jómagam.
![]() Póverszlív: Csak egy szakadt szmájli? ![]() Hatalmas a problémám: Két nyomtatót is szeretnék rálógatni egy LAN -olt hálózatra, hogy bárhonnan tudjak nyomtatni. Probléma a következő: Adott a hálózat három géppel, kettő nyomtatóval a következőképp bekötve: Lenxmark E230 -as lézernyomtató egy D-Link DP-301P LPT szerveren keresztül lóg a világ felé. A második nyomtató egy HP 5150 tintasugaras nyomtató ami egy surecom EP-4904SX USB -s nyomtatószervert tartalmazó routeren lóg. Hogyan tudom rábírni a hálózaton lógó gépeket, hogy lássák a hálózati nyomtatókat? Köszönöm a segítséget.
De igen. 1800MHz-et maxon kell pörgetnie?
Sziasztok,nekem olyan gondom lenne hogy kaptam egy notit van beépített wifi adapter telepítve van,most jön a csavar csak azokra a wifikre kattan rá melyek le vannak zárva az összes többire nem kiírja kapcsolódási hiba.Minden beállítást átnéztem de semmi jelszavazott wifikre megy free wifire nem.
![]() Op rendszer win7 starter
Szinte teljesen mindegy, mert a programnak nincsen korlátozva, hogy mennyi memóriát és CPU erőforrást használhat.
Alapértelmezésben ez azért nincsen korlátozva, hogy folyamatos átfedés legyen a képkockák között, egy pillanatra ne remegjen a kép, na igen csak kevés CPU erőforrásnál (CPU utasításkészlet, órajel, memória, I/O) hajlamos megakasztani a gépet. A megoldás a következő: Címsorba üsd be: about:config Urlclassifier.updatecachemax kulcsnak a következő értéket add meg: 104857600 A következő: browser.cache.memory.enable ture értéket változtasd meg false -ra (csak kattints rá, nem kell beírni, de majd úgy is látni fogod). Ezután teljesen leállítod a Firefoxot majd megnyitod újból. A processzor és gyorsítótár használatnak drámaian vissza kéne esnie. A te esetben a processzorhasználat legfeljebb 55% lehet maximum. Remélem tudtam segíteni.
Egészen biztosan "szabad" az a WiFi? Nem csak jelszóval lehet ám megakadályozni, hogy mások kapcsolódjanak. Ilyen esetben hiába látod levédetlennek, nem fog beengedni. Normálisabb tippem hirtelen nincs.
_Ampi_ : Vernyózod van és a hálózat felderítése bekapcsolt állapotú?
A válasz ablaknál azonnal felpörög a proci, talán videónál kicsit visszafogja magát.
Csak XP -s gépek vannak a hálózaton a hálózat felderítése, mindig is be volt kapcsolva, mert még nem kapcsoltam ki.
![]() Nyomtató hozzáadását próbálom elérni, de nem tudok ott IP. -t megadni. ![]()
Ezek szerint a beállításokkal sem fogta vissza magát Firefox?
Érdekes, ezidáig ez beszokott "jönni", mint megoldás, sajnos jobb ötletem nincsen (még). Lehet, hogy a program hiba is közrejátszik. Az még nem lenne baj ha felugrik egy pillanatra processzor használat, a lényeg ne legyen folyamatosan magas a kihasználtság.
Szisztok!
Nagyon melegszik a gép de hűtők mennek és por sincs mi lehet a baj?
Nem fogta magát vissza. Szerintem megszokom... Mást úgysem nagyon tehetek
![]()
Hát ezeknek a nyomiknak illene tudniuk DCHP-t. A router nem köpi el, milyen néven lakoznak?
Próbáltál már hűtőpasztát cserélni rajta?
Szia!
A gépek látják egymást a hálózaton? |
Bejelentkezés
Hirdetés |