Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Ezt hol olvastad amúgy egészen pontosan? Engem nagyon izgat, merre láttad ezt!
Szia szerintem azt értette félre hogy én kinyomtatom tintással és lefénymásoltatom............
üdv! ![]()
Sziasztok!
Na egyel előrébb léptem a fotózásban, de valami még mindig nem az igazi. Tegnapi próbám eredménye: A nyák egyik fele gyönyörű, a másik viszont xar lett. Sikerült végre egyenletesen vékonyan lakkozni P20-szal, a fóliát 2 rétegben tettem egymásra, és ép burás HgLI-vel világítottam 20 percig. Lámpa alól kivéve szépen látszott súrlófényben a rajzolat, előhívóba betéve úgy leoldódott a lakk, ahogy kell, nagyon jól nézett ki a nyák. Ezután betettem a maratóba, ahol a lakk egyes részei elkezdtek feketén "habzani", és jöttek fel a nyákról. Ekkor kikaptam a maratóból (1 percet sem volt benne). Mitől lehet a dolog? Esetleg attól, hogy a nagy igyekezetben a lakkozás és a világítás között elfelejtettem megszárítani, csak egy fél órát állt kint a szabad levegőn? Ebben az esetben azt furcsállom, hogy a másik fele jó lett. Vagy esetleg az volt a baj hogy volt még a nyákon egy kicsi víz, amikor beletettem a maratóba? Érdekes módon nem lehet azt mondani, hogy a széle lett rossz, vagy ilyesmi, minta középen félbevágták volna a nyákot, egyik fele jó, másik rossz. Találkozott már valaki ezzel a habzás, vagy pezsgés féle hibajelenséggel, hogy mi lehet ez? Ezek után most meg az a problémám, hogy ahol jó lett, a világért sem jönne le a lakk, se súrolóval, se acetonnal nem sikerült leszednem. A z újra megvilágítás és előhívás sem segített. Ti mivel szoktátok tisztítani az elrontott nyákokat? Üdv, Tom
Szerintem valami vegyszer maradhatott a NYÁKnak azon a részén, ahol felhabzott...
Nekem soha nem volt ilyen problémám. Sőt, a lakkot mindig le tudtam mosni simán acetonnal (körömlakk-lemosóval). A víz szerintem semmi esetre sem lehet a bűnös ebben a habzás-dologban.
Az ottmaradt lakkra már megvan a megoldás: Az nem is lakk, csak máshol a marató már megmarta a panelt, és ezért a lakk helyén a dudor. Most lakkoztam újra a nyákot, éppen szárítom, most ezt nem felejtem el, aztán próba újra...
Na sikerült, és gyönyörű lett a végeredmény! Valószínű a szárítás hiánya lehetett a gond, mert most azon kívül mindent ugyanúgy csináltam...
Office depot, fekete-fehér lézerfólia 2279Ft 50 lap.
Talán érdekel valakit.
Nem árulom, hanem vettem itt, ennyiért.(Félreértések elkerülése végett)
Hát még én..
![]()
Sziasztok!
Budapesten hol lehet a leglcsóbban PNP transzfer fóliát beszerzni? Vagy egyáltalán hol lehet kapni? És kb mennyiért? köszi. üdv.: Zoli
Szia !
Hogy hol azt nem tudom, mert szerintem senki nem használ, de ha igaz 1 lap 600-800Ft között van. Üdv!
Szia !
Egy helyet mégis találtam! Itt lehet beszerezni: Sagax Kft Cím: 1085 Budapest, József krt. 75. I. em. 2/A Tel: (+36 1) 317 6097 Fax: (+36 1) 317 6143 Email: info@sagax.hu Iroda ügyfélszolgálata nyitva tart: 10.00-14.00 Megvásárolható irodájukban. 10db fölött szállítás postai utánvéttel is! 700.-Ft +ÁFA / 1db 6.500.-Ft+ÁFA /10db 12.000.-Ft+ÁFA /20db 22.000.-Ft+ÁFA /40db vagy itt érdeklődj Üdv!
Igazán nagyon szívesen, mindkettőnk nevében mondhatom!
Ha van nagykeres vásárlási lehetőséged, SOS-nál 400+áfáért van.
Szia !
Ne nekem válaszolj mert nem én kerestem. De azért köszi hapro nevében ![]() Üdv!
Szia!
köszi az infót. már csak azt nem tudom, mi az a SOS-nál... azon kívül, hogy segélykérés.. ![]()
SOS Elektronika
Ez az.
Szia !
Mire használod ezt a PNP fóliát? Ha nem vagyok indiszkrét ![]() Üdv!
Korábban volt egy leírás a neten, ami a PNP transzferfóliával történő NYÁK-gyártás folyamatát írta le. Azt hiszem, a vasalásos technológia ezzel indult útjára...
Szerintem ezért kell neki.
Szia!
Azzal még nem készítettem nyákot, és ki szeretném próbálni azzal is. üdv.: Zoli
Szia !
Ha lesz egy kész, ilyen formán csinált paneled, egy képet tegyél fel légyszi ! Üdv!
Ok rendben, de lesz vagy jó két hét mire az elkészül...
![]() Na midnegy. Egy szó mint száz...majd lesz fenn kép róla. üdv.: Zoli
Szia !
Én jobban szeretem a műnyomót 5Ft/A4 mint a PNP fóliát 400-700Ft/A4 Üdv!
Hello
Tudna nekem mutatni valaki egy kepet arrol a munyomorol? En kiprobalnam ezt az uj tehnikat is ![]() Probalkozott mar kozzuletek valaki ilyesmivel? |
Bejelentkezés
Hirdetés |