Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   316 / 373
(#) jethro hozzászólása Ápr 15, 2017 /
 
Sziasztok.

Keresem garrett investigator g 500 kapcsolási rajzát.
(#) uniman válasza tasak hozzászólására (») Ápr 15, 2017 /
 
Hello! Azért ezt is tekintsd meg...
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2017
(#) tasak válasza uniman hozzászólására (») Ápr 15, 2017 /
 
T. uniman! A sany rajzain is el lehet menni kis konyítással,mert vban nem túl sok eltérés van a két tip. között elektr. felépítésében/mert a külsőjük egészen más!/.Akkoriban a Vidi Táskarádióinak TUNER-részei sok évig kottára egyformák voltak..Más részeken módosítgattak bennük állandóan.. na meg persze a külsejeiken. /Időközben kicsit utánna néztem.../. Ez amit kűldtél tök uaz amit kértem, így nyílván "élethűbb"is. Köszönet érte néked is, s a segítő készségedért! Ha még esetleg elárúlnád: Hol leltél Rá? Üdv. tasak.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2017
(#) Mazsola35 hozzászólása Ápr 16, 2017 /
 
Sziasztok. Olyan időzítő kapcsolási rajzot keresek ami 220v rol indulna a táp megjelenésekor, kb.1-10s időzités után ugyan csak 220v os relét huzna be. És cak a táp megszünésekor engedne el. Valamilyen optocsatolos megoldás is jo lenne.
(#) proli007 válasza Mazsola35 hozzászólására (») Ápr 16, 2017 /
 
Hello! Nem egészen érthető amit kérsz. Ha az indító jel is 230V, meg a relé is 230V-os, akkor minek az optocsatoló? Vagy nem tudni mit értesz a "220V-os relé" alatt. Egyáltalán milyen a relé?
(#) uniman válasza tasak hozzászólására (») Ápr 16, 2017 /
 
Hello Tasak!
Innen is letölthető...
(#) Mazsola35 hozzászólása Ápr 16, 2017 /
 
Egy inverter és hálozat közötti átkapcsolo automatokához kellene két relével lenne a váltás megoldva és ehez kell a késlelttetet meghuzásu időzitő. A relé tekercse 20mA 220v os. És az optocsatolos megolfás is érdekel ha azzal is lehetséges.
(#) proli007 válasza Mazsola35 hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Nem írtad, hogy a relének egyen vagy váltóáramú tekercse van-e.
(#) Mazsola35 válasza proli007 hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Váltoáramú.
(#) kokozo válasza Mazsola35 hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Bővebben: Link
Természetesen a kondik értékein változtatni kell a Te igényednek megfelelően.
(#) Mazsola35 válasza kokozo hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
Köszi szépen!
(#) Mazsola35 válasza kokozo hozzászólására (») Ápr 17, 2017 /
 
jol értelmezem a rajzot a C1 és a C2 értékének csök?entésével lehet az bekapcsolási időt röviditeni, és amig a fesz jellen van addig tartja behuzva a relét?
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2017
(#) Kovács Tibor hozzászólása Ápr 23, 2017 /
 
Sziasztok!

Megoldást keresek kocsi műszerfal világítás szabályozáshoz a következőre:
teljes sötétben 0kohm teljes világosban meg 1kohm legyen az ellenállás ami a rendszerbe köthető.
Tehát ilyen fotoellenállás kellene, persze ilyent nem találok, megoldható ez másféle fotoellenállással és söntökkel?
(#) proli007 válasza Kovács Tibor hozzászólására (») Ápr 23, 2017 /
 
Hello! A fotoellenállás pont fordítva változik. Növekvő fényre csökken az ellenállása.
De minden rendszerben egy ellenállás vagy feszültséget, vagy áramot szabályoz, tehát célszerűbb lenne kideríteni, hogyan alakulnak a feszültségek a szabályzó ellenállás két végén a szabályozás hatására. Abból talán kiderülne mivel lehetne szabályozni az áramot (mert vélhetően azt teszi) és ez után gondolkodni a kiváltáson. Mert gondolom mikrokontrollert és digitális potit nem szeretnél alkalmazni. (De az utóbbi megoldást választva ne tőlem várd a kapcsolást.)
(#) Lali24 hozzászólása Ápr 23, 2017 /
 
Sziasztok!
Audi Concert rádiónak keresem a kapcsolási rajzát! Aux-ot szeretnék beleépíteni!
(#) Mazsola35 hozzászólása Máj 8, 2017 /
 
Sziasztok! Segitségre lenne szükségem. Kaptam 12v os invertert, + alkatrészt melékelt kép alapján a láb bekötések a jobb oldalinál hogy lennének ball oldali képen lévöhöz. Némely betüjelzés más. Segitséget elöre is köszönöm
(#) kadarist válasza Mazsola35 hozzászólására (») Máj 8, 2017 /
 
Szia! Úgy néz ki, hogy ezek nem összeilő részek.
(#) Mazsola35 válasza kadarist hozzászólására (») Máj 9, 2017 /
 
Egy tiszta szinuszos inverter mikroproceszoros része, a baloldali tönkrement az volt az eredeti a jobb oldali uj csak máshogy vannak a láb kiosztások. Némely betü jelzés okoz fej törést.
(#) uniman válasza Mazsola35 hozzászólására (») Máj 9, 2017 /
 
Idézet:
„Egy...szinuszos inverter”
...helyett talán inkább a típusát kéne megnevezned.
(#) Karma1 hozzászólása Máj 10, 2017 /
 
Sziasztok!
Egy fénycsőinverter kapcsolási rajzára lenne szükségem USHIO PXZ170J4-A IM32105,ugyanis egy smd kerámia kondi lényegében le van róla pattanva (C51), ezt szeretném pótolni csak nincs semmi információm a kapacitásáról.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2017
(#) ferci válasza Karma1 hozzászólására (») Máj 11, 2017 /
 
Szia!
Tegyél fel egy normál és egy közeli fotót az inverteredről, de az se árt, ha a kondi áramköri részét visszarajzolod ( fénycsővel soros vagy paralel pl., 47n....3n3, 1000 V ).
Elképzelhető, hogy valaki így felismeri, illetve funkcióban lehet azonos értékű is több kapcsolásban..
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2017
(#) every hozzászólása Máj 11, 2017 /
 
Sziasztok! Tudnátok nekem olyan kapcsolási rajzot feltenni ami olyan hogy. Van az indukciós főzőlapom beépítve a konyhai munkalapba. Alatta van egy ventillátor pl. 12-os ami a pc-k tápjában is. Azért raknám be ezt a lap alá, hogy végképp kihajtsam onnét a meleg levegőt. Igaz van mindegyik tekercs alatt gyárilag venti, de azt kicsinek ítélem (nem elég). A konyha pultra szerelnék egy nyomógombot amivel be lehetne indítani a pót ventillátort, de ha főzés után elfelejtjük kikapcsolni akkor csak ott forog. És olyan áramkör kellene amin be lehetne állítani, hogy pl. fél óra múlva kapcsolja le a ventit. Köszi a segítséget.
(#) eyess válasza every hozzászólására (») Máj 11, 2017 /
 
Egy egyszerű termosztát is jó oda kapcsolgatni a ventit .Amikor a beállított meleget eléri bekapcsol, amikor már lehűl kikapcsol ennyi.
(#) every válasza eyess hozzászólására (») Máj 11, 2017 /
 
Ohhh köszi! Erre nem is gondoltam, igazad van.
(#) Mazsola35 válasza uniman hozzászólására (») Máj 12, 2017 /
 
Elnézést most volt időm uj képeket késziteni az inverterröl. Power inverter ennyi a tipus. Tettem fel képeket az uj vezérlönek meg van a kapcsolási rajz az eredetiröl kelene még kapcsolási rajz.
(#) zavar11 hozzászólása Máj 16, 2017 /
 
Sziasztok! akkor így teszem fel a kérdést , APAT-3742FHD” tápegységhez kapcsolási rajzot keresek. Esetleg valaki tud segíteni?
(#) gyulank hozzászólása Máj 19, 2017 /
 
Sziasztok!
1.; Egy 2.1-es TPA3116-os erősítőhöz, amit 24V-ig változtatható táppal, és változtatható hangszórókkal tervezek „megcsinálni”, kéne kijelzés a teljesítményre, és a torzításra. Tehát, hogy minden táppal, és hangszóróval be tudjam állítani a megfelelő teljesítményt, ha netán a hangszóró gyengébb, vagy a táp gyengébb, mint amit az erősítő leadna azon a feszültségen, meg a torzítást is a hangerőszabályzóval be tudjam lőni! Szóval úgy gondoltam, hogy mondjuk 1-2 LED-es feszültségmérő modullal valahogy mérni kéne a tápot, a bemenő jelet, a kimenő jelet, és az adatlapon lévő grafikonok alapján csinálnék egy grafikont/táblázatot azokra az értékekre különböző ellenállású hangszórókkal, és csak be kellene állítani a leggyengébb láncszemhez.

2a.; Alapból 2 kis hangszóróval menne 5V-ról, plusz lenne hozzá egy Bluetooth modul, ami szintén 5V, ezért 5V feletti feszültségen le kéne kapcsolni a 2 hangszórót, és be kéne kapcsolni egy 5V-os stabilizátort a Bluetooth számára.
2b.; Ha nem sok dolog kell hozzá, 5V alatt kapcsolhatna egy Step-Up konvertert.

3.; A biztonság kedvéért jó lenne, ha AC táppal is működne, de nem tudom, hogy van-e olcsó megoldás a zúgás kiszűrésére.
(#) vargaf válasza gyulank hozzászólására (») Máj 19, 2017 /
 
Gondolod, hogy ezt az "egyszerű" és sokszorosan megváltoztatott igényű kapcsolást megtervezi Neked valaki? Vagy úgy gondolod valaki készített már ilyet és közli a kapcsolási rajzát?
(#) gyulank válasza vargaf hozzászólására (») Máj 19, 2017 /
 
Én azt gondolom, hogy te nem érted, mi az az ez. Hisz egyszer sincs megváltoztatva az igény. Nem össze-vissza írtam dolgokat, és 5 hivatkozást is beletettem.
(#) vargaf válasza gyulank hozzászólására (») Máj 19, 2017 /
 
Akkor a moderátor "csak" ok nélkül írta a kezdők kérdéseinél, hogy ne folytasd az off-olást?
Következő: »»   316 / 373
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem