Fórum témák
» Több friss téma |
Igen, ilyenre gondoltam, csak olcsóbb kivitelben.
Sziasztok! Nincs meg valakinek véletlen az WT7901 adatlapja? A googliban csak ugyanolyan kipukkantat találtam ami az én deszkámon is van.
Szia!
Keresd IRF7901 néven.
Szia!
Kadarist kimondta a kulcsszót mire megleltem... Itt van: WT7901 adatlapja Ha minden igaz ezt kerested.
A gyártó megfelelő támogatást nyújt a termékéhez: STC micro ltd.
Köszi! valószínű, hogy ez az, / egy táp részben van/ én a "weltrend"-nél kerestem, mert olyan felírat van rajta.
Sziasztok!
A kép közepén látható 16 lábú IC típusát meg tudja valaki állapítani? 4116 7M63 a felirat rajta. Köszönöm!
Talán BA4116, főleg ha ez valami vezeték nélküli dolog ( a koax kábel miatt).
Ki tudná megmondani, mit csinálhat ez az áramkör?
A kép alján a kivezetések vannak, nincs más rajta. A csipen semmi jelzés.
Lekapartam a festéket. Nem sokat segített.
Íme:
A logo szerint a gyártó Allegro
ADF4116 lesz a lábkiosztás alapján.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Ez sokat nem segít.
![]()
Rossz a címzett.
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy a bekarikázott dolog milyen alkatrész? Amúgy ez egy hibás PEST REPELLER, 10W, szerintem ugyan az mint ezen a linken
Az alkatrész pozícióból gyanítható, hogy EL fólia.
Szia!
Nem más, mint: Bővebben: Link.
Köszi a válaszokat most már világos, csak nem tudom miért nem ledet tettek bele ez elég drágának tűnik.
Sziasztok!
Egyik haverom hozott nekem egy LED-es villogót azzal a gonddal, h a 7 fajta villogásból csak 1 működik, az állandó világítás.... először a kapcsolóra gyanakodtam, amit ha nyomogatok, akkor továbblép a villogás, de szétszedtem a villogót és a vezérlő panelen találtam egy alkatrészt, ami kiégett (kép 1), így nem is látni, h milyen alkatrész lehet, csak annyi azért látható, h narancssárgás színe van. A panelen találtam hasonló méretű, és színű alkatrészt (kép 2), de sajnos azt se tudom beazonosítani... Ha esetleg vki már találkozott hasonlóval, kérem írjon vissza...
Sziasztok.
Samsung TV Power panelen lévő kapcsoló FET lett zárlatos. Ez van ráírva: 1K46FE FDPF 7N5OU Mivel lehetne helyettesíteni? Köszi.
Az épen maradt alkatrész 22µF tantál elkó.
Nem biztos, hogy a másik is ekkora volt, mert ebben a tokozásban sokféle érték létezik. A tápfeszültség figyelembe vételével forrassz be a helyére sima lábas elkót próbaképp. Csík a pozitív. A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2014
Szia!
Az 5 után nulla van, nem O. Én erre szavaznék: Bővebben: Link. A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2014
köszi a gyors választ, igazad volt, tényleg tantálos kondi, raktam helyette egy elkót, kicsit megnéztem jobban, a kiegétt kondi alatt van egy ellenállás, sztem az is gyanús, mert púpos és tiszta fekete a teteje, nem látni azon se az írást...
leforrasztottam azt is, szét is volt törve, raktam helyette egy simát, de vmi még mindig nem az igazi, mert ugyanúgy csak világít.... még vmi ötlet esetleg? a többi alkatrészt átnéztem, nem látni semmiféle égést már.....
Szevasztok!
A mellékelt képen jelölt "pont 1k63" jelű kondi milyen értékű lehet és a "C548" jelű diakról valakinek van infója? Helyettesítés?
Szia!
A kondenzátor 100nF/63V fólia kondenzátor (mert előtte van egy pont,így 0,1µF-nak olvasandó),a diak bármi lehet pl: DB3 stb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |