Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Szerintem egy 2 ledes villogó. A ledekből ítélve
astabil multivibrátor
tetszik ahogy villog
Szia, de aranyos az a pici laptop, mekkora ha szabad kérdeznem?
Üdv: Doncso
Szia az a laptop nem olyan kicsi amd 2400 cpu van benne :yes:
Látom, számítógép-táppal el vagy látva...
Nem árt ha van többek közt PC bütyköléssel is foglalkozom
Heló!
Na itt egy kép az én műhelysarkomról. A satupadomat apa építette, és a szerszámok nagy részét is tőle kaptam. Véleményeket várok, és ötleteket a fejlesztésre. Üdv.: Jocó!
Szerszámtartó fal jobboldali rúdjának tetején az a kis csüngő panel mire szolgál?
Egyébként remek kis hely! Tecccik a pákád trafója is. (nekem is be kéne újítanom egy hasonlót a pillanatforrasztóm helyett)
és az én műhelyem?nem jött még rá véllemény
![]() ![]() ![]() már most persze bővült egykét dologgal
Hát de szemfüles vagy
! Úgy két hónapja lelakkoztam és odakasztottam száradni ! Ez az első nyákom, egy kétledes villogó!
Loki az a lila lámpa a lila szék Tökély !!! imádom a lila dolgokat hol vetted ???
Szép a műhelyed. Az a fém keretes kis fűrész mennyire válik be nyák-vágásnál? Mert ugyanolyat néztem ki nyák-vágási célokra.
Sziasztok.Ez az én műhelyem , egy pincében van kialakítva, nem sok cucc van még de majd lesz minden
. Nagyfaternál többet szerelek ott van minden .A kapcsolószekrényeket már én csináltam.
Heló!
Én üvegszálas nyáklemezt használok, és lemezollóval darabolom. Ezt még nem próbáltam ilyen célra. Szerintem inkább lemezollót vegyél, ha nem bakelit a nyáklemez. Üdv.: Jocó!
Lemezollóm van, de nekem töri a lemezt, hiába üvegszálas!
Karos lemezollóval darabolom én is,eredetileg is erre a célra vettem. Ha a vágóélek élesek,akkor szerintem ez a legjobb,leggyorsabb megoldás.
Eddig ok, de csak kézi lemezollóm van! Azért körülnézek mennyibe fáj egy karos...
Az az igazság,hogy én ezt anno még a "lengyel" piacon vettem,1000 HUF-ért. ~250mm hosszú a vágóéle,és mint irtam tökéletes.
Ma már ilyen olcsón nem tudod beszerezni, ha üzletben veszed 20-40 E az ára. Meggondolandó a házi készitése...
Érdemes kinézni most is pl. a köbányai útra a Sibrik piacra. Én is ott vettem anno még igen baráti áron.
Szinte biztos, hogy manapság is van ilyesmi, sokkal olcsóbban mint a bolti ár... Fery
Sziasztok, mostanában itt szoktam egerészni mivel a kinti mühelyemnek neki kellene állnom de pénz hiányában állok igy mont csak ez van. Kint van sokkal több minden ez csak a muszály mühelyem. Ha meglesz a kinti dobok fel képeket.
Szia!
Baresz az új szkópod! és ez az egész! De a nyomtató miért hever a földön? üdv!
Mert szegény már nem fért el az asztalon, de ezek csak a legszükségesebb holmijaim , bár kész lenne már a kinti mühelyem. Amugy Köszi!!
Üdv: Doncso
Hali mindenkinek!
már régóta tervezem, hogy teszek fel képeket a műhelyemről, de mindig rumli volt, most, hogy szép tisztaság és rend van, csináltam pár képet amit felteszek ide. Hátha valaki ötletet merít belőle. üdv
Ez nagyon jó!!
Majd én is egyszer, csak ne lenne olyan nagy rumli!
Azok a befőttes üvegek egészen pontosan milyen célt szolgálnak?
Nagyon tetszik a 2 ventillátoros mobil klímád !!Csúcs!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |