Fórum témák
» Több friss téma |
Sikerüt müködik az egész egy hibát kivéve: a tamperokat egy közös zónára kötöttem, 09 felügyeletet adtam de nem reagál rá?
Milyen reakcióra gondolsz? Programozd 36-ra a 09 helyett.
Sajnos valami baj lett, mert eddig csak 1 db mozgásérzékelőm volt. Most ráraktam a 2. at és folyamatosan világitott az 1.zona led. Fogalmam nincs mit csináltam vele, most pedig azt csinálja h megkapja a feszültséget és kb. 1 perc mulva elkezd valami kattogni (mint egy relé) a főpanelon és megfagy minden......gondolom innentől kuka..
Ha megbontom az érzékelöt nem riaszt be, ha 03 teszem kijelzi a zónát ha megbontom, és ha be van élesitve akkor riaszt.
Azért javasoltam 36-ra definiálni, mert neked az lenne a célod, hogy hatástalanított állapotban is (36= 24 órás szabotázs zóna) figyelje a szabotázs körödet. A 03-at éles állapotban kell érteni.
A tulajdonos távfelügyeleti szolgáltatót szeretne váltani. 1832-es központ olyat produkál, hogy a meglévő távfelügyelet felé jól küldi be a jelzést a másik irányba pedig eseményre tamper hibát küld el a zónák számát nem, és kommunikáció hibát is kijelez. DLS programmal kiolvasva az eseménylistát jól jelenik meg minden.
Erre valakinek van valami ötlete?
Szia
Min jelezteted át, mi fogadja és milyen kommunikációs formátumod van? Valoban 1832 vagy 832 mert nagyon nem mindegy.
Szia!
GPRS átjelzés van, DTMF CONTACT ID formátumban jelez át. Mi fogadja azt pontosan nem tudom megmondani, eddig bekötött jó pár központ egyike sem csinált problémát. Valóban PC1832.
Szia!
A hibajelzés AC hibát jelent, valószínűleg az akkud merül le egy pár perc alatt. Nézd meg a hálózatot, vagy a trafó biztosítékát. Legjobb ha megméred a 16V AC-t. Üdv: Gábar
Modst ugrot be a dolog, a távfelügyelet tudja hogy milyen központod van illetve hogy dtmf-ben kommunikálsz? Mi is kötöttünk át jonéhány ügyfelet az utobbiidöben (kb 500-at) és sokszor a távfelügyelet értelmezte rosszul a jelzéseket.
öööööö izé nemtudom a választ de ha rájönnél akkor légyszives publikáld. Holnap megkérdezem kolégámat (20 éve DSC) hátha tud erre mondani valamit.
Üdv, segitségeteket kérem egy Alexorral kapcsolatban. A második telefonszámot hívja többször egymás után és úgy, hogy nincsen élesítve a rendszer. miért lehet ez???
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy piti dologhoz. Minap satalarm sa52 risztóközpontot telepítettem. Ebben az ágazatban ez első projektem. A rendszer 1db nyitásérzékelő (z1) csukott állapotban zárt), 2db mozgásérzékelő (z2 és Z3) , 1db belső szirénából (szabotázs kapcsoló Z4), 1 kezelő és egy sataralm sa52 központből tevődik össze (egy 40m2 helység). Majdnem mindent sikerült bekötni, fel programozni. Csak a nyitásérzékelővel birkózom. Ha az Z1 aktív, egyből beriaszt. Ha kiiktatom a zónát , akkor szépen müködik ahogy kell. (élesít, behatoláskor riaszt, hatástalanít) . Kérésem: valaki segíteni egy nyitásérzékelő bekötésében és a zóna felprogramozásában. Köszönöm előre is. R)
Sziasztok!
Megint gondom van ezzel a DSC PC550/560-al. A kézikönyve szerint a megadott programozási részeket (09,10,11) F-ekkel kell kiütni (*6*), és akkor nem próbálkozik majd a kommunikációval a rendszer, de jelenleg hiába van így beállítva, riasztás után a hibát jelez, ha lekérem a 4-es zóna világít, ami kommunikációs hibát jelent. Nem lehet valahogy tutira kiütni ebből a vacakból a kommunikációt, nagyon zavarja a tulajt. Engem meg az, hogy ilyen fapados szart vett ![]()
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ,hogyan lehet a mester kódot letiltani vagy megváltoztatni PC1832 v4.5 EN központ esetén? Köszönöm. Mathy
Szia
Megváltoztatás: *5 mesterkod, 40 mint sorszám, új mesterkod és ##.
Szia!
Sajnos ez a megoldás az EN változatú verziók esetén nem működik. A telepítői kézikönyvben nem találtam arra utalást ,hogy miként lehet letiltani vagy megváltoztatni, csak a visszaállítását írja le. Mathy
Keress felhasználói kézikönyvet. Most néztem és az EN is igy müködik, nem lehet hogy nenm tudod a mesterkodot?
Meg lehet valtoztatni a mester kodot, letiltani nem lehet.
Üdv!
Okostelefonnal hogyan lehet nyugtázni a kommunikátor (vonalas) hívását? DSC 1832 központom van. Tud valaki valamilyen megoldást? Köszönet K A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2013
Szia
Ha telenoros vagy akkor semmiképp viszont ha más szolgáltatod van akkor a 9-es gobb kivételével bármelyik de a * a tuti. Ha mégsem akkor bajban vagy, egyenlöre a 1404-es központ tudja a nyugtázás nélküli megnyugvást.
Szia
Ha jól tudom,akkor bármelyik számot kell nyomni hosszan. Nos ez érintő képernyőn nem igazán kivitelezhető fogadott hívás esetén.(vagyis nekem nem sikerült) Be lehet állítani a központban valami más nyugtázást?Tudsz valami más (olcsó!!) alternatívát? Üdv K A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2013
Sajnos nem, kell egy telefon csere és akkor meg tudod nyugtatni. Másik megoldás egy kommunikátor amiben be lehet állitani hogy ne kérjen nyugtát.
Szia
Köszönöm a segítséget Üdv K A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2013
A válaszgomb funkciót kéne használni hogy figyeljek ha hozzám szolsz.
Szia!
A mesterkódot sikerült megváltoztatni. Szerintem az volt a baj ,hogy olyan kódra akartam megváltoztatni ami már felhasználói kódnak be volt állítva. A fő probléma még mindig meg van ,hogy a riasztó az 1234 beütésére lezár ,és vagy felold. Sajnos én nem találom a megoldást, pedig biztos van. Köszönöm a segítséget. Mathy
Sziasztok! Most készül egy DSC rendszer családi házunkhoz. Egy GSm hivót szeretnék hozzákapcsolni.
3 számot tudjon hivni, az se baj ha hivható, és kapcsolni lehetne vele egy eszközt. Nem a legolcsóbb megoldást keresem, de nem szeretnék feleslegesen drága készüléket venni. Köszönök minden választ. Van jelentősége, hogy milyen szolgáltató feltöltösét használnám a DSC-hez. Mert visszaolvastam ma és a T-mobil lenne valamilyen időfaktor miatt a befutó. Csak nálunk a pincében elég gyenge a térereje. |
Bejelentkezés
Hirdetés |