Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Azért merészeltem TO220-as tokot ajánlani, mert a felvetett alternatíva (IRFB52N15D) is olyan volt.
Teljesen mindegy a tokozás, csak SUB75N06 nak megfeleljen.
Hali!
Találtam a bazáromba egy IRF8C30 jelölésű alkatrészt. Ez nem jó nekem a SUB75N06 helyett. Nem találok hozzá adatlapot, vagy nem jó írom be a keresőbe.
De igen, köszönöm!
Jó ez nekem az előbb említett helyett? Úgy látom ez ahoz képest nagyon gyenge. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2016
Ha összeveted a két eszköz adatlapi elektromos határértékeit, akkor azonnal szembetűnik a nagy eltérés, ami miatt a kiváltás nem megoldható azzal a típussal.
Köszi!
![]()
Sziasztok. Már régóta húzódik a projekt (felnőttem mire újból elő került).
Egy régi ,de még mindig munkaképes Charmilles isopulse p50 táp működteti a Szikra forgácsolót amin dolgozok ,de sajnos csak félgázon.A 2. Panel (tunning) sajnos nem üzemel évek óta (olyan rég óta ,hogy lassan át veszem a családi vállalkozást) ,de sajnos ez már nem elég. Ami tönkre ment benne ,és ami még a másik felében ép azaz : SP 7624 Tranzisztor.. Világhálón semmilyen adat nincs róla. Valaki esetleg hallott már erről a fajtáról vagy esetleg egy helyettesítőt tudna mondani? A gép már volt javítva,hónapokig volt távol (nélkülözhetetlen),és a szerelő a cserélt tranzisztorokról le csiszolta a jelzést. Köszönöm előre is.
Egy ilyen oldalt találtam, Bővebben: Link. Hátha segít.
Szia . Köszönöm a segítséget ,de sajnos ezt a tranzisztort sem tudom meg talállni..
Van valaki akit fel tudok keresni és segítőkész itt fórumon? Nyugi munkáját nem fogom el venni ,szerbiai vagyok elég nehezen ![]()
Szia! Francia fórumban sikeres helyettesítésről írnak MJ15012 alkalmazásával.
Elnézést az offért, de nem tudom használni a tranzisztor katalógust: 1"-re bevillan, és kiszürkül, eltűnik. A keresztreferencia rész működik.
![]()
Az a reklámmentesítő? Szerintem be van.
Még ki is írja, aszondja, hogy: "You must Disable Adblock to utilize the full functionality of this website".
Sziasztok! Kérem ha valaki tud segítsen hogy a 7550N-1 tranzisztor mivel helyettesítő mert nem találok ilyet egy üzletben sem!
Szia.
Miben van ez? Rajz van esetleg?
Hello!
Ez talán nem is tranzisztor ! A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2016
Egy Akai fejegységben van! Amihez sajnos nem nem találtam kapcsolási rajzot. Ugy gondoltam hogy egy tranzisztor de akkor lehet tévedek.
![]()
Sziasztok!
Kezembe került egy kínai gönc (hajgöndörítő), nem megy a motorja. A panel motorvezérlő részében elfüstölt egy, vagy több tranyó, de ilyen kóddal sehol sem találom. Az egyik pár kódjelzése: A18E. A másik pár kódjelzése: A27K. Tokozásuk: SOT 23. Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Van egy kis pár voltról működő alkonykapcsolós cucc,és ebben található egy BC 550C C36 jelű tranzisztor,régebben BC 413-at használtam helyette,ez már megszűnt. Sajnos keresgéltem a TME oldalán,és nem találtam az 550-est. Valaki legyen szíves segíteni,hogy helyette milyen lenne jó!A Tme-ről akarok rendelni több apróságot,ezért lenne jó onnan találni valamit. Előre is köszönöm a segítséget!!
Szia.
Az 546C, 547C zajosabb, inkább az 548C -t, vagy az 549C -t rendeld. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |