Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nightvision/éjjellátó készítése házilag
Lapozás: OK   11 / 11
(#) Csati82 hozzászólása Jan 22, 2017 /
 
Üdvözlet
Birtokomban van egy maginon nevű típusú éjjel látó aminek a hatótávolsága 50 m ezt szeretném felturbózni elektronikában nagyon kicsit vagyok járatos gondolkoztam infra led cserén illetve infrás lézerdiódán melyik lenne a jobb
Norbi
(#) skobricsb hozzászólása Júl 1, 2017 /
 
Sziasztok!

Hozzájutottam egy 1. generációs orosz éjellátóhoz,de sajnos úgy néz ki a benne lévő trafó megadta magát az idők folyamán.

https://postimg.org/gallery/16h1vu3hg/

Olvasgattam a netet,és úgy látom,hogy a transzformátor panelt (AC kimenet),és a kiöntött dobozt (egyenirányító,DC inverter?) kiszedném, a fényerősítő csövet rá lehetne kötni egy dc-dc inverterre (DC 5v be, DC 200-400V ki). Egy kollegám elmondása szerint Ő is igy tett,és működik a dolog.

A fényerősítő cső B-3-as típusú.

A belsejéről fotót,és a dc-dc inverterről képet feltöltöttem.

Mi erről a véleményetek?
(#) zsoca1436 hozzászólása Szept 21, 2017 /
 
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kikérni hogy egy dipol d161pro tipusú éjjellátó eszközt ami 1. generációs és beépített lézervetője 805nm hullámhosszon dolgozik hogyan lehetne esetleg úgy felspécizni hogy a láthatatlan tartomány felé közeledjen a nm??? Mivel ugye első generációs így a lézervető elég szembetűnő!
Bővebben: Link
(#) Dzsigit hozzászólása Szept 28, 2017 / 1
 
1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.


Erről sokan elfeledkeznek, vagy úgy tesznek. A törvény nem tudása nem mentesít a következményektől. Ezt csak azért tettem ide fel, hogy legyen egy fix kiindulási pont. Lehet ezzel nem egyetérteni, meg példálózni mindenfélével, de amíg érvényben van, KÖTELEZŐ BETARTANI!
(#) zsoca1436 hozzászólása Okt 7, 2017 /
 
Tisztában vagyok vele mivel oda van írva! De attól még meg lehet kérdezni nem?
(#) otvenkilenc válasza zsoca1436 hozzászólására (») Okt 8, 2017 /
 
Persze. Akármiért is lehet neked olyan készülék.
(#) trenck hozzászólása Feb 25, 2019 /
 
Sziasztok!

Kaptam egy nem működő Pulsar Digiforce 860VS vagy 870VS (lekopott a cimke) éjjellátót. Ha elemet teszek bele, akkor világít rajta a tápfesz jelző zöld led, de nem kapcsol be a készülék. A problémám az (jelenleg), hogy nem tudom szétszedni. Szétbarmolni meg nem akarom. A lencséket előlről és hátulról ki tudom csavarni, de itt megakadtam. Van valakinek tapasztalata, hogy hogy kell kibontani a házból, hogy hozzáférjek az elektronikához?

trenck
(#) jointsilver36 hozzászólása Máj 23, 2022 /
 
Sziasztok!Van egy ilyen típusú képkeresőm Bővebben: https://forums.parallax.com/discussion/169209/hacking-an-...corder Szeretnék egy biztonsági kamerát is ir ledeket rákötni és éjjellátóként használni.Próbáltam bekötni de nem kelt életre pedig működőképes.Kérlek segítsetek .Köszönöm.Itt az adatlapja.Bővebben: https://elektrotanya.com/panasonic_nv-rx31_nv-rx33_simpli...d.html
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2022
Következő: »»   11 / 11
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem