Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Idézet: „Ezek közül melyik a legolcsóbb.” Hány éves vagy, királylány? Nincs legolcsóbb. Az ár nagyon sok mindentől függ (pl. hol vásárolod, mennyiért viszik el hozzád, mekkora mennyiséget veszel).
Nekem a nátrium hidroxid jött be. Meg próbáltam még a vas kloridot de nem látszik mi van benne ki kell szedegetni lassú és foltot hagy.
Idézet: „Hol lehet Magyarország egész területén a legolcsóbban nyák lemezt venni amit el is postáznak?” A sült galambot várod? Nézz körül itt a cikkek között és válogathatsz az eljárások között. Neked melyik fekszik a legjobban, melyikhez nincs cuccod... Én gyors marató párti vagyok, mert ha langyos a cucc, akkor gyors is, nem mar alá és 0.2-es vonalak simán megvalósíthatóak vele. Nem termel veszélyes gázokat. Nem tud a folyamat begerjedni, hogy figyelni kell, hogy nehogy föl forrjon. Meg ilyenek.
NaOH-val csak a P20-as rajzolatot lehet előhívni, vagy a dry fóliát lemosni.
Köszi. Összekevertem. Elnézést az elírást: NÁTRIUM-PERSZULFÁT
Nátrium-hidroxidot szerintem foto lakk előhívásához használnak nem maratáshoz.
Aztán meg elég veszélyes is a szilárd változata...
Akkor jó. Az a legjobb én is azt használom
![]()
http://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_30578.html Ha a böködés nekem szól , nézd meg a linket ..
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2012
Nem, nagyon nem neked szólt!!!
Amúgy láttam. Érdekes...
Egyébként megnéznék egy smd nyákot evvel a technológiával .
![]()
Menjünk együtt gyárlátogatásra ! Ha megtudod a címet én leszervezem a kirándulást
Csináltam én már nyákot, celluxból kivágott mintával. Egyszer.
Viszont működött, nagy élmény volt. A színtelen celloxin lakkot próbáltátok, redisz tollal?
De régi állt iskolás emlékeimet hozza fel ez a cellux és szigetelőszallagos teknológia
![]() ![]()
Én első próbálkozásom ha jól emlékszem 13 évesen volt. Kartonra ragasztottam alufólia csíkokat. Aztán csodálkoztam, hogy nem tudom forrasztani
![]()
Nem az kimaradt
![]() ![]()
Mindentől függetlenül azért tényleg megnéznék egy általad készített smd nyákot .
Ugyan nem smd, de hirtelen ezt leltem, nem szoktam fényképezni. Ez épp dry.
Azt nem ő hirdeti.
Azt zebra85 hirdeti!
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2012
Oké bocsi elnéztem tényleg nem neki szól a kérésem
Nem szoktam fotózni de a minősége hibátlan. Amíg nem szedem le azt a részt a matricából ami a maratás alatt védi a rezet, addig be szoktam fújni magát az üvegszálat, a réz közti helyeket Kontakt Chemie Urethan 71 szigetelő spray-vel. Miután leszedtem a matricát akkor meg SK-1 Flux spray-vel szoktam lefújni megkönnyteni a forrasztást. A másik meg hőre keményedő műanyag elméletileg. És könnyebb forrasztani vele mert nem tud összeérni két láb között a forrasztás mert ledobja magáról, az SK-1 meg elvezeti a sávon a felesleget. És az Urethan a kúszó áramtól is véd.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |