Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Pyronix matrix telepítés

Témaindító: tasligep, idő: Okt 14, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 11
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 13, 2012 /

A központ aksijáról tápláld meg a szirénát.
De resetelés után 20másodperc, vagy még annyi se és elhalgat.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 13, 2012 /

köszi a segítséget, sikerült a resettelés .
Bővítem a rendszert , beszélek az ügyfélel s szólok a bővitőröl.
kurva nehéz volt beállítani a jelentéseket , hogy csaka riasztásról hívjon.
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 13, 2012 /

Hanyas verziójú a központ?
Egyáltalán nem nehéz ha tudod mit kell keresni. Laptopról meg aztán tényleg.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 14, 2012 /

köszi!
Sikerült beállítani a jelentéseket.
Csak programozói leírásom van, sokat kellet nyomkodni.
(#) zolee258 válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 14, 2012 /

Hi!
Segítségedet kérném, hogy lehet úgy bekötni Decibelle hangfényt 424es panelra, hogy a sziréna tampere ne külön zónát pocsékoljak?
Azt lehet ,hogy egy infra tamperét megjáratom a hangfény temperén keresztül s ugy megy a komra?
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 14, 2012 /

Ilyet ne csinálj. A sziréna tamper az mindig külön zóna.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 16, 2012 /

köszi!
Csak láttam olyan bekötést ahol a sziréna tampert nem külön zónára kötötték . ezért kérdeztem.
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 16, 2012 /

A 832-es változatnál van külön tamper bemenet.
424-nél sajnos nincs.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Hi!
Segítséget kérek, 424 es panel z4re rátettem még egy infrát ,és kikapcsolt állapotban is riasztásba megy át a panel és szabotásriasztás keletkezik .
Mit kel állítanom? köszi
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 23, 2012 /

Két infrát kötöttél sorba?
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 24, 2012 /

Igen, de már meglett a hiba oka.
az első infránál az alarmba 2kos a másik infránál az alarmba 2kos a tamperbe 4kos.
a másik infránál 2db 4kos volt ez volt a hiba oka.
köszi
(#) zolee258 válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

Hi!
Az miért van, hogy ha bővítem a rendszert és berakok egy érzékelőt egy adott zónára mindig kiírja hogy 09től 16 ig nyitott zóna ,424 es panelnél nincsenek ilyen zónák, és bővítő sincs rajta.Mindig a tápelvét oldja meg a problémát.
gondolom ilyenkor más megoldás nincs.
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 26, 2012 /

Ha laptopról nézed és új a programod akkor az programhiba.
A kezelőt nézd.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 28, 2012 /

Hi!
Nincs laptopom a kezelőn mutatja a nyitott zónákat! Bővítő nincs rajta .
Nem értem mi lehet a baja.
De még a tápelvétel sem oldja meg a problémát!
Valami ötlet?
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 28, 2012 /

Valamit elnyomhattál programozás közben.
Ha nincs bővítő és a zónadublázás sincs bekapcsolva akkor nem kellene kiírnia 9-től fölfele zónákat.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 28, 2012 /

Hali!
Zónaduplázás be van kapcsolva. Van olyan zóna ahol két infra van.
Tápelvétel néha megoldja a problémát, de most resetteltem a panelt s most nem írja ki a zónákat 9től felfelé.
Nem tudom mit nyomhattam el? Valami ötlet?
(#) frecsko válasza zolee258 hozzászólására (») Okt 29, 2012 /

Valamit sikerült. A zónaduplázás beállításánál figyelj oda.
(#) zolee258 válasza frecsko hozzászólására (») Okt 29, 2012 /

Hi!
Csak azt nem értem ,hogy ha kiírja a nyitott zónákat még sincs szabotázs riasztás.
Meg a másik próbáltam beállítani hogy nem használt zónákra állítom ,de mintha nem csináltam volna semmit.
Na mindegy mostmár rendben van a rendszer ,csak még nem találkoztam még e problémával.
(#) zolee258 hozzászólása Okt 29, 2012 /

Kapcsolási rajzot találtam hangfény bekötésre.Van egy Crown bs1 szirénám úgy belehet kötni ahogy a rajzon van , de 424es panelra?
(#) Villany hozzászólása Nov 10, 2012 /

Sziasztok!

Pyronix matrix424 központhoz keresnék bekötési útmutatót mert a multialarm oldalán lévő rajz nem egyezik a valós jelölésekkel.Ha valakinek van olyan rajza ami alapján be tudnák kötni egy lcd kezelőt egy kültéri szirénát,3dbmozgásérzékelőt és egy nyitásérzékelőt.A multialarmos rajzon pl. a szabotásszál bekötési helyét nem találom.Segitségeteket előre is köszönöm.

Villany
(#) lbp hozzászólása Dec 25, 2012 /

Sziasztok!
MATRIX 6 riasztó központom van.
Van egy kis problémám vele.
Adott egy vezetékes telefonvonal (T-Com), és a központ.
Összekötöm úgy ahogy kel.
Ha kihúzom a telefonvezetéket kijelzi a telefonvonal hibát (6-os hibakód).
Ebből kiindulva a telefonvonal OK!
A gondom az, hogy nem bírom "rábeszélni" arra, hogy egy adott számot tárcsázzon riasztás esetén! Valakinek valami ötlete, hogy hol lehet a hiba? Eddig még nem volt használva ez a funkció, nem volt vezetékes telefon.
Tehát nem tudom hol, mit állítsak be!
Köszike a segítséget...

(#) motogprossy válasza lbp hozzászólására (») Jan 7, 2013 /

Sziasztok. Van egy mátrix 832-es központom. Szeretnék hozzá venni egy GSM modult. Milyet ajánlotok hozzá?
Szeretném hogy hívjon ha riasztás van, és hogy távolról be élesíteni lehessen a rendszert, és persze kikapcsolni is. Elég egy 2be, -2-kimenetes relés gsm modul?
A központba a pgm4-re szeretném tenni az egyik bemenetet, mire állítsam a programban a pgm4-kimenetet?
A távolról ki-be kapcsoláshoz a 8-as zónát szeretném használni. Mire állítsam a 8-as zónát?

Várom a választ.

Előre is köszönöm
(#) mrgrosso hozzászólása Márc 9, 2013 /

Sziasztok!

Mátrix 6-os riasztóm van. Mivel napokig nem ment a telefonos átjelzés és kivételesen nem a telefonvonal volt a hibás, "újraindítottam" a riasztót, áram le, akksisaru le, majd vissza és meggyógyult. Igazából azt szeretném megtudni, hogy meg lehet-e nézni vhogy:
- mikor küldi a tesztjelet a felügyeleti központhoz, be lehet-e vmilyen menűbe lépni amiből kiolvasható az idő?
- ugyanígy, hogy a rendszerórája pontos-e, azaz mit mutat, hány óra hány perc van "nála"?
- előbb próbáltam, az időbeállításnál, hátha először kiírja, de csak _ _ jelet adott, mint a beállításnál, innen kiléptem a kettősnyíl 0-val, így el is állítottam az órát?

Előre is köszi a segítséget!
(#) kisspal63 hozzászólása Nov 15, 2013 /

Sziasztok! Segítséget kérnék.Van egy matrix 832-es központom és nem küldi a tesztjelet a felügyeletre. A riasztás és a nyitás zárás megy. Beállítottam a küldés idejét és az intervallumot 1 napra. Mi hiányzik még?
(#) frecsko válasza kisspal63 hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Szia!

Jól adtad meg?
(#) kisspal63 válasza frecsko hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Számítógépről csináltam,de a kezelőn nem ellenőriztem vissza. Gondolom ,hogy átment mert minden más működik.
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2013
(#) fdavid1020 hozzászólása Nov 29, 2013 /

Üdv Mindenkinek! Nekem az a kérdésem lenne hogy Pyronix mátrix 6-os központhoz hogyan tudok nekötni egy solo ibs szirénát?? pozitívra szeretném indítani. Előre is köszi
(#) frecsko válasza fdavid1020 hozzászólására (») Nov 29, 2013 /

Sziréna tápját egy biztosítékon keresztül kötheted az akkura közvetlenül vagy a többi táphoz (csak itt figyelni kell, hogy a panelen lévő biztosítéknál ne legyen nagyobb a szirénának szánt).
A tampert valamelyik zónára bekötöd.
A szirénán az S jumpert átrakod pozitívra.
A riasztó panelen van egy relé (NO-C-NC). A C és a táp + közé beteszel egy átkötést. A szirénáról jövő St vezetéket pedig bekötöd az NO-ba. A programba pedig beállítod a külső sziréna vezérlést.
(#) tasligep válasza frecsko hozzászólására (») Márc 3, 2014 /

Sziasztok.

Pyronix KX10DP mozgás érzékelő is csinálhat téves riasztásokat?Ha igen akkor kisállat védett mozgásérzékelő közül mit javasoltok?
(#) frecsko válasza tasligep hozzászólására (») Márc 3, 2014 /

Szia!
Mindegyik mozgásérzékelő csinálhat téves riasztásokat, ha rosszul/rossz helyre van feltelepítve.
Ezért szükséges a telepítői gyakorlat.
Normális szakembert javaslok
Következő: »»   7 / 11
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem