Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   29 / 311
(#) Doncso válasza vtsoftware hozzászólására (») Ápr 9, 2008 /

Igen igen, a két hű tanítvány .
Mester és tanítványai
(#) Moderátor hozzászólása Doncso hozzászólására (») Ápr 10, 2008

Na jó, mostmár ne OFF-oljunk tovább, mert valami kóbor moderátor még megharagszik... :hehe:
(#) sk3tch válasza (») Ápr 10, 2008 /

Nyissunk uj temat ehhez a rogtonzott beszelgeteshez?
(#) mikol15 válasza sk3tch hozzászólására (») Ápr 10, 2008 /

köszike mindenkinek sokban volt
az 1 multiméter egy fluke márkájú
képet csatoltam

Kép017.jpg

(#) huba válasza mikol15 hozzászólására (») Ápr 10, 2008 /

Fulke abba még a cserebiztosítékot is aranyárba mérik. Amúgy gratula legyen sok hasznod belölük. Én is kéne épitsek egy bika labortápot mert ami van 2,5A felett nem bírja. És örüly amíg férsz, mert előbb utóbb nemfogsz

Ha már itt tartunk valakinek nincs ötlete egy kis porelszívóra? Mert a munkapadon furom a panelt és a finom por elég jól szétszórodik és elég bosszantó mikor a müszerek megtelnek porral. Gondoltam autós kézi porszívora de nem tudom ha van elég teljesítménye.
(#) sk3tch hozzászólása Ápr 10, 2008 /

most talaltam ki:
ha nem smd alkatreszekkel dolgozol furkalj az asztalba apro lukakat kb 1mm, es alulrom valami szerkezet folyamatossan szivná letezik amugy ilyen? vagy abszolut hulyeseg?
(#) huba válasza sk3tch hozzászólására (») Ápr 10, 2008 /

A 3cm-s konyhaaszalapot durva lenne megfurkálni, mindemellett dolgozok smd-kel is, bár ha az asztalon marad nem valószinü hogy megtalálom így se.
(#) sk3tch válasza huba hozzászólására (») Ápr 10, 2008 /

és az ötlet? hulyeseg vagy sem?
(#) Doncso válasza (») Ápr 10, 2008 /

Ne haragudj meg Frankye, de ez nem OFF volt, egyszerüen én és vtsoftware sokat köszönhetünk Fery-nek és ennek adtunk hangot. De bocs érte ha ez baj.
Üdv: Doncso
(#) Travolta válasza huba hozzászólására (») Ápr 10, 2008 /

Pórszívonak ajánlom a 12cm-es PC ventilátort és egy porzsákot ráraksz a nyomó oldalára.
Hidd el bevált.

üdv:Travolta
(#) Frankye válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Dehogy haragszom. (Ha haragudnék, akkor nem írok hozzászólást, hanem adom a "kiakadásjelző háromszöget".) Csak jeleztem, hogy meglehetősen eltértünk a témától...
Idézet:
„Igen igen, a két hű tanítvány. Mester és tanítványai”
(#) Frankye válasza Travolta hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Készséggel elhiszem, hogy működik, de a "porzsákot" nem a ventillátor elé kellene rakni? Mert így a ventillátorba belemegy a por...
(#) Doncso válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 11, 2008 /

Rendben, bocsánat, legközelebb jobban figyelek.
(#) sk3tch hozzászólása Ápr 12, 2008 /

Keepeekeeet akarook kinek milyen muszere asztala elrendezese van lehet talalok valami celszeru dolgot magamnak
(#) szabi83 válasza sk3tch hozzászólására (») Ápr 12, 2008 /

(#) hapro válasza sk3tch hozzászólására (») Ápr 12, 2008 /

Szerintem meg próbálj ki egy elrendezést ahogy épp lerakod a cuccaidat, és ha kényelmes akkor úgyis azt fogod hagyni, ha meg nem lesz kényelmes, akkor úgyis átrendezed máshogyan....a végén úgyis olyan lesz ami neked a legjobb. Na meg olyan amekkora és amilyen helyed van!
(#) sk3tch válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2008 /

ez teny!
de lehet latok olyan otletet amit jobbnak tartok de amugy sose gondoltam volna ra'
(#) vaxx hozzászólása Ápr 24, 2008 /

Íme az én műhelyem 2006 novemberi állapot szerint:
http://telkp2.gmf.bme.hu/~michael/muhelysarok

A kép egy héttel a műhely kialakítása után készült, abban az időben éppen a háznál "talált" lomokat bontottam.

Azóta már változott a helyzet.

IMG_3010.JPG

(#) sk3tch válasza vaxx hozzászólására (») Ápr 24, 2008 /

teccik teccik!! majd ha lesz uj kep rakd fel azokat is!
(#) Peti_85 válasza vaxx hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

Kis párizsis elemózsia ott figyel! Nagyon frankó
(#) Tomi20 válasza vaxx hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

Nekem a páka tartó tetszik lényegében másra nem is igazán jó
(#) vaxx válasza Peti_85 hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

Hol?

Az alkatrészes szekrény tetején lévő összehajtogatott papírra gondolsz?
(#) vaxx válasza Tomi20 hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

Persze!
Ugyanis az eredeti páka (a Fahrenheit, vagy mi a fene) kissé problémás. Valahogy nem vagyok vele megelégedve. Akkor még "csak" 2 wellerem volt, most már van négy. ("hátha elromlik valamelyik" alapon)
(#) vaxx hozzászólása Ápr 25, 2008 /

A képen látható állapot 2006 novemberi helyzet. Mostanában azért már másképpen néz ki. Van már az asztalon szignálgnerátor, szóp, digit.multi, tápegység, megy egy-két apróság. Majd ha hozzájutok megint egy digit.fényképezőhöz, majd csinálok egy-két képet.
(#) Peti_85 válasza vaxx hozzászólására (») Ápr 26, 2008 /

Aha, arra!
VAgy az nem az volt? Bocsi! Nekem az ugrott be róla
(#) beton cipő hozzászólása Ápr 27, 2008 /

Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic a kérdésemre, de ha már így szóba került a Weller páka, valaki egy pár sorban leírná, hogy mitől weller páka a Weller páka, és miért olyan méregdrága? (Jéé ez még rimmel is )
(#) Moderátor hozzászólása beton cipő hozzászólására (») Ápr 27, 2008

Idézet:
„Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic a kérdésemre”

No komment... csakazértis megszegni a szabályokat... az az igazán menő dolog. Kár, hogy nem itt nálunk...

LINK
(#) beton cipő válasza (») Ápr 27, 2008 /

Köszönöm szépen, és bocsánat
(#) loky93 hozzászólása Máj 12, 2008 /

Sziasztok!

Itt van az újonnan berendezett műhelyem.
(#) fureszk válasza loky93 hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Nekem is van egy olyan kék Lux pákám. Az a falra felszigszallagozott árakör micsoda?
Következő: »»   29 / 311
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem