Fórum témák
» Több friss téma |
Én nem helyettesíteném semmivel, mert a meghajtó működéséhez nem kell ez a dióda.
Üdv.Mindenkinek!
Van egy Medion MD-81888 hdd-dvd Recorderem, amiben kb. egy hónapja benne hagytam egy lemezt. A tegnapi napon használni akartam a készüléket, de nem adja ki a lemezt, nem tudom, hogy mi lehet a probléma?! Bontsam meg a készüléket?
Üdv. Segítséget kérnék. Panasonic DMR-EH60 DVD tévé tuner képét hogy lehet a tévére juttatni? Pld. behangoláshoz. Nem találok semmi lehetőséget, antenna, és SCART csatlakozásokon. Ha lejátszik, akkor látható nagyképben a tévé kiskép, teljesképes variációt nem találok. pedig sok DVD-t, TV-t, stb állítottam be ismerősöknek, de ezzel nem boldogulok. Vagy nincs is ilyen lehetőség.
Köszönöm.
Innen letölthető egy használati útmutató (angol), hátha segít:
Link Nem tudtam ide feltölteni, mert 3,8 MB. Az 54 oldalon és az 57. -től van a lényeg.
Köszönöm a segítséget, sajnos az enyém másik változat, azonos típusszámmal. Nincs egyéb típusjelölés sem. Ezt megtaláltam régebben, sőt az enyémhez jobban hasonlító változatot is, de nem lesz tunerkép a tévén behangoláskor. Talán hiba lehet.
Sziasztok!
Nagyon nagy segítség kellene valakitől, nem tudom irányítani a DVD írómat, semmilyen téren a kapcsolóval, és nem is jeleníti meg a TV.. Típus: Sony RDR-HX910 A probléma, konkrétan! "állítólag régió kód lett elállítva". Valami DVD3ból DVD1be, és ezért nem lehet irányítani. A kérdésem az lenne hogy, hogy tudom ezt vissza tenni DVD1ből DVD3ba? A User Manual-ba sincs segítség mi van ha el állítják és üzemképtelen, de azt írja hogy, azzá válhat, csak segítség nincs benne. Semmi reset gombot nem találtam a készüléken, interneten annyit írnak hogy, "Region Code Hack"! Ezt az angol dolgot nagyjából le fordítottam, de semmi előre lépés nem volt vele.. Valaki segítsen legyen szíves.. ![]() Nagyon szépen köszönöm, előre is! Márton
Szio.. Emailodra elküldöm a segédletet. Benne megtalálod amire szükséged van.
Szia, milyen emailre küldted?
Semmi nem jött nekem..
Szia. Reggel megkapod,nézd a emailod. Ezzel fogom küldeni. cdtuner.ezt vártam itt i lenni. Üdv.
Attól még képnek kellene lennie .Az előtt , hogy volt a tévére csatlakoztatva ?
És a másik mi van a benne lévő HDD vel .azzal sincs kép ? A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Rendben, figyelni fogom. Köszi
Kép van, de kapcsoloval nincs.
Gombokkal be tudom kapcsolni de programozni nem tudom. Se be állítani. Ez itt a baj.
Akkor kezdjük az elején .Van kép , akkor ha a HDD én lévő felvételeket elindítod , mert bizonyára van rajta akkor az megy ?
Ja apropó nem értem , ezt a kapcsolót mit takar ez ? A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2014
Eyess, láthatatlanba, tisztellek és becsüllek, mert biztos segíteni akarsz, de valamit érts meg te is és más is.
Van kép, DE!, csak a gombokkal tudom be kapcsolni és ki kapcsolni a felvevőt, vissza játszani nem tudok csak rögzíteni stb, kell a kapcsoló hogy, be tudjam állítani mit mikor akarok felvenni. Nem romlott el semmi se, csak át lett állítva, vagy a régió kód vagy valami command.. (ezt a kettőt sikerült össze szednem a netről de megoldást nem találtam..) A lényeg hogy, be állítani akarták hogy fel vegyen, de nem sikerült, bele mentek az Options-ba és itt véletlen állították át a DVD3 dolgot DVD1-re, és utána rögtön újra indult az Író. Azt hitték a bemenetet választják ki. A lényeg hogy, megy mind a kapcsoló mind az író, csak külön. Mert nem DVD3 hanem DVD1-be van, na már most ezt kellene valahogy, nekem, vissza rakni. ![]() Köszönöm. Hard Reset / Factory Reset vagy valami hasonlóra gondolok, bár lehet nem ilyen egyszerű..
Szia, meg kaptam a "Használati utasítást".
A baj ott kezdődik, hogy le írtam a UM nem nyújt segítséget. ezt írja is hogy, ha elállítom akkor baj van, de nem mondja hogy, mit csináljak ha még is elállítódik. "Command Mod" lett elállítva, tény. De most DVD1-be van, ezt DVD3-ba kellene vissza tenni. Nem reagál a kapcsolóra. (cseréltem elemet a kapcsolóba és nem lett le ejtve. )De azt nem írja sehol senki hogy hogyan is lehet vissza állítani a Command Mod-ot.. :'(
A regiokodot általában csak 2-3szor lehet állitani, a jog szerint csupán egyszer lenne szabad. Ha ezt kimerited, akkor löttek - nincs több lehetöség. Abban marad örökre. (Nincs factory reset sem)
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2014
Irtam neked PM-t ha a fordításban segítség kell jelezd.
Üdv!
Ez nem régió kód, bármennyiszer állítható. Itt arról van szó, hogy ha több Sony készüléked van és zavarják egymást (egyik távirányító kapcsolja a másikat is és viszont), akkor átállítható a kódja. Nekem RDR-GX220 van, de lehet, hogy hasonló a beállítás. Ez a készülék kikapcsolt állapotában a készüléken lévő stop gombot megnyomva kiírja, hogy melyik módban van. Pl.: DVD3 ( 1-től 3-ig lehet)- 3 a gyári beállítás. A távirányítót úgy tudod átállítani, hogy az Enter gombot megnyomod rajta és nyomva tartod, közben megnyomod a kívánt számgombot ( 1, 2 vagy 3) és mindkettőt nyomva tartod több, mint 3 másodpercig. Utána engedd fel mindkettőt és át van állítva a megnyomott kódra. Remélem azon is így működik! Szóval ha neked most DVD1-en van a lejátszó, akkor a távirányítón az enter és az 1-est nyomd a fent leírt módon. Ha jó, nem kell visszaállítanod 3-asra, így is használhatod!
Lopez332211 ezeket próbáltad, vagy nem találtad ?
Nos a képen látható módon kell beállítani , de ehhez kell a távirányító.Táv nélkül nem tudsz belépni a menübe.
Ez nem lenne jó...
nagyon nem!
Fordításban is meg hát mi az a KeyMagic.. Értem hogy un. "varázsgomb" de melyik az?
Nem jött be
Mivel nem tudok be lépni a menübe, így nem megvalósítható ez, tudom hogy, hol van csak nem tudok bele lépni.
Ez itt a baj igen!
Életre kellene kelteni a kapcsolót, de hogy..
Még mindig nem értem , ezt a kapcsoló értelmezésedet .A kapcsolón a távirányítót érted ?
Így van.
Ja hogy neked nem működik a távirányítód .A készülékhez való eredeti , vagy valami utángyártott táv?
Valoszinü azonban, hogy nálad nem a regiokod a ludas. Azt nem DvD1.2 vagy 3- nak hivják.
Az igazság az hogy, 1 hete vettem az egészet.
Távirányító típusa: Sony RMT-D229P. Nem tudom hogy, eredeti e.. Működött vele, minden funkciója, hibátlanul. Mint a DVD mint a távirányítónak nem volt baja. (Még az esetleges hiba kiküszöböléseket át ugorva.) A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)