Fórum témák
» Több friss téma |
A 015 -ös szekcióban vedd ki a 7-es pontot. Különben valóban telefonvonali hibád (3-as) lesz.
Üdv.
DSC 1616-os központhoz milyen kiosztású programozói kábelt lehet alkalmazni?
Sziasztok!
Van egy PC1864-es központom, amire egyszer csak nem megy a feltöltés. Módosításokat tudok küldeni, de teljes feltöltéskor hibát ír ki (lépjek kapcsolatba a rendszergazdával...). Találkozott vki már ilyennel? köszönet! Balageaxe
A 128as szirénákat PGM1 és 2-re kötöttem. 2 Particiót használok, 1616os rendszer. Hogy is kell ezeket programozni hogy szóljanak is riasztáskor? Minden Zónát DEOL-ben kötöttem, a szirénát is vagy ahogy a leírásban van EOL módban?
Szerk.: .
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2014
Üdv! Beltéri szirénát hová kell kötni? jól tudom hogy a bell+ bell - ra?
Akár oda is de a maximális áramfelvételt vedd figyelembe és ha lehet akkor iktass be egy relét.
gondolom vmi lemaradt a válaszodból!?
Üdv.
Szeretném megkérdezni, mit kell tennem ,hogy telefon hívás esetén a központ /1832/pár csengetés után ne fogadja a hívást, és ne csicseregjen bele a vonalba. Köszönöm. Mathy
A Signal 128as szirénák a Zóna 11 és 12 re vannak DEOL-ben kötve, azt is fel kell programozni 001 alat 03 ként? Talán ezért nem szólnak? Idegesitö minden müködik már csak ezzek a k****t szirénák nem!
A z11-12 03-ra felütve azonnali bemenet.
1616-os telepítői, negyedik oldal asszem A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2014
A központ fogad hívást?
Nem azt akarod, hogy X hívás után ne hívjon többet? Megadható a hívások száma a telefonvonal programozása résznél.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van egy dsc pc 585 ös központom.Vettem hozzá 2 darab lc 100 as infrát.2 infrát rákötök (4 zónás a központ) Hogy kell beállítani a zóna sorszámát a kezelőn? 1555rkz kezelőm van.Most reseteltem amúgy a rendszert.Úgy hogy a pgm 1 et és a z1 et összekötöttem...
azt 21re progiztam (24h szabotázs) A comra megy az egyik tamper, a zónára meg a másik tamper és Report. A 2 tamper között ellenálás van, + 1 ellenálás ami a zóna felé megy. Az ellenálás után meg kötöttem a report-ot. Lehet itt csináltam hibát?
A zóna sorszámát a zóna helye adja.
Ha z1-be és z2-be kötöd az lc100-akat, akkor egyes és kettes zónán lesznek. Ha z2 és z4-be akkor azok lesznek. Csak a zóna atribútumokat ne felejtsd el megadni.
Helló!
Paradox mg5000 kpról lenne pár kérdésem programozás ügyileg ! Van 6 db vezetéknélküli és 4 vezetékes zónám ! Ebböl mind a 4 vezetékest és 1 vezetéknélküli be szeretnék Kapcsolni éjszakára hol és mit kellene át á?litanom ? Van programozókábelem és 5.71 winload van a gépemem ha ez számit ! Előre is köszi
Szia.
Kapcsolódj össze online a panellal. Nyisd meg az MG5000 programozási lapját. A Zónák fülön látod az érzékelőket (feltételezem eddig már megvolt). A Zóna definíciónál lehet kiválasztania viselkedést: -Késleltetett: Minden élesítési módnál jelez (célszerűen bejárati ajtó a kezelőhöz) -Követő: Akkor használjuk, ha a kezelőhöz való eljutáskor EZEN IS áthaladunk. Előtte kell hogy legyen egy késleltetett zóna jelzés, mert annak az üzemmódját követi. Egyébként azonnal riaszt! -Azonnali: azonnal jelez érzékelés esetén Követő/sleep/teljes: Ez a zónatípus jelez akkor is, ha éjszakaira kapcsolod be a rendszert. A követő zónatípushoz való. Azonnali/sleep/teljes: Ez a zónatípus azonnal jelez éjszakai bekapcsolás esetén. A rendszer éjszakára a SLEEP gomb és kód módszerrel élesíthető.
Üdv!Azt szeretném kérdezni hogy dsc pc 585 ös rendszerhez akarok venni 5,6 k (5600 ohm) Os ellenállásokat.Felhívtam egy webáruházat.De az első kérdésük az volt hogy Mekkora kell? fél wattos.Egy wattos,Wagy 2 wattos..Mekkorát kell venni?
1/4 vagy 1/8W-is elég felesleges nagyobb.
Mivel lezáró ellenállás és nem áram korlátozó, így a legkisebb furatszerelt változatot kérd. Szénréteg,illetve fémréteg is jó. Utóbba a legtöbb helyen olcsóbb is és gyakoribb is.
Sziasztok! dsc pc585 nél a a zóna atribútumokat hogy tudom megadni?
001-ben egyszerűsítve, 101-től pedig összetetten.
Es mi is lenne az a 200 Ft-vel dragabb es sokkal jobb az LC-100-nal?
Az LC-100 nem egy csucs az biztos, de van roszabb is, pl. a Paradox NV500. Vannak jobbak, joval dragabban, de altalaban a sokkal jobb minosegert joval tobbet is kell fizetni. A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Sziasztok.
Segítséget szeretnék a Paradox esprit riasztóközpont programozásába. Kaptam a központot táphibás volt megjavítottam. Nem tudom a kódját letöltöttem a programozói könyvet de nem jutottam előrébb. Tud valaki segíteni hogy kell resetelni. Előre is köszönöm a segítséget üdv:hifi64 A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Sziasztok! Dsc pc1550-et szeretnék összekötni tlm-30 as szirénával! A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan kössem össze, hogy jó legyen, mert idáig nem sikerült rábírni, hogy megfelelően működjön
Központban kell programozni vmit hozzá? Köszi előre is! Mellékeltem hozzá képeket!
Ugy tunik a szirenat a tap megszunese inditja, lehetne a hatos a Bell+ a hetes meg PGM1 ami a riasztast jelzi de forditva, hogy riasztaskor megszunne a minusz es az inditana.
Masik, es jobb megoldas a hatosra a Bell+ hetesen lenne az AUX- es relevel megszakitanad akar mindkettot. Nem igazan jo megoldas az ilyesmi bekotes DSC rendszernel, jobb a minuszos start a Bell- -al es nem kell vele kinlodnod, ilyen pl. a Bentel Call. Most szerezz relet, jatszadozz vele vagy a PGM-el... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

! Előre is köszi
Központban kell programozni vmit hozzá? Köszi előre is! Mellékeltem hozzá képeket!