Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   187 / 283
(#) herkul hozzászólása Nov 21, 2013 /

Sikerüt müködik az egész egy hibát kivéve: a tamperokat egy közös zónára kötöttem, 09 felügyeletet adtam de nem reagál rá?
(#) levaitamas válasza herkul hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Milyen reakcióra gondolsz? Programozd 36-ra a 09 helyett.
(#) lui444 válasza HA5AWS hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Sajnos valami baj lett, mert eddig csak 1 db mozgásérzékelőm volt. Most ráraktam a 2. at és folyamatosan világitott az 1.zona led. Fogalmam nincs mit csináltam vele, most pedig azt csinálja h megkapja a feszültséget és kb. 1 perc mulva elkezd valami kattogni (mint egy relé) a főpanelon és megfagy minden......gondolom innentől kuka..
(#) herkul válasza levaitamas hozzászólására (») Nov 22, 2013 /

Ha megbontom az érzékelöt nem riaszt be, ha 03 teszem kijelzi a zónát ha megbontom, és ha be van élesitve akkor riaszt.
(#) levaitamas válasza herkul hozzászólására (») Nov 22, 2013 /

Azért javasoltam 36-ra definiálni, mert neked az lenne a célod, hogy hatástalanított állapotban is (36= 24 órás szabotázs zóna) figyelje a szabotázs körödet. A 03-at éles állapotban kell érteni.
(#) nagysanyy hozzászólása Nov 22, 2013 /

A tulajdonos távfelügyeleti szolgáltatót szeretne váltani. 1832-es központ olyat produkál, hogy a meglévő távfelügyelet felé jól küldi be a jelzést a másik irányba pedig eseményre tamper hibát küld el a zónák számát nem, és kommunikáció hibát is kijelez. DLS programmal kiolvasva az eseménylistát jól jelenik meg minden.
Erre valakinek van valami ötlete?
(#) Kovabe válasza nagysanyy hozzászólására (») Nov 22, 2013 /

Szia
Min jelezteted át, mi fogadja és milyen kommunikációs formátumod van? Valoban 1832 vagy 832 mert nagyon nem mindegy.
(#) nagysanyy válasza Kovabe hozzászólására (») Nov 22, 2013 /

Szia!

GPRS átjelzés van, DTMF CONTACT ID formátumban jelez át. Mi fogadja azt pontosan nem tudom megmondani, eddig bekötött jó pár központ egyike sem csinált problémát.
Valóban PC1832.
(#) HA5AWS válasza lui444 hozzászólására (») Nov 22, 2013 /

Szia!
A hibajelzés AC hibát jelent, valószínűleg az akkud merül le egy pár perc alatt. Nézd meg a hálózatot, vagy a trafó biztosítékát. Legjobb ha megméred a 16V AC-t.
Üdv: Gábar

Modst ugrot be a dolog, a távfelügyelet tudja hogy milyen központod van illetve hogy dtmf-ben kommunikálsz? Mi is kötöttünk át jonéhány ügyfelet az utobbiidöben (kb 500-at) és sokszor a távfelügyelet értelmezte rosszul a jelzéseket.

Tudja

a 350-ben mind a kettő 03?

Igen.

öööööö izé nemtudom a választ de ha rájönnél akkor légyszives publikáld. Holnap megkérdezem kolégámat (20 éve DSC) hátha tud erre mondani valamit.
(#) djuri hozzászólása Nov 23, 2013 /

Üdv, segitségeteket kérem egy Alexorral kapcsolatban. A második telefonszámot hívja többször egymás után és úgy, hogy nincsen élesítve a rendszer. miért lehet ez???
(#) orvosr hozzászólása Nov 24, 2013 /

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy piti dologhoz. Minap satalarm sa52 risztóközpontot telepítettem. Ebben az ágazatban ez első projektem. A rendszer 1db nyitásérzékelő (z1) csukott állapotban zárt), 2db mozgásérzékelő (z2 és Z3) , 1db belső szirénából (szabotázs kapcsoló Z4), 1 kezelő és egy sataralm sa52 központből tevődik össze (egy 40m2 helység). Majdnem mindent sikerült bekötni, fel programozni. Csak a nyitásérzékelővel birkózom. Ha az Z1 aktív, egyből beriaszt. Ha kiiktatom a zónát , akkor szépen müködik ahogy kell. (élesít, behatoláskor riaszt, hatástalanít) . Kérésem: valaki segíteni egy nyitásérzékelő bekötésében és a zóna felprogramozásában. Köszönöm előre is. R)
(#) LazaHunter hozzászólása Nov 29, 2013 /

Sziasztok!

