Fórum témák
» Több friss téma |
A környezete alapján valami step-down IC lehet, talán TLV62566-hoz hasonló kínai csoda
![]()
Szia, Köszi a tippet, valószínű ez az ahogyan mértem a mintakapcsolás után. Viszont nem találok egyetlen helyet sem, ahol megvehetném. Nincsen valami ötleted?
Köszi.
Ez a legvalószínűbb mert 2db hajtott párhuzamosan egy fazékmagos trafót ami VFD kijelzőt működtetne egy 88-as Cadillac műszerfalban.
Szia, Úgy néz ki, hogy az előző TLV62566-lenne a jó. A lábkiosztás még nem is lenne gond, de arra Iout=1,5A-t ír. Amennyire melegszik a kis doboz, el is tudom képzelni.
Na de minek egy VFD-nek két ekkora tranyó - pláne párhuzamiosan?
Gondolom azért, mert nem pár évre készültek azok a járgányok... rá lehet mérni és akkor kiderül.
Üdv,
Mivel 3 hasonló step down kör van a lapon átraktam egy nem zárlatost, a kiégett helyére, hogy megbizonyosodjak milyen feszt állít elő, az 5v-ból. 3,3 tippeltem, és az is volt. Kihelyettesítettem egy 117-3,3v-os sot-223 -assal. Most szápen megvan a 3,3-2,5-1,2V-ok, viszont a kütyü továbbra sem indul. ![]()
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a szigetelt TO-126 (SOT32) tokozast hogy hivjak? Van ilyen tokozasu Fairchild BD348 tranzisztorom, de nem talalok olyan adatlapot, amiben ez a tokozas szerepelne. Tudnom kellene a termikus adatait. Udv, Andor
Szia!
Van egyáltalán ilyen típusú tranzisztor?
Egyébként úgy hívják, hogy "isolated TO-126".
A mellekelt fenykepek alapjan dontsd el magad.
Koszi... Gondolhatod, hogy en is ezzel kezdtem.
Ezzel csak BD438 feliratú tranzisztorok létezését bizonyítottad, az eredeti hozzászólásban szereplő BD348-at nem...
![]()
Akartam viccelodni azzal, hogy nem hitelesitette kozjegyzo a ket fenykepet, aztan megsem tettem.
Szia!
Ez az adatlap nekem is megvan, de ebbol nem derul ki, hogy ez szigetelt. Az osszes BD438 adatlap, amit eddig talaltam, az mind sima TO-126 tokozasu, nekem meg szigetelt van. A RET-nel vettem evekkel ezelott, majd ott megnezem, hatha naluk van valami adatlap rola.
De úgy látszik, hogy még mindig nem vetted észre azt, hogy elírtad a típust, tehát nem 348, hanem 438.
Mindegy, mert mind a három szám szerepel benne
![]()
Igaz, ezt tenyleg nem vettem eszre. Mea culpa. Dikszlekszias
![]()
Sziasztok!
3lábú csoda TO92 tokban, rajta ezekkel a számokkal 2482S, HJ83, HKU546. Tudnátok rolla valami információt? Google nem akar ma segíteni nekem! "Link URL Error'
Kompakt fénycsőben volt? Mert akkor olyan lehet, mint a TS(MJE)13002.
Igen abban! Most próbálom épp ujjá éleszteni + pár sallangot ráaggatni Pc-táp trafó stb..
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2014
Üdv Mindenkinek!
Van nálam egy csodálatos Renault scenic 2 műszerfal, ami hát elhalálozott szokás szerint. Ki lettek cserélve a szükséges alkatrészek, átforrasztva minden... de sajnos még lettek problémák, amiket nem tudok megoldani per pillanat, az ismeretek hiányában. Van egy J7S típusú "izém", ami a gugli szerint egy varicap dióda, csak épp értéket nem tudok, hogy mit tehetek be helyette. (A tokozása olyan mint egy tranyónak, de nem volt csak két lába bekötve, így hihető a gugli. ) A másik egy tranzisztor elvileg, ami 5B1 névre hallgat, de erre a barátom sokféle lehetőséget adott, így nem tudom eldönteni, mi is valójában. A tokozás SOT23 elvileg, bár én nem ismerem mélyen ezeket. Csatolok egy képet is, hogy ne csak a levegőbe beszéljek.
Kedves kollégák segítségetekre szorulnék a képen látható alkatrész adatainak megismerésére, én diódának látom , üveg a háza , és az áramkőrében (TV) szikrázik az üveg alatt , kiforrasztottam , szakadás mindkét irányba. Írjatok róla adatokat ha ismeritek vagy színkatalógust , és melyik lehet a + vagy a - irány , milyen diódával helyettesithetem ? Előre is köszönöm a segitséget
Szia! Szerintem ez egy nagyfeszültségű szikraköz, túlfesz levezetésére. A kapcsolási környezet ismeretében könnyebb megállapítani. Van jelölés a nyákon neki?
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |