Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Ezt hol olvastad amúgy egészen pontosan? Engem nagyon izgat, merre láttad ezt!
Szia szerintem azt értette félre hogy én kinyomtatom tintással és lefénymásoltatom............
üdv!
Sziasztok!
Na egyel előrébb léptem a fotózásban, de valami még mindig nem az igazi. Tegnapi próbám eredménye: A nyák egyik fele gyönyörű, a másik viszont xar lett. Sikerült végre egyenletesen vékonyan lakkozni P20-szal, a fóliát 2 rétegben tettem egymásra, és ép burás HgLI-vel világítottam 20 percig. Lámpa alól kivéve szépen látszott súrlófényben a rajzolat, előhívóba betéve úgy leoldódott a lakk, ahogy kell, nagyon jól nézett ki a nyák. Ezután betettem a maratóba, ahol a lakk egyes részei elkezdtek feketén "habzani", és jöttek fel a nyákról. Ekkor kikaptam a maratóból (1 percet sem volt benne). Mitől lehet a dolog? Esetleg attól, hogy a nagy igyekezetben a lakkozás és a világítás között elfelejtettem megszárítani, csak egy fél órát állt kint a szabad levegőn? Ebben az esetben azt furcsállom, hogy a másik fele jó lett. Vagy esetleg az volt a baj hogy volt még a nyákon egy kicsi víz, amikor beletettem a maratóba? Érdekes módon nem lehet azt mondani, hogy a széle lett rossz, vagy ilyesmi, minta középen félbevágták volna a nyákot, egyik fele jó, másik rossz. Találkozott már valaki ezzel a habzás, vagy pezsgés féle hibajelenséggel, hogy mi lehet ez? Ezek után most meg az a problémám, hogy ahol jó lett, a világért sem jönne le a lakk, se súrolóval, se acetonnal nem sikerült leszednem. A z újra megvilágítás és előhívás sem segített. Ti mivel szoktátok tisztítani az elrontott nyákokat? Üdv, Tom
Szerintem valami vegyszer maradhatott a NYÁKnak azon a részén, ahol felhabzott...
Nekem soha nem volt ilyen problémám. Sőt, a lakkot mindig le tudtam mosni simán acetonnal (körömlakk-lemosóval). A víz szerintem semmi esetre sem lehet a bűnös ebben a habzás-dologban.
Az ottmaradt lakkra már megvan a megoldás: Az nem is lakk, csak máshol a marató már megmarta a panelt, és ezért a lakk helyén a dudor. Most lakkoztam újra a nyákot, éppen szárítom, most ezt nem felejtem el, aztán próba újra...
Na sikerült, és gyönyörű lett a végeredmény! Valószínű a szárítás hiánya lehetett a gond, mert most azon kívül mindent ugyanúgy csináltam...
Office depot, fekete-fehér lézerfólia 2279Ft 50 lap.
Talán érdekel valakit.
Nem árulom, hanem vettem itt, ennyiért.(Félreértések elkerülése végett)
Hát még én..
Hogy mennyit szívtam ezzel.. Köszönöm utólag is Neked az alapok elmagyarárását, Webmasternek pedig a bevált módszer megosztását! Ép burás HgLI 125 15cm-ről 20 percig, dupla réteg fóliával. Majd lehet megpróbálom újra a törött burással, de ez így nagyon kényelmes, hogy ott lehetek a szobában ahol történik a fotózás, látom egyből az eredményt ahogy elszíneződik a lakk, és nem kell a szemem féltenem...
Sziasztok!
Budapesten hol lehet a leglcsóbban PNP transzfer fóliát beszerzni? Vagy egyáltalán hol lehet kapni? És kb mennyiért? köszi. üdv.: Zoli
Szia !
Hogy hol azt nem tudom, mert szerintem senki nem használ, de ha igaz 1 lap 600-800Ft között van. Üdv!
Szia !
Egy helyet mégis találtam! Itt lehet beszerezni: Sagax Kft Cím: 1085 Budapest, József krt. 75. I. em. 2/A Tel: (+36 1) 317 6097 Fax: (+36 1) 317 6143 Email: info@sagax.hu Iroda ügyfélszolgálata nyitva tart: 10.00-14.00 Megvásárolható irodájukban. 10db fölött szállítás postai utánvéttel is! 700.-Ft +ÁFA / 1db 6.500.-Ft+ÁFA /10db 12.000.-Ft+ÁFA /20db 22.000.-Ft+ÁFA /40db vagy itt érdeklődj Üdv!
Igazán nagyon szívesen, mindkettőnk nevében mondhatom!
Ha van nagykeres vásárlási lehetőséged, SOS-nál 400+áfáért van.
Szia !
Ne nekem válaszolj mert nem én kerestem. De azért köszi hapro nevében ![]() Üdv!
Szia!
köszi az infót. már csak azt nem tudom, mi az a SOS-nál... azon kívül, hogy segélykérés..
SOS Elektronika
Ez az.
Szia !
Mire használod ezt a PNP fóliát? Ha nem vagyok indiszkrét ![]() Üdv!
Korábban volt egy leírás a neten, ami a PNP transzferfóliával történő NYÁK-gyártás folyamatát írta le. Azt hiszem, a vasalásos technológia ezzel indult útjára...
Szerintem ezért kell neki.
Szia!
Azzal még nem készítettem nyákot, és ki szeretném próbálni azzal is. üdv.: Zoli
Szia !
Ha lesz egy kész, ilyen formán csinált paneled, egy képet tegyél fel légyszi ! Üdv!
Ok rendben, de lesz vagy jó két hét mire az elkészül...
.Na midnegy. Egy szó mint száz...majd lesz fenn kép róla. üdv.: Zoli
Szia !
Én jobban szeretem a műnyomót 5Ft/A4 mint a PNP fóliát 400-700Ft/A4 Üdv!
Hello
Tudna nekem mutatni valaki egy kepet arrol a munyomorol? En kiprobalnam ezt az uj tehnikat is Bővebben: LinkProbalkozott mar kozzuletek valaki ilyesmivel? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Hogy mennyit szívtam ezzel.. Köszönöm utólag is Neked az alapok elmagyarárását, Webmasternek pedig a bevált módszer megosztását! Ép burás HgLI 125 15cm-ről 20 percig, dupla réteg fóliával. Majd lehet megpróbálom újra a törött burással, de ez így nagyon kényelmes, hogy ott lehetek a szobában ahol történik a fotózás, látom egyből az eredményt ahogy elszíneződik a lakk, és nem kell a szemem féltenem...