Megint gondom van ezzel a DSC PC550/560-al.

A kézikönyve szerint a megadott programozási részeket (09,10,11) F-ekkel kell kiütni (*6*), és akkor nem próbálkozik majd a kommunikációval a rendszer, de jelenleg hiába van így beállítva, riasztás után a hibát jelez, ha lekérem a 4-es zóna világít, ami kommunikációs hibát jelent.

Nem lehet valahogy tutira kiütni ebből a vacakból a kommunikációt, nagyon zavarja a tulajt.
Engem meg az, hogy ilyen fapados szart vett
(#) mathy hozzászólása Nov 30, 2013 /

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ,hogyan lehet a mester kódot letiltani vagy megváltoztatni PC1832 v4.5 EN központ esetén?
Köszönöm.
Mathy
(#) Kovabe válasza mathy hozzászólására (») Nov 30, 2013 /

Szia
Megváltoztatás: *5 mesterkod, 40 mint sorszám, új mesterkod és ##.
(#) mathy válasza Kovabe hozzászólására (») Dec 1, 2013 /

Szia!
Sajnos ez a megoldás az EN változatú verziók esetén nem működik.
A telepítői kézikönyvben nem találtam arra utalást ,hogy miként lehet letiltani vagy megváltoztatni,
csak a visszaállítását írja le.
Mathy
(#) Kovabe válasza mathy hozzászólására (») Dec 1, 2013 /

Keress felhasználói kézikönyvet. Most néztem és az EN is igy müködik, nem lehet hogy nenm tudod a mesterkodot?
(#) max403 válasza mathy hozzászólására (») Dec 3, 2013 /

Meg lehet valtoztatni a mester kodot, letiltani nem lehet.
(#) kurunczig hozzászólása Dec 5, 2013 /

Üdv!
Okostelefonnal hogyan lehet nyugtázni a kommunikátor (vonalas) hívását?
DSC 1832 központom van.
Tud valaki valamilyen megoldást?

Köszönet
K
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2013
(#) Kovabe válasza kurunczig hozzászólására (») Dec 5, 2013 /

Szia
Ha telenoros vagy akkor semmiképp viszont ha más szolgáltatod van akkor a 9-es gobb kivételével bármelyik de a * a tuti. Ha mégsem akkor bajban vagy, egyenlöre a 1404-es központ tudja a nyugtázás nélküli megnyugvást.

Szia

Ha jól tudom,akkor bármelyik számot kell nyomni hosszan.
Nos ez érintő képernyőn nem igazán kivitelezhető fogadott hívás esetén.(vagyis nekem nem sikerült)
Be lehet állítani a központban valami más nyugtázást?Tudsz valami más (olcsó!!) alternatívát?
Üdv
K
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2013

Sajnos nem, kell egy telefon csere és akkor meg tudod nyugtatni. Másik megoldás egy kommunikátor amiben be lehet állitani hogy ne kérjen nyugtát.

Szia
Köszönöm a segítséget Üdv K
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2013

A válaszgomb funkciót kéne használni hogy figyeljek ha hozzám szolsz.
(#) mathy válasza Kovabe hozzászólására (») Dec 6, 2013 /

Szia!
A mesterkódot sikerült megváltoztatni. Szerintem az volt a baj ,hogy olyan kódra akartam megváltoztatni ami már felhasználói kódnak be volt állítva. A fő probléma még mindig meg van ,hogy a riasztó az 1234 beütésére lezár ,és vagy felold. Sajnos én nem találom a megoldást, pedig biztos van. Köszönöm a segítséget.
Mathy
(#) papo69 hozzászólása Dec 6, 2013 /

Sziasztok! Most készül egy DSC rendszer családi házunkhoz. Egy GSm hivót szeretnék hozzákapcsolni.
3 számot tudjon hivni, az se baj ha hivható, és kapcsolni lehetne vele egy eszközt.
Nem a legolcsóbb megoldást keresem, de nem szeretnék feleslegesen drága készüléket venni.
Köszönök minden választ. Van jelentősége, hogy milyen szolgáltató feltöltösét használnám a DSC-hez. Mert visszaolvastam ma és a T-mobil lenne valamilyen időfaktor miatt a befutó. Csak nálunk a pincében elég gyenge a térereje.
Következő: »»   187 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem