Fórum témák
» Több friss téma |
A 015 -ös szekcióban vedd ki a 7-es pontot. Különben valóban telefonvonali hibád (3-as) lesz.
Üdv.
DSC 1616-os központhoz milyen kiosztású programozói kábelt lehet alkalmazni?
Sziasztok!
Van egy PC1864-es központom, amire egyszer csak nem megy a feltöltés. Módosításokat tudok küldeni, de teljes feltöltéskor hibát ír ki (lépjek kapcsolatba a rendszergazdával...). Találkozott vki már ilyennel? köszönet! Balageaxe
A 128as szirénákat PGM1 és 2-re kötöttem. 2 Particiót használok, 1616os rendszer. Hogy is kell ezeket programozni hogy szóljanak is riasztáskor? Minden Zónát DEOL-ben kötöttem, a szirénát is vagy ahogy a leírásban van EOL módban?
Szerk.: .
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2014
Üdv! Beltéri szirénát hová kell kötni? jól tudom hogy a bell+ bell - ra?
Akár oda is de a maximális áramfelvételt vedd figyelembe és ha lehet akkor iktass be egy relét.
gondolom vmi lemaradt a válaszodból!?
Üdv.
Szeretném megkérdezni, mit kell tennem ,hogy telefon hívás esetén a központ /1832/pár csengetés után ne fogadja a hívást, és ne csicseregjen bele a vonalba. Köszönöm. Mathy
A Signal 128as szirénák a Zóna 11 és 12 re vannak DEOL-ben kötve, azt is fel kell programozni 001 alat 03 ként? Talán ezért nem szólnak? Idegesitö minden müködik már csak ezzek a k****t szirénák nem!
A z11-12 03-ra felütve azonnali bemenet.
1616-os telepítői, negyedik oldal asszem A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2014
A központ fogad hívást?
Nem azt akarod, hogy X hívás után ne hívjon többet? Megadható a hívások száma a telefonvonal programozása résznél.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van egy dsc pc 585 ös központom.Vettem hozzá 2 darab lc 100 as infrát.2 infrát rákötök (4 zónás a központ) Hogy kell beállítani a zóna sorszámát a kezelőn? 1555rkz kezelőm van.Most reseteltem amúgy a rendszert.Úgy hogy a pgm 1 et és a z1 et összekötöttem...
azt 21re progiztam (24h szabotázs) A comra megy az egyik tamper, a zónára meg a másik tamper és Report. A 2 tamper között ellenálás van, + 1 ellenálás ami a zóna felé megy. Az ellenálás után meg kötöttem a report-ot. Lehet itt csináltam hibát?
A zóna sorszámát a zóna helye adja.
Ha z1-be és z2-be kötöd az lc100-akat, akkor egyes és kettes zónán lesznek. Ha z2 és z4-be akkor azok lesznek. Csak a zóna atribútumokat ne felejtsd el megadni.
Helló!
Paradox mg5000 kpról lenne pár kérdésem programozás ügyileg ! Van 6 db vezetéknélküli és 4 vezetékes zónám ! Ebböl mind a 4 vezetékest és 1 vezetéknélküli be szeretnék Kapcsolni éjszakára hol és mit kellene át á?litanom ? Van programozókábelem és 5.71 winload van a gépemem ha ez számit ![]()
Szia.
Kapcsolódj össze online a panellal. Nyisd meg az MG5000 programozási lapját. A Zónák fülön látod az érzékelőket (feltételezem eddig már megvolt). A Zóna definíciónál lehet kiválasztania viselkedést: -Késleltetett: Minden élesítési módnál jelez (célszerűen bejárati ajtó a kezelőhöz) -Követő: Akkor használjuk, ha a kezelőhöz való eljutáskor EZEN IS áthaladunk. Előtte kell hogy legyen egy késleltetett zóna jelzés, mert annak az üzemmódját követi. Egyébként azonnal riaszt! -Azonnali: azonnal jelez érzékelés esetén Követő/sleep/teljes: Ez a zónatípus jelez akkor is, ha éjszakaira kapcsolod be a rendszert. A követő zónatípushoz való. Azonnali/sleep/teljes: Ez a zónatípus azonnal jelez éjszakai bekapcsolás esetén. A rendszer éjszakára a SLEEP gomb és kód módszerrel élesíthető.
Üdv!Azt szeretném kérdezni hogy dsc pc 585 ös rendszerhez akarok venni 5,6 k (5600 ohm) Os ellenállásokat.Felhívtam egy webáruházat.De az első kérdésük az volt hogy Mekkora kell? fél wattos.Egy wattos,Wagy 2 wattos..Mekkorát kell venni?
1/4 vagy 1/8W-is elég felesleges nagyobb.
Mivel lezáró ellenállás és nem áram korlátozó, így a legkisebb furatszerelt változatot kérd. Szénréteg,illetve fémréteg is jó. Utóbba a legtöbb helyen olcsóbb is és gyakoribb is.
Sziasztok! dsc pc585 nél a a zóna atribútumokat hogy tudom megadni?
001-ben egyszerűsítve, 101-től pedig összetetten.
Es mi is lenne az a 200 Ft-vel dragabb es sokkal jobb az LC-100-nal?
Az LC-100 nem egy csucs az biztos, de van roszabb is, pl. a Paradox NV500. Vannak jobbak, joval dragabban, de altalaban a sokkal jobb minosegert joval tobbet is kell fizetni. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Sziasztok.
Segítséget szeretnék a Paradox esprit riasztóközpont programozásába. Kaptam a központot táphibás volt megjavítottam. Nem tudom a kódját letöltöttem a programozói könyvet de nem jutottam előrébb. Tud valaki segíteni hogy kell resetelni. Előre is köszönöm a segítséget üdv:hifi64 A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Sziasztok! Dsc pc1550-et szeretnék összekötni tlm-30 as szirénával! A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kössem össze, hogy jó legyen, mert idáig nem sikerült rábírni, hogy megfelelően működjön
![]()
Ugy tunik a szirenat a tap megszunese inditja, lehetne a hatos a Bell+ a hetes meg PGM1 ami a riasztast jelzi de forditva, hogy riasztaskor megszunne a minusz es az inditana.
Masik, es jobb megoldas a hatosra a Bell+ hetesen lenne az AUX- es relevel megszakitanad akar mindkettot. Nem igazan jo megoldas az ilyesmi bekotes DSC rendszernel, jobb a minuszos start a Bell- -al es nem kell vele kinlodnod, ilyen pl. a Bentel Call. Most szerezz relet, jatszadozz vele vagy a PGM-el... |
Bejelentkezés
Hirdetés |