Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   177 / 259
(#) botesz válasza somys hozzászólására (») Ápr 16, 2017 /
 
Először is nézd meg hogy nincsen e megszorulva a motor.Hátul benyúlsz egy csavarhúzóval és megmozgatod.Ha az jó a motoron rajta van a kondi a kapacitását mérd meg mekkora.ha kevesebb mint a fele akkor csere.
(#) Josi777 válasza ant75 hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
A mosogatógépek többségében a szárítás nem külön funkció, hanem egy automatikusan lezajló folyamat, miszerint az edény magától megszárad. Ezt az öblítőszer a víz felületi feszültségét csökkentő hatása segíti elő. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az utolsó öblítésnél újra felfűti a vizet, majd ürítés után van egy várakozás, ami alatt a belső tér 100%-os páratartalmú levegőjéből a lassan hűlő falra kicsapódik a nedvesség. Olyankor már nincs fűtés annál a típusnál. Ez maga a szárítás.
Léteznek ettől eltérő megoldások, de azok számodra most nem relevánsak.
(#) somys válasza somys hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Köszönöm a segitséget a kondija volt a ludas.Minden ok.
(#) somys válasza botesz hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Köszi , a kondi volt,Nem kell uj mosogatót venni.
(#) stevepapa hozzászólása Ápr 17, 2017 /
 
Kellemes Húsvétot minden fórumozónak!

A terhelt egy Indesit DV61 IX, igaz régi. Felújítottam, működik, DE nem mindég áll meg. Tehát megy körbe a programkapcsoló. Ha valaki tudna "okosságot" a dologra, megköszönném. Illetve egy rajz is jól jönne. Köszi a figyelmet.
(#) Busz válasza Busz hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Próbálgattam víz nélkül az asztali mosogatógépet, sajnos a keringető szivattyúnál is csöpög, gondolom szimeringes lesz.

Lehet ezekben cserélni, vagy inkább vegyek másik gépet?

Használtan érdemes mosogatógépet venni, az újjak mennyire tragikusak?
(#) botesz válasza Busz hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Ha bontható a szivattyúház akkoráltalába cserélhető.Az újjalból vannak jobbak de 4-5éven belül mindegyikkel van valami gond.
(#) velyron hozzászólása Ápr 17, 2017 /
 
Sziasztok!Segítséget kérnék Bosch gép ügyben kb 15éves , a program kapcsoló szerintem elromlott mert nem mindig megy kattogni kattog és hol elindul hol meg megáll ,alkatrészt hol lehetne hozzá szerezni ,még nem bontottam le az elejét. Köszönöm a választ előre is.
(#) vargaf válasza velyron hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Szerinted az elég információ, hogy kb. 15 éves Bosch gép? Ki az aki ennyiből azonosítani tudja és megmondja milyen alkatrész kell a javításához és azt hol lehet beszerezni. Ha segítséget vársz adj meg minél több információt!
(#) botesz válasza velyron hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
A régiek nem is mentek mindig mert megvárja amíg felfűt...De ez így típus nélkül elég nehéz.
(#) velyron hozzászólása Ápr 17, 2017 /
 
Szia! A tipusa sgs 2009, 2 program van rajta eddig minen működött tökéletesen most a kapcsolója rosszalkodik a végén nem kapcsol ki , megáll menet közben tekersz egy kicsit elindul majd megáll . Ennyit tudok , konkrétan mit írjak le mert még így nem jártam.
(#) botesz válasza velyron hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Keringető szivattyú megy?Fűt?Mosogat rendesen?
(#) velyron hozzászólása Ápr 18, 2017 /
 
Szia! Mindjárt nekiállok tesztelni mert most értem haza,majd leírom hogy mi van.
(#) velyron hozzászólása Ápr 18, 2017 /
 
A második program(tányérmosó) indítása után nem enged vizet magába első baj, utána megy de csak forog a szivattyú ? Nem tudom a programkacsoló menyi időnként lép az indulás után vagy van e köze a vízhez, kinek mi ötlete van mágnes szelep ,dugulás vagy mivel kezdjek? Köszönöm
(#) botesz válasza velyron hozzászólására (») Ápr 18, 2017 /
 
Először szivattyúz majd(prk megy) majd vizet tölt(prk áll) addig amíg a bal oldalon lèvő kék rudas menbrános úszó nem kapcsol ekkor a prk lép indítja a keringető szivattyút eközben újra tölt addig amíg megint nem kapcsol oldalt az úszó.Van benne egy átlátszó cső alul elöl a bal oldalon az el szokott zsírosodni.
(#) botesz válasza velyron hozzászólására (») Ápr 18, 2017 /
 
Víz nincs az also tàlcába?
(#) velyron válasza botesz hozzászólására (») Ápr 19, 2017 /
 
Nincs víz ,mikor lenyitom az ajtaját csak szörtyög a szivattyú, ki kell vinni és szétszedni mert bent a helyén nem látom a dolgokat amit javasoltál megnézem .Köszönöm addig is
(#) Era1 hozzászólása Ápr 20, 2017 /
 
Sziasztok. Valaki tudna segíteni? Van egy Whirlpool ADP4420 típusú mosogatógépem. Az a gond vele,hogy szépen végigviszi a programot,elmosogat csak nem áll le.Képes menni több órán át mikor idő szerint már vége a programnak.Az előmosogatásnál ami 10 pec ott sem áll le.A normálnál ami kb 140 perc ott sem áll le. Kb 2 óra múlva kézzel kikapcsolom de nem merem itt hagyni nehogy leégjen.Minden programot végig visz amúgy szépen dolgozik csak nem áll le magától nem kapcsol ki. Mi lehet a gond? Ha valaki tudna segíteni megköszönöm.
(#) botesz válasza Era1 hozzászólására (») Ápr 20, 2017 /
 
Vizet fűti?
(#) auth88 hozzászólása Ápr 20, 2017 /
 
sziasztok! arra lennék kíváncsi hogy egy vadi új bosch mosogatógép kikapcsolt állapotban mitől szárít és szivattyúz? a gombokra nem reagál a vízcsap jel villog rajta és egyszerűen nem jövökrá mitől lehet.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2017
(#) botesz válasza auth88 hozzászólására (») Ápr 21, 2017 /
 
Ne is foglalkozz vele.?Majd a garanciális szervíz megoldja.Egyébként valószínűleg belső folyása van mitől beindul a vízvédelmi rendszer(kikapcsolt állapotban amit nem is tudsz lekapcsolni.
(#) Era1 válasza botesz hozzászólására (») Ápr 21, 2017 /
 
Szia.Igen a vizet melegíti minden ok vele.Elmosogat szépen csak magától nem áll le. Egy idő után az egész gép forró ha kivűlről megfogom. Már nem merem használni
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2017
(#) botesz válasza Era1 hozzászólására (») Ápr 21, 2017 / 1
 
Valószínűleg nem jó a hőérzékelő.
(#) Era1 válasza botesz hozzászólására (») Ápr 21, 2017 /
 
Akkor a hőérzékelő hiba miatt nem áll le magától? Annak a cseréjét gondolom szakember végzi.Remélem nem sokba lesz egy ilyen csere mert már halogatom pár hónapja.Teljesen visszaálltam kézi mosogatásra
(#) botesz válasza Era1 hozzászólására (») Ápr 21, 2017 / 1
 
Úgy érzékeli hogy nem fűt ezért nyúlik a program na meg a leírásodból azt hámozom ki hogy túlfűt(egész gép forró)
(#) Era1 válasza botesz hozzászólására (») Ápr 21, 2017 /
 
Köszönöm szépen! Ha sikerül meg javíttatni és kész jövök a fejleményekkel.
(#) Frankye válasza auth88 hozzászólására (») Ápr 21, 2017 1 /
 
Szíveskedj a Fórum Szabályzatot elolvasni, különös tekintettel a II. pontra:
[quote•II. Gondolatainkat szedjük össze és egy jól megfogalmazott és nyelvtanilag is helyes hozzászólásban írjuk meg azokat.][/quote]
(#) velyron válasza botesz hozzászólására (») Ápr 22, 2017 /
 
Szia!Köszönöm a segítségedet,a gép hibája az volt amit leírtál elvolt dugulva az úszó és nem kapcsolt be a mikrókapcsoló televolt vízkővel zsírral kosszal, kipucoltam és csináltam egy mosást az udvarom ami tökéletes lett. Nagyon szépen köszönöm még egyszer : Laci
(#) lepkefogo hozzászólása Ápr 24, 2017 /
 
Üdv. Sziasztok,
Fagor LF-013 mosogatógépünk indulás után kb:5-6 perc múlva, néha pedig fél programnál leáll és 2 sípoló hangjelzést ad. Mosogatógép mind az 5 programban elindul. Bármelyik programot elindítva ez történik: ürítőszivattyú indul az esetlegesen előző mosogatásnál bennmaradt víz kiszivattyúzása. A vízvételező mágnesszelep meghúz,(fali csatlakozónál szűrő tiszta) víz kellő mennyiségben érkezik. Belső szűrők tiszták, ezt a kört már megfutottam. Itt megállt a tudomány. elvileg ez a hibakód, vízhiányt jelez, de víz van benne rendesen. Tud valaki erre valami okosságot mi lehet ez? Valamiféle szenzor hiba? Segítségeteket előrre is köszönöm.
Zsolt
(#) botesz válasza lepkefogo hozzászólására (») Ápr 24, 2017 /
 
Ha átfolyásmérős lehet hogy számlálóban lévő reed rossz.
Következő: »»   177 / 259
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem