Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
UFO-látás történt vidéken. A média kivonul, hogy beszéljenek a szemtanúval, Józsi bácsival. De az öreg óckodik hogy nem tud ő olyan mívesen beszélni, hogy a népek értsék. Pont az a lényeg, mondja a riporter, hogy a vidék egyszerű nyelvén mondassék el a történet. Hát jól van, egyezik bele az öreg.
-Megyek hátra a kert végibe, hogy könnyítsek magamon, egyszer csak ,mia pi..a, aztán megint sötét.......
Ez kegyetlen: Bővebben: Link
Hát ez tényleg az :eek2:
Nincs rossz hangja a sofőr bácsinak ![]()
Nem bántás képpen írtam. Az ha valaki pl. nem normális még nem feltétlen negatív dolog...
Énis mint meglepődés írtam az előző hsz-emet
![]()
Egy gyógyszertárban fényképeztem le.
Szerintetek melyik napon érdemes bevenni
ügyes!
Volt egy hasonló hanggal megáldott haverom, csak sajna játékmániában szenvedett. Ráadásul megvolt a lehetösége, hogy tanuljon és sokra vihette volna, ö meg szó szerint eljátszotta az idejét és pénzét. Amugy a Turandotból halhattunk egy részletet Puccinitöl, ha jól emlékszem.
Öcsém ez a gyerek meg az Éj királynöjének az áriáját énekli, ezt álltalában nök éneklik.
Bocsi, hogy offolok... Régebben léteztek az ugynevezett kasztrált tenorok, akiket megfosztottak a férfiasságuktól még gyermekkorukban, hogy megmaradjon a hanguk. Sok darabot is irtak ilyen hangra. Ha ez a gyerek régebben adja ezt elö, lehet ö is ugy végezte volna....
Én nemszoktam játszan, ezt a játékot se szeretem, de aki ismeri az jót nevet majd rajt:counter strike
![]() ![]()
Azt a pihent elméjüeket.Nem semmi.
Nem rossz, de ŐK jobban megcsinálták :yes: /4 részre van darabolva, nézd meg mindet/
Nah ezek a szép dolgok nekem is kell majd ilyen
![]()
Ezt is láttam már még nagyon régen. Mondjuk ez kb minden pc játék mániásra ráillene, de nagyon nagy az biztos
![]() ![]() ![]()
Ez milyen anyag lehet? Bővebben: Link
Szép kísérlet! Egyébként oda van írva:
Idézet: „Get enchanted by a aluminium foil ship floating above ground on sulphur hexafluoride (gas significantly denser than air) at the Physikshow of the University of Bonn!”
Valószinüleg sima széndioxid
Nehezebb a levegőnél igy benne marad az akváriumba.
Úgyvan, Kén-hexafluorid. És kb 50 ezer forint belőle egy 23L-es palack.
Mellesleg ott magyaráznak hogy így környezet szennyező meg úgy üvegházhatás stb... nem vagyok kémikus, de úgy tudom, hogy ez nem környezetre veszélyes gáz.
Pedig igaza van a srácnak: Bővebben: Link
Tényleg... Jó. Bár akkor is felesleges hisztéria keltés. Nem ettől az egy kísérlettől fog felmelegedni a föld. Drága ősei keze jobban benne volt mint most a mienk...
Persze, így van, én is csak abban adtam neki igazat, hogy üvegházhatású.
Idézet: „Nem ettől az egy kísérlettől fog felmelegedni a föld” Nem is egy autó miatt szennyezett a levegő. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |