Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Idézet: „Ezek közül melyik a legolcsóbb.” Hány éves vagy, királylány? Nincs legolcsóbb. Az ár nagyon sok mindentől függ (pl. hol vásárolod, mennyiért viszik el hozzád, mekkora mennyiséget veszel).
Nekem a nátrium hidroxid jött be. Meg próbáltam még a vas kloridot de nem látszik mi van benne ki kell szedegetni lassú és foltot hagy.
Idézet: „Hol lehet Magyarország egész területén a legolcsóbban nyák lemezt venni amit el is postáznak?” A sült galambot várod? Nézz körül itt a cikkek között és válogathatsz az eljárások között. Neked melyik fekszik a legjobban, melyikhez nincs cuccod... Én gyors marató párti vagyok, mert ha langyos a cucc, akkor gyors is, nem mar alá és 0.2-es vonalak simán megvalósíthatóak vele. Nem termel veszélyes gázokat. Nem tud a folyamat begerjedni, hogy figyelni kell, hogy nehogy föl forrjon. Meg ilyenek.
NaOH-val csak a P20-as rajzolatot lehet előhívni, vagy a dry fóliát lemosni.
Köszi. Összekevertem. Elnézést az elírást: NÁTRIUM-PERSZULFÁT
Nátrium-hidroxidot szerintem foto lakk előhívásához használnak nem maratáshoz.
Aztán meg elég veszélyes is a szilárd változata...
Akkor jó. Az a legjobb én is azt használom
http://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_30578.html Ha a böködés nekem szól , nézd meg a linket ..
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2012
Nem, nagyon nem neked szólt!!!
Amúgy láttam. Érdekes...
Egyébként megnéznék egy smd nyákot evvel a technológiával .
Menjünk együtt gyárlátogatásra ! Ha megtudod a címet én leszervezem a kirándulást
Csináltam én már nyákot, celluxból kivágott mintával. Egyszer.
Viszont működött, nagy élmény volt. A színtelen celloxin lakkot próbáltátok, redisz tollal?
De régi állt iskolás emlékeimet hozza fel ez a cellux és szigetelőszallagos teknológia
És utána jött a sablon kivág és körömlakkal leken verzió
Én első próbálkozásom ha jól emlékszem 13 évesen volt. Kartonra ragasztottam alufólia csíkokat. Aztán csodálkoztam, hogy nem tudom forrasztani
Nem az kimaradt
Direkt ilyen kiszuperált lakkok voltak. Miután ez a sablonos, körömlakkos dolog működött én gyártottam a panelt mindenkinek, persze meg is volt a haszna Kb állt iskola 6-7.esként követtük el
Mindentől függetlenül azért tényleg megnéznék egy általad készített smd nyákot .
Ugyan nem smd, de hirtelen ezt leltem, nem szoktam fényképezni. Ez épp dry.
Azt nem ő hirdeti.
Azt zebra85 hirdeti!
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2012
Oké bocsi elnéztem tényleg nem neki szól a kérésem
Nem szoktam fotózni de a minősége hibátlan. Amíg nem szedem le azt a részt a matricából ami a maratás alatt védi a rezet, addig be szoktam fújni magát az üvegszálat, a réz közti helyeket Kontakt Chemie Urethan 71 szigetelő spray-vel. Miután leszedtem a matricát akkor meg SK-1 Flux spray-vel szoktam lefújni megkönnyteni a forrasztást. A másik meg hőre keményedő műanyag elméletileg. És könnyebb forrasztani vele mert nem tud összeérni két láb között a forrasztás mert ledobja magáról, az SK-1 meg elvezeti a sávon a felesleget. És az Urethan a kúszó áramtól is véd.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Direkt ilyen kiszuperált lakkok voltak. Miután ez a sablonos, körömlakkos dolog működött én gyártottam a panelt mindenkinek, persze meg is volt a haszna
Kb állt iskola 6-7.esként követtük el