Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Óriási, hatalmas hangszóró
ha kerhetnem tegyel mar fel kepet rola lecci elore is kosz
Tetszik!!! Ez nagyon jó... Ötletes vagy, lehet én is megpróbálkozok egyel majd egyszer és lelesem az ötleteidet. Építettél még ilyen hangszórókat? Nah az a lényeg hogy nekem nagyon tetszik.
helló!
iwiwen vannak képek! hangfal klub
helló!
köszi szépen! próbálkozz csak nyugottan ha ennyire türelmes vagy!! eddig ez az 1 db hangszóró van amit full én csináltam! vanak kisebbek de ott csak membránt csináltam! pl:FA
Lepetézek :eek2: , eszembe nem jutna építeni.
Nagyon csávó vagy, gratula .
Rajzra is kellett most ilyen papír testeket csinálni ilyen hasábokat. Kettőt csináltam mind a kettő 5ös lett Szóval türelmem az van csak kicsit lusta vagyok... Kicsit? Kicsit nagyon...
A központosító membrán a képen több darabból van?
Mekkora a kitérése a membránnak?
helló!
a porvédő? 1db vagy a furnér erősítésre gondolsz? az több db 15mm a kitérés!
ja hülye vok!
a peremre gondolsz mi? az 1be van csak be van vagdosva!
Hi mekkora a kitérése a membránnak. A csőszigetelő nem túl merev esetleg? Vagy szuperál? Sikerült pontosan beállítani a tekercset nem zajos? Nem nehéz az önsúlya a membránnak. Csak gyakorlati kérdések. Amúgy szuper
helló!
rosszul mondtam a kitérést! max 11mm-t tér ki! Előre-hátra meg 22mm összesen!
helló!
köszi! a kitérés 11mm! a szivacs túr merev volt és ezért ügyesen félbevágtam vastagságra! nagyon jól müködik! Úgy csináltam meg az egészet hogy lehessen állítani a membránt meg a mágnest is a központosság miadt! kicsit nehéz a membrán de meghajtja rendesen a 4 rétegű 53mm átmérőjű tekercs!
elég vadul néz ki...
milyen a hangja? mennyire mélyre tudsz vele lemenni? gondolom majd meg szakadtok, mikor valahova el kell vinni
helló!
kösz! a hangja iszonyú mély! eléggé jó leadja az alacsony ferkiket! annyira nem nehéz a láda, mert fából van a hangszóró váza!(épp ez 1 kicsit gáz de sebaj müködik!) Ez nagyon Cool. Legközelebb szeretném látni egy 2000 L -es boros hordóban. Az is nagyot szólhat.
helló!
köszi! majd talán a leendő 150cm-eset! amúgy annak majd 1 kisebb faházat fogok építeni!
"majd talán a leendő 150cm-eset!" Az tényleg mega brutál lesz,ha megépíted.Azzal majd falat is lehet
bontani. Idézet: „Azzal majd falat is lehet bontani.” Mitől lehetne? Érdekelne a fizikája Főként a tekercsben keletkező erő, a membrán súlya, valamint az ezektől is függő hangnyomás viszonylatában.
Hát,ha a fal önfrekvenciáját megfelelő fázisban le tudja sugározni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |