Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi a választ!
Vezetékes a telefon és van ADSL is. Mivel kicsit (na jó nagyon) amatőr vagyok ezért néhány kérdés. A nyomok egy orvosit gondolom az A gomb megnyomását jelenti. Erre most nem veszi el a vonalat. Kell ehhez valamit programozni a DLS-ben? A tip-ring között, azt egyáltalán nem értem. Hol mérjem ezt pontosan? Köszönöm a segítséget előre is. Üdv A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2012
Az orvosi az az A hosszan nyomva. A tip-ring a központon a jobb oldalon van az utolso 5 csokibol azthiszem a 3. és 4. . Ha idáig müködött akkor nem kell programozni semmit hacsak nem változott meg a telefonszámod.
a 3. 4.-en (ahová a két telefon kábel megy be) én 10,4 V-t mérek (ez nem harminc). Nem tudom ez létezhet-e? És ha igen akkor mi lehet a megoldás?
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2012
Sziasztok!
Bocs, hogy belekotyogok, de az orvosi nem minden esetben van programozva rezidencialhoz, meg kell nézni, hogy küld-e jelentést.(329 szekció) A TLM figyeléstől függetlenül próbál kommunikálna, ha jól tudom, de ez a figyelés ki is kapcsolható.(015 szekció 7-es kapcsoló) Üdv: Gábor
Sziasztok!
Bocs az off-ért, de nem tudja valaki Pyronix 832-t melyik cég unlockol B.pesten? Ráadásul olyan megoldás kellene, hogy beviszem és helyszínen meg is csinálják... Másik kérdés ezzel kapcsolatban. Ha a központot szervíz módba kapcsolom, az a 24h-s zónákat is kikapcsolja? Mármint szervíz módban ki tudom-e csendben nyitni a dobozt... Eltünt szerelőjű rendszert kellene módosítani, roszabb esetben resetelni... A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2012
Sziasztok!
A telken a rézgyűjtők lelopták a szirénát a falról. Szomszéd még nézte is, hogy minek másznak éjjel a riasztóhoz, ordított is, de elvitték.. Kéne más a helyére, helyesebben magasabbra. Van itthon egy régebbi SOLO sziréna, feltenném oda, de mivel 300km-re van, így feleslegesen nem autókáznék. Az a baj, hogy amit most a google dob SOLO leírást, az nem ilyen, Ez más, vagy 3-4 éve pihen a műhelyben. Lefényképeztem, tudnátok segíteni a bekötésében? A központ egy DSC PC510. Ahogy én gondolom: Akku, stb. adja magát. Az AUX-ról 12V a +-12V-ra, a TAMP sorba a +12Vtal. Gondolom az N a negatív, a P a pozitív indítás. DSC, vagyis negatív indítással megy. Mi az FL, illetve mik a jumperek? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2012
Ritkán rakunk solo-kat, az új meg már 4 jumperes emlékeim szerint. Ebből pedig olyanok voltak kezem között, aminek függőlegesen álltak a jumperei. De sztem ua. Itt szinte biztos, hogy a két egymás melletti a külső szabotázs jumperei. Ha rajta van, akkor a belső szabotázs megy, ha leveszed akkor a tamp-ba kötött vezetékek játszanak. A másik meg valószínűleg a lámpa szabotázs. Ha megszakad a lámpa kör, akkor megy asszem 5, vagy 20 percig a sziréna ha rajta van a jumper. Az FL az meg lámpa villogtatásra való. Ha negatívat adsz rá, a lámpa villog (ekkor a lámpa szabotázs jumpert le kell venni).
Sziasztok!
Lehet-e a PK5501-es kezelőn 24 órás kijelzést valahogyan beállítani, ha igen hogyan?
Szia!
Ha minden igaz akkor a billentyűzet programozásnál lehet beállítani. *8"installerkód" 000, 6, 2-es kapcsoló. Üdv: Gábor
*8 5555 * 076
3. gomb bekapcs # # #
Ha a lehetőséged adja, rakj rá egy GSM átjelzőt. 2-3 bemenetes elég. 1 riasztás, 1 szabotázs, AC figyelés (relével, ha biztosíték lekapcsolással kezdik). Rokonom hobbiján is ilyen megy és nyugodtabb, hogy nem csak a sziréna fütyül egymagában.
Nem egyszer küldött éles helyzetről hívást/sms-t.
sziasztok!
