Fórum témák
» Több friss téma |
Csak kérdés: 6 számjegyű kóddal is próbáltad? 123456?
Nem probáltam de ha reseteltem és nem megy akkor minek írta volna át 6 számjegyüre a szerelö mi értelme ?
Nekem voltak régebbi szériák amik eleve 6 számjeggyel indultak reset után - csak ennyi..
Öreg a központ az bizti de reset után még mindig csak élesiteni tudom a felirt koddal .Szerintem azt el kellene felejtenie 3399 ez az
RESET után 1234 vagy 123456-nak kellene lennie. Vagy nem harder resetet csináltál...
aksi le táp le pgm1 z1 rövidre zár 10 masodperc mulva csipog és berreg a telefon relé
990 szekcio Telepitöi kizárás engedélyezése hardver reset nem lehetséges Szerintem ez van lehet hogy kuka a központ ?
Nekem úgy rémlik kell legyen hardver reset. Régi központokon volt. Akkor teljesen 0-ra állt minden.
Olvass utána. Ha kattog a relé az telepítő kizárást jelent. A DSC hungáriánál némi pénzzért kinyitják.
A 1616 pedig nem egy régi központ.
Sziasztok!
1864-es központomhoz szeretnék végre egy kommunikátort. A fő szempontom, hogy sms értesítést küldjön, s abban benne legyen, hogy melyik zóna riasztott. A legjobb az lenne, ha szövegesen kiírná, amit a kezelőn beállítottam, de ha csak a zóna száma lesz benne, azzal is megelégszem. Nézegettem a Tell kommunikátorait (http://www.riasztobolt.info/vv2811.tell-compact-gsm-modul-ii.reszletes.html és http://www.riasztobolt.info/vv2627.tell-procom-gsm-modul.reszletes.html) Jól értelmeztem a leírást, hogy ezek képesek erre? Ezeken nem lehet tiltani, hogy ne hívjon fel, csak az smst küldje el? Ismertek esetleg könnyebben kezelhető, erre a célra alkalmasabb kommunikátort? GSM kellene mindenképpen. A kommunikátoroknak kell külön ház, táp, akksi, vagy elég a riasztóéra rákötni? A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2013
Én 1864-es központomra mobisec diamond-ot vettem nagyon kafa!
http://www.riasztobolt.hu/4898.mobisec-diamond-gsm-modul-vonalpotlo...s.html Ezen mindent beállíthatsz amit fent írtál! Azt küldi sms-ben amit beírsz neki! Egyszerű kis szoftvere van! Az usb csatlakozót, vagy bluetooth adaptert igaz ez utóbbi picit drága külön kell venni hozzá! Külön dobozba jobban elfér, lehet hozzá aksit is venni én nem vettem,de lehet nem ártana! Azt mondták a tell mini is ugyan ezt tudja csak az akkor az jóval drágább volt mint a mobi! A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2013
Halihó! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Sajnos el felejtettem a négy számjegyű kódot.
![]() A riasztó DSC classic PC1565H-2P tipusú és raktam képeket is. Olvastam a kezelési útmutatót de nekem nincs LCD kijelzőm. Jól működött (jól működik) csak szeretnék új kódot adni a riasztónak. A válaszát előre is köszönöm!! ![]()
Szia! A betörő mödszer sem segít felidézni a számokat? Azok ugyanis a koszt is nézik a kezelőn. Tök jól lehet látni egy idő után a négy szám helyét. Utána már csak a sorrend kell....
![]() ![]()
A hardver reset? Azt hogyan kell csinálni és utána.......???????
![]()
Szia
A mesterkodot lehet resetelni illetve olvasin a mérnöki programban. A 007-es szekcioban találod a mesterkodot.
Köszi! De ez nekem még mindig magas.
![]() ![]()
A dsc.hu honlapon akár te is tudsz regisztrálni és ott minden megvan. A telepitöi kodot tudod? Ha ezekkel nem vagy tisztában akkor nem biztos hogy resetelni kéne neked bármit is, föleg nem hardver reset.
Szia!
Sajnos a gyári alapra állítás után a teljes központot újra kell programozni. Ha érzel magadban elég jártasságot a riasztók terén akkor a telepítői kézikönyv alapján meg tudod csinálni, egyébként jobb ha egy hozzáértőt hívsz. A bekötésekből elnézve nem túl komplikált a feladat. Üdv: Gábor
Köszönöm a válaszokat meg hogy próbáltatok segíteni!!!!
![]() De ez nekem magas! ![]() ![]() Majd szólok szakembernek és elintézi 2 perc alatt ötezerért. ![]()
Amit elképzeltél az pont nem vall a biztonságtechnikára.
Sziasztok!
Van egy saroktelki ház, melynek van egy kis kertrésze és egy tetővel fedett része. Az "udvaron" középen egy magas fa áll. A kerítés 1,8méter magas fakerítés (sűrűn rakott 17 cm széles falapok vas kereten). A lakóház védett, DSC rendszer van telepítve. Milyen eszközt ajánlanátok amivel lehetne figyelni, hogy valaki beugrik a kerítésen. Kültéri infrás dopler, vagy infrasorompó? Köszönöm: jksx A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2013
Szia
nekem sajnos csak rosz tapasztalatom van a kültéri infrával de a soprompo jó megoldás lehet de az se 1000% mer a sürü köd illetve hóesés megzavarhattya.
Sziasztok!
Vettem egy olcsó központot (DSC Classic PC 585 H), 1555RKZ kezelőt adtak hozzá. A központhoz adtak manuált, de a kezelőhöz nem. A neten se találok, csak kezelési utasítást. Segítséget kérek, hátha valakinek megvan a telepítői infó pdf-en, vagy akárhogy. Ha magyar nincs, angol nyelvű is jó lenne. Előre is kösz!
Nincs külön telepítői leírása, merthogy csak négy vezetékkel össze kell kötni a központtal, de mindez benne van a központ leírásában.
Mi az, amire pluszban kíváncsi lennél?
Kösz a figyelmet.
Az ötödik lábra (Z) lennék kíváncsi, ilyennel még nem találkoztam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |