Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sokan használják leadásra is e-hulladék felvásárlás. Meglepően jó árat fizetnek érte...
Jó, hogy mondod. Összeírom mim van. Lehet egy mázsa. Hátha érte jönnek.
Van egy ismerősöm, telefon, és laptop javításokkal foglalkozik, rengeteg elektronikai selejt hulladék marad rá. Nagyon jó pénzért értékesíti. Állandó felvásárlója van.
Ingyen elvihető SONY KV25R1E nagyképernyős Tv.
Szia!
Honnan és mi gondja van?
Paks elviekben működik, régen félre van téve csak nem volt kedvem lecipelni az emeletről.
Köszi!
Nekem Paks messze van egy tévéért, vigye valaki más ![]()
Sziasztok,
Elvihető egy SMC wifi router és egy lézeres vonalkódolvasó eltérítő tükörkereke. Az SMC-t hibásan kaptam, nem foglalkoztam vele. Akit érdekel, III. vagy a IV. kerületben átveheti.
Ha Jani1987 nem viszi el a forgókat akkor elmennék értük. Tulajdonképp csak a 2 db meghajtó skálahúr tárcsára lenne nagy szükségem. A tápokból ha marad, a rádió hálózati trafók érdekelnének. Dunakeszire szinte bármikor el tudok szaladni....
![]()
A forgókat elhoztam ma (Janinak). Írd meg, mekkora kerék kellene, van 3, megmérem őket (kb. 8-10 cm-esek).
Vettem tömör huzalt hogy egyszer a rádiónak is neki ugorhassak. Ma voltam boltba de nincs cin.
weishaupt olajégő vezérlés ingyen elvihető
Érdekelne, merre található?
Kértél volna forrasztóónt!
![]() ![]()
Paks de csütörtökön Budapesten vagyok ha ott áttudod venni, akkor bepakolom az autóba. Van még néhány cuc majd megnézem melyik mehet ingyenes elvitelre. Ha már véletlenül kiborult az egyik tárolódobozom. akkor selejtezek. Ha van még olajégő alkatrész az is érdekel? Később teszek fel képet a weishapt-ról.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2017
GE ES2-9805A mini kazettás üzenetrögzítő is elvihtő
Balatongyörökről elvihető 1-2 üzemképes (és 1-2 hibás) távirányítós TV Típus később. Az egyik ~17"-os, Lengyel Thomson, a nagyok ~40 kg-osak.
Szia. A kazettás üzenetrögzítő érdekelne
A weishaupt olajégő vezérlő és az üzenetrögzítő fotói
Ok tiéd. Mikor ugrasz be Paksra?
Köszi a képeket, átadom másnak.
Köszönöm a válaszod. Gyakorlatilag 8-10 cm között bármi jó, csak 6-os tengelyre legyen jó.
Szerdán ha jó neked is.. Hivlak előtte
Megmérem a tengelyeket/lyukakat. 1 vagy 2 kell?
Szia!
Ha postázod esetleg, a tükör érdekelne.
A képen látható dolgok kizárólag személyes átvétellel Székesfehérvárról elvihetők egyben! (mellesleg folyamatosan bővül ez a készlet) Jár mellé még némi apróság is, az már nem fért föl az asztalra. A dolgok legnagyobb része működőképes. Azé aki hamarabb ideér, nem teszem félre senkinek, ahogy eddig tettem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |