Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
UFO-látás történt vidéken. A média kivonul, hogy beszéljenek a szemtanúval, Józsi bácsival. De az öreg óckodik hogy nem tud ő olyan mívesen beszélni, hogy a népek értsék. Pont az a lényeg, mondja a riporter, hogy a vidék egyszerű nyelvén mondassék el a történet. Hát jól van, egyezik bele az öreg.
-Megyek hátra a kert végibe, hogy könnyítsek magamon, egyszer csak ,mia pi..a, aztán megint sötét.......
Ez kegyetlen: Bővebben: Link
Hát ez tényleg az :eek2:
Nincs rossz hangja a sofőr bácsinak
Nem bántás képpen írtam. Az ha valaki pl. nem normális még nem feltétlen negatív dolog...
Énis mint meglepődés írtam az előző hsz-emet
Egy gyógyszertárban fényképeztem le.
Szerintetek melyik napon érdemes bevenni
ügyes!
Volt egy hasonló hanggal megáldott haverom, csak sajna játékmániában szenvedett. Ráadásul megvolt a lehetösége, hogy tanuljon és sokra vihette volna, ö meg szó szerint eljátszotta az idejét és pénzét. Amugy a Turandotból halhattunk egy részletet Puccinitöl, ha jól emlékszem.
Öcsém ez a gyerek meg az Éj királynöjének az áriáját énekli, ezt álltalában nök éneklik.
Bocsi, hogy offolok... Régebben léteztek az ugynevezett kasztrált tenorok, akiket megfosztottak a férfiasságuktól még gyermekkorukban, hogy megmaradjon a hanguk. Sok darabot is irtak ilyen hangra. Ha ez a gyerek régebben adja ezt elö, lehet ö is ugy végezte volna....
Én nemszoktam játszan, ezt a játékot se szeretem, de aki ismeri az jót nevet majd rajt:counter strike
Azt a pihent elméjüeket.Nem semmi.
Nem rossz, de ŐK jobban megcsinálták :yes: /4 részre van darabolva, nézd meg mindet/
Nah ezek a szép dolgok nekem is kell majd ilyen
Ezt is láttam már még nagyon régen. Mondjuk ez kb minden pc játék mániásra ráillene, de nagyon nagy az biztos
hova jutottunk. Nem is ojan borsos az ára. A led kijelzös toll is durva.
Ez milyen anyag lehet? Bővebben: Link
Szép kísérlet! Egyébként oda van írva:
Idézet: „Get enchanted by a aluminium foil ship floating above ground on sulphur hexafluoride (gas significantly denser than air) at the Physikshow of the University of Bonn!”
Valószinüleg sima széndioxid
Nehezebb a levegőnél igy benne marad az akváriumba.
Úgyvan, Kén-hexafluorid. És kb 50 ezer forint belőle egy 23L-es palack.
Mellesleg ott magyaráznak hogy így környezet szennyező meg úgy üvegházhatás stb... nem vagyok kémikus, de úgy tudom, hogy ez nem környezetre veszélyes gáz.
Pedig igaza van a srácnak: Bővebben: Link
Tényleg... Jó. Bár akkor is felesleges hisztéria keltés. Nem ettől az egy kísérlettől fog felmelegedni a föld. Drága ősei keze jobban benne volt mint most a mienk...
Persze, így van, én is csak abban adtam neki igazat, hogy üvegházhatású.
Idézet: „Nem ettől az egy kísérlettől fog felmelegedni a föld” Nem is egy autó miatt szennyezett a levegő. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

hova jutottunk. Nem is ojan borsos az ára. A led kijelzös toll is durva.