Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy kordináta aztalt plazmavágáshoz! DE nagyon nem értek az elektronikához mivel lakatos vagyok. Segítség kellene , hogy milyen alkatrészeket kell beszereznem és , hogy kezdjek neki. Az asztalnak legalább 1000*2000-nek kellene lennie. Plazmavágóm van iweld cut 100-as. Segítséget előre is köszi!!
Szia, milyen gyorsan kell mozgatni egy plazmavágót?
Elég szép feladat lesz akkor ha egy ilyen cnc gépet akarsz építeni ,de nem lehetetten.
Helyileg merre vagy? Segítek ha gondolod!
Ez is egy lehetséges mértékegység. De a lakatosok milliméterben mérnek!
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2016
Na az akkor nem itt van!
Ha a közelben lettél volna akkor akár személyesen is tudtam volna segíteni neked!
Ebben az esetben anyagvastagságtól függően kellene a léptetőmotor és a szervo között választani, illetve a mozgatóorsó menetemelkedését megválasztani. A plazmavágó és a kábelezése sem fél deka, így attól is függ a hajtás kialakítása.
Ilyen még talán akad is otthon. Köszönöm,jövőhéten építem a gépet,akkor kiderül hogy bírja-e.
Nálam műanyag kötegelő van rajta. Rugalmas és erős.
Milyen vastag anyagot lehet ezzel a sebességgel vágni?
8-10mm ezeket vágatom bérbe folyamatosan!
8-10mm de ahol vágatom ezeket profi géppel vágják!
Hol lehet ilyen dolgokat venni? léptetőmotor,
szervo ,mozgatóorsó
Írok levelet neked és úgy jobb lesz!
Semmikép nem menetes orsó kell egy ilyen géphez vagy szíjhajtás vagy fogasléc.
Ha gyorsjáratba akarsz vele menni pozicionálni akkor oda elég nagy sebesség kell!
Igen lassut építeni nincs értelme!
De akkor milyen hjtás?
Letöltöttem én is kíváncsi vagyok milyenek a tervek de, jelszóval van védve a rar-file.
Azt esetleg nem akarod megosztani ?
Ma meghozta a postás a leendő "nagygép" léptecseit 3A -3Nm kicsit gyengék a képek de csak mobil állt rendelkezésre a fotózáshoz
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2016
Hány voltos a tekercs?
Az igazság az hogy nem is néztem , remélem a tb6600 a 48v os betáppal elboldogul vele ...
6.3V 2.1 Ohm
|
Bejelentkezés
Hirdetés |