Pár napja olvasgatom a topikot, mert aktuális lett számomra. Egy DSC PC585 központú rendszer összerakásán töröm fejem. Nagy körvonalakban a következőről van szó: Lakott terület, fűtetlen gazdasági épület, egy nyitásérzékelő, két DUAL mozgásérzékelő, kültéri sziréna telefon nélkül. 1555RKZ kezelő. Nyitásérzékelő a kezelő zónáján. 2 mozgásérzékelő külön zónán. Szabotázs szintén külön zónára kötve. Az első dolog amiben segítségeteket kérem egy DUAL rendszerű mozgásérzékelő bekötése. A gondom az, hogy kettő alarm pontja van, ami azt sugallja, hogy külön van véve az infra és a radar bár ezek bármelyikét kapcsolókkal ki tudom zárni. Rajzoltam egy bekötést, hogyan csinálnám én. Kérem véleményezzétek. Előre is köszi.
Ha valoban dualban szeretnéd használni akkor ne sorba hanem párhuzamosan kösd a két alarmot különben olyan mintha két érzékelöd lenne.
A duál mozgás mit takar? Egy PIR és egy mikrohullámú eszköz, vagy egy pir és egy üvegtörés? Ha pir, és mikrohullám, akkor három lehetőséged van.
-1. Külön zónák, De ez eleve az 585 miatt kilőve. -1. Vagy kapcsolat, ekkor sorosan kell kötni a két alarmot, ahogy rajzoltad. -3. És kapcsolat, ekkor párhuzamosan kell kötni. Az és kapcsolatot ott érdemes használni, ahol a téves riasztásokat ki akarjuk szűrni. Másik verzió. Ha PIR, és üvegtörés van egy eszközön. Ezt alapesetben mindig külön zóna, mivel az üvegtörés érzékelő nem térvédelem, hanem héjvédelmi eszköz. Egyéb más esetben pedig sorosan a PIR-rel.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. 2007 óta üzemel a riasztóm otthon amit én szereltem,de nem én programoztam fel, így gondjaim támadtak most vele.(DSC 585) Számomra a leírás ami van kicsit kesze-kusza....! A jelenlegi kiépítés 4 infrás érzékelő és egy bejárati ajtóra szerelt mágnes. A hiba mit mutatott: a gyenge feszültségre utalt így akkucsere történt. Riasztani nem tudok és ég folyamatosan az 1 Zónám meg a system led. DSC-vel távjavítás történt, minden lehetőséget kipróbáltunk, kiderült,hogy a kinti sziréna akksija is kifeküdt szerintük. Ez befolyásolja a riaszthatóságot?. Úgy tűnik,mintha elfelejtette volna a beállításokat. Mi az első lépés és hogy élesíthetem? Újra lett reszetelve a DSC-vel és azóta minden zóna villog és system ég,szerintük a panel kuka. Kinti sziréna ilyenkor visított.....ha rossz lenne az akku akkor kellett volna visítani? Mi lehet a bibi,hogy kezdjem el? Remélem a lényeg érthető.
Szia .
Programozói módba be tudsz lépni? Illetve ha beütőd az 1234-et sípol e egy rövid sorozatot tés egy hosszút a kezelő?
Szia!
Igen a *8 5555 mastert engedi az 1234et nem próbáltam. Tegnap este próbálkoztam valamit kisilabizálni az írásból és a kódot engedte, de a további valahogy kínai nekem. Sípolás volt. Távjavítást tudok végezni....vannak otthon, ha van ötlet. Előre is köszi....! : )
Szia!
Igen a *8 5555 mastert engedi az 1234et nem próbáltam. Tegnap este próbálkoztam valamit kisilabizálni az írásból és a kódot engedte, de a további valahogy kínai nekem. Sípolás volt. Távjavítást tudok végezni....vannak otthon, ha van ötlet. Előre is köszi....! : )
ok. a zónákon van lezáró ellenállás? Ha van egy vagy kettő?
Most milyen fények világítanak alapban? /részletesen'/
system és mellé 2,3,4,5ös led folyamatosan villog.
be kéne lépni programozóiba
*8 5555 000 0 11 ## következő lépés *8 5555 902 vársz kb 20mp 903 erre világít-e az egyes zóna fény? ## ez a kilépés. Változott a kezelőn a kijelzés ezután?
903 nál redy világít
system villog 1,2 világít ## után system világít |
Bejelentkezés
Hirdetés |