Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szia.
Te is megvásároltad a teljes verziót?
Ha "updatelted" az angolt, utána magyar verziót is kell.
Igen így csináltam először az Angolt utána a Magyart szerettem volna, és akkor írja ki nekem hogy eltérő szoftververziók és nem is engedi frissíteni.
A Magyar verziónál be van kapcsolva az Automatikus frissítés keresés?
Az AutoUpdate az talál elérhető frissítést?
Semmi gond az angollal, de a magyar szoktam általában használni nagyon jó szeretem.
Az utolsó 9.20 egyenlőre nem találja. Erre frissült az angol verzió.
Sziasztok! A mellékelt hibaüzenetet kapom, ha nyomtatni akarok, vagy ha a nyomtató beállításait akarom állítani. Azaz nyomtatni nem enged. (print vagy a print setup megnyomására jön elő)
Eredeti, saját Sprint Layout 6.
"Jelenleg nincs alapértelmezett nyomtató kiválasztva"
Előbb állíts be egy alapértelmezett nyomtatót a Windowsban.
Jogos a megjegyzés, le kellett volna írnom, hogy csak egyoldalast terveztem! (Kétoldalasnál természetesen a felsőt "illik" tükrözni! Bár szerintem, aki panelmaratásra készül, erre magától is rájön.) Sósav+hidrogénperoxid-dal marattam, s az eredménnyel több mint elégedett voltam.
Ha már írok, még egy megjegyzés: diákok vizsgamunkájához terveztem -szintén egyoldalas- panelt, amit vállalkozóval gyártattam le. Nem elég, hogy vészesen késve kaptam meg a nyák-okat, de az okoska belenyúlt és a vizsgáig 3 hibát kellett 30 panelen javítanom. Kettőt a próbanyák beépítése előtt kiszúrtam de a harmadik csak beméréskor derült ki. Azóta az a vállalkozás megszűnt... Idézet: „Azóta az a vállalkozás megszűnt” Jobb is igy. Egy gyártónak azt kell legyártani amit adsz, legfeljebb jelzi feléd, hogy szerinte valami nem jó.
Sziasztok! Sprint layout 5-ben hogy tudok több projektet egy ,,lapra" tenni? Azt szeretnèm csinálni, hogy van x nyákterv, amik külön nyáktervet alkotnak, ezeket szeretném egy nyákra felpakolni.
Kijelölés, másolás új lapra
Köszi!
![]()
Sziasztok! Isostat kapcsolók beültetési méretét tudja valaki? Illeszkedik szabvány raszterhez? Makrót kéne készítenem, de nincs kéznél ilyen kapcsoló, PDF-et sem találok róla.
Köszi. Simán ráraktam volna a 2,54-es raszterre.
![]()
ha van kapcsolód, mérd le és tervezd meg, amúgy nem 2,54-es a méretarány, mert nekem van ilyen kapcsolóm.
lemérve a legkisebb kapcsoló lábkiosztását: 4-4-4 mm, és 6 mm a sortávolság. a beforrasztandó láb vastagsága 1 mm. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2017
Ahogyan nézem a rajzot, jól mértem a lábtávolságokat ...
![]()
Ha lenne kéznél, így tennék. Van ugyan egy régi orosz műszerben, de azt nincs kedvem szétszedni.
![]()
Köszönöm! Pedig én is kerestem rendesen, csak nem találtam. Na de csinál furcsa dolgokat a gugli.
Tessék: mm és inch lábkiosztással
Sziasztok!
Régóta felmerült már bennem az igény, hogy ezt a programot linux alatt futtassam. Ez kivitelezhető direktbe, avagy telepíthető valahogy linuxra, vagy emulálni kell egy windowst és azon futtatni? Valaki használja linuxon ezt a programot? Köszi előre is minden segítő választ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |