Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mielőtt valaki gondolata eltévedne , ez boltban fényképezett papírzsebkendő csomagolása .
Az eszmei mondanivaló: A Lovely fantázianevű négyrétegű papírzsebkendő a kandalló begyújtására is alkalmas.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2018
Hogy az adott terméket használva olyan kellemes és jóleső érzés tölt el, mint amikor hideg téli estéken a meleg szobában párotokkal együtt a kandalló tüze előtt ülve melengetitek a gyapjúzokniba bújtatott lábaitokat. Ez nyilvánvaló, ehhez nem kell marketingesnek lenni.
![]()
Sziasztok!
Tudtok ötleteket adni, hogy ezt mégis hol lehet használni?
Hali!
Szerintem a képernyőkimélőben úszkáló halak akváriumának vízcseréjére ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2018
Új fajt találtak a biológusok.
A kerítéslakó zsiráfmacskát.
Az, hogy nem vicces. Minden balhéban benne kell lennünk, bárhol a világon.
Nem zsiráfmacska, csak tér-idő ugrást követett el. Egy kis időre leugrott a térre, a gazdája meg ráordított:
-Hogy a nyakad nyúljon meg!- Természetesen tisztelettudó, szófogadó macska lévén nem mert szembeszállni gazdája akaratával, és időt, teret, energiát nem sajnálva megnyújtotta a nyakát.
Nekem régen még analóg SD felbontású volt. H2O to BNC
Ha szereted a sorozatokat akkor a kinticsap és a tévé közé pont megfelel , nálunk a csapból is a barátok közt és a budapest éjjelnappal folyik ...
![]()
Farkaspóz
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet? - Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom. - Farkaspóz? Hát az meg milyen? - Ül a lyuk mellett és vonyít.
Az uj osztályzatok az EU szerint
5 - jeles 4 - jo 3 - alternativan jo 2 - eredeti, fölöttébb igényes 1 - a diákban van minden bizalmunk 0 - a diák remekül fejleszthetö, komoly jövö áll elötte. ( 0-t az kap aki egy betüt sem volt képes a dolgozatba irni).
Ha nem is elsőre, de sikerült dekódolnom a szöveget.
30 év után odáig jutottam hogy " Ez az üzenet a bizonyítéka annak hogy az...
Hát, igen!
Idézet: „Meglehetősen öreg vagyok.” ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2018
A véneknek (Mint én is) megy, mert tanultak oroszul és ismerik a cirill betűket.
Szerintem ez nem a vénségen múlik, sem a cirill betűk ismeretén. Jobb-bal agyféltekén:
No ez tetszett! Simán elolvastam.
![]()
Hiszen ha már egyszer elolvastam cirill betűkkel, ez már gyerekjáték.
![]()
Ez inkább az "Ez milyen alkatrész" kategória
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tetszik.
Ezzel az erővel lehetne rovásírás is, vagy egyiptomi hieroglifákkal is.
Bővebben: Link
Akinek elég gyűrött az arca, szinte folyékonyan tudja olvasni. Még az sem kell hozzá, hogy anno jó lett volna oroszból.
Nekem az volt a szerencsém, hogy 1.5 -nél már felfelé kerekítenek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |