Fórum témák
» Több friss téma |
Nem. A bővítő a 203 szekció. A 202 a paneli zónák.
Továbbá ha 1616 a központ, akkor is a bővítő zónái 9-16 zónák lesznek. Csak kezelői zóna lehet 1616-nál a 7. és a 8. (illetve rádiós) A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2014
igen 1616os és a 9-16 zónát szeretném engedélyeztetni! Nah most találgatok. *8 5555 210 217 03 03 03 03 03 00 00 00 #
???
Igazad van. 203tól kezdődik a bővítő.
Szia
Ne találgas hanem olvass illetve keress pl. ezt , itt minden le van írva. *8 5555 001 (itt 1-től 16-ig felprogramozod a zonadefiniciót, ha nem kell mind a 16 akkor az utolsó zona után #), 202 itt 1-től 8 ig bekapcsolod a zónáka és #, 203 itt 9-től 16-ig bekapcsolod a zonákat és ##, Ennyi a zonaprogramozás és már ki is léptél.
Sziasztok! Vettem az interneten egy Dsc pc 585 rendszert.Kaptam hozzá kezelőt is amit már rá is kötöttem.Az lenne a kérdésem hogy én szeretnék venni hozzá dsc lc 100 as infrából két darabot.Hogy azt szeretném kérdezni hogy az infrán található pontokat hová kössem a központban?Aki tud segíteni annak nagyon meg köszönném.A legegyszerűbb megoldás lenne a leg jobb...előre is köszönöm a válaszokat.
Szia. Legegyszerűbb ha NC ben köröd ellenállás nélkül. De igazság szerint semmivel se bonyolultabb a DEOal bekötés sem, én mindenképpen azzal csinálnám.
A telepítői leírásban,Elvileg kaptál hozza, ha nem Google, benne van hogy kell kötni.
Köszönöm! Utána nézek
![]()
Egy kis segítség.
Bővebben: Link 2db 5.6k Ohm-os ellenállás sorbakötve. A citrom zöld megy a zóna-com közé.
Szia!
Ha még nem késő akkor NE vegyél LC100-at. Az egyik leggagyibb érzékelő! Tudom ez a legolcsóbb (most). Később drága lesz. 200ft.-al drágábban már sokkal jobbat tudsz venni, ami évek múlva is érzékelő lesz.
és ahová nem teszek érzékelőt a központban azokat zárjam le 5,6 k-s ellenállásokkal?jól tudom?
A + - az auxra megy.
A nem használt zónákat lezárhatod ellenállással, de ha üresen hagyod is működni fog. nekem még nem volt komoly gondom az lc100al. Pedig feltettem már vagy 2-3 at.
Köszi!
![]()
És még annyit felejtettem el kérdezni.Hogy ugye nem kell újra indítani a központot?mármint resetelni...Az előző tulaj megadta a kódot amivel használta...Remélem h így is menni fog..
Én azért reszetelném, ha más nem, szoftveresen.
Azt nem tudom meg csinálni sztem.De úgy tudom h a com1 és a z1 közé kell rövidzárat tenni és kb 10 mp múlva csipog a kezelő és akkor jó....
az előző tulaj 6 infrával használta.Én meg 2 őt teszek csak rá...Ezért gondolom h úgy is van beprogramozva...
Nem..hardveres reszetről beszélsz,de nem így kell csinálni. Ez egy egyszerű zóna hiba,amit írtál. A telepítői könyvben benne van a központ reszetelésére 2 módszer is.
Elnézést rosszul írtam. A pgm 1 és a z1 közé kell egy kis darab vezetéket betenni....
Köszönöm! Tovább jutottam de sajnos még nem müködik mindegyik zóna! Következöt programoztam: *8 5555 001 03 01 03 03 01 03 03 03 03 03 # aztán *8 5555 202 itt az összes zóna világit, *8 5555 203 itt is az összes zóna világit, *8 5555 201, Zóna 1 és 2 világit!
Most az a problémám hogy a Zóna 9 és 10 nem riasztanak. (mozgásérzékelök) Tápot kapnak és megfelelö jel is érkezik a központban, nem értem. A többi 8 érzékelö müködik és riasztanak! Van valakinek ötlete?
De az azért el kébzelhető hogy reset nélkül is menni fog a dolog?
Üdv! Érdeklődnék hogy solo kültéri szirénának a 2 tamp csatlakozóját hová kell kötni pc 585 ös rendszerben?Én úgy tudom hogy a com ra és az egyik zónára....És vagy a com hoz vagy a zónához kell egy ellenállás? Jóltudom?vagy nem...
El.csak ha hagyott bent magának egy kódot akkor ki tudja nyitni a házat.meg hasonló apróságok.
Szia. Az egy no-s nyomógomb ha minden igaz. Kösd sorba a sziréna központból érkező Bell + jával így ha szakad a kör akkuról indul,mint szabotázs.
A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2014
Most írta az illető akitől vettem hogy ő úgy használta a riasztót hogy telefon vonal is be volt kötve! Én meg nem úgy akarom használni...Ki kell külön kapcsolni valamit? vagy nem szükséges? Ne haragudjatok hogy ennyit kérdezek.Még kezdő vagyok...
![]()
Ki. A telefonvonalat, programozói menüben, illetve a kommunikációt. Ha jól emlékszem 015-ben van. De a füzet megmondja.
Ha nem nyomod ki 4-es számú hibád lesz. A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |