Fórum témák
» Több friss téma |
RAW partícióról easeus programmal tudtam menteni windowsból. Próbáld meg. Merevlemez RAW partíciórónál működik, de SD kártyán még nem próbáltam.
720P -ig rendben leszedi, viszont felette már nem. Azért köszi a segítséget.
720p felett semmivel sem szeded le ingyen. Ezért már pénzt kér a Youtube. Hacsak kivételesen nem ment fel egyes klipeket.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2019
Sajnos semmilyen programmal nem sikerült visszahozni a képeket.
Hát, szerintem nem sokan mondhatják el magukról hogy Windows 3.1-től Windows 10-ig (a szerver verziók kivételével) mindegyikkel volt már valamilyen tapasztalata!
![]()
A normális ember loholva fut a legújabb dolgok után, olyan gyorsan fejlődik a technológia. Hol van itt idő Win 3.1-re, mikor a Marsot műholdakkal akarják felmelegíteni, hogy lakható legyen???
De azért vagyunk itt többen is akik még a Windows 2 programmal kezdtünk a 286-os gépeken!
Azért akadnak olyanok.
![]() Még ha a System360-at vagy a PDP8-at emlegetted volna! Esetleg lyukkártyát használt valaki élesben?
A régi NDK Robotron számítógépeken még lyukszalagot, az ESZR R20-as gépen lyukkártyát használtam.
Sziasztok!
Szereztem egy hdd hibás nsa210-et. Hdd csere, hipp hopp elindult. A problémám az lenne, hogy a második routerre van rákötve és jó lenne elérnem távolról a tartalmát. Az elsö router egy digi-s alap valami jó lassú wifivel. A második egy N-es piszok gyors wifivel. Ehez kapcsolódik a nas kàbelen. Mivel lehet egy megoldani az állandóan változó külső ip-t? Portokat tudok nyitni, meg van halovány elképzelésem a hálózatokról. Köszi a segítséget! A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2019
Dinamikus DNS a kulcsszó. Nézd meg melyiket támogatja a NAS, arra regisztrálj be, kinyitod a megfelelő portokat és kész is. Persze miután szólsz a diginek, hogy vegyen le a NAT-olt hálózatról, mert neked fontos, hogy kívülről elérhesd a dolgaid.
Nekem volt már tapasztalatom mindegyikkel. A win95 a kedvencem.
![]()
Köszi!
A Digi routert átállíthatod "bridge" üzemmódra, így, ha már megtörtént a NAT megszüntetése, az eredeti routert is használhatod - amennyiben támogatja valamelyik ingyenes dinamikus DNS szolgáltató. Emlékeim szerint a No-Ip működik.
Nem kell mást állítani a régi routeren, mint a WAN csatlakoztatás paramétereit. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2019
Segítsetek! Újratelepítettem a TV tuner gépet Windows Vista Ultimate-tal, és egyszerűen nem tudok hangot kicsikarni a WinFast TV2000 XP kártyámból! Megpróbáltam feltenni a hangkártya driverét, viszont akkor nincs "playback device"!
![]() ![]()
Hali!
Nézd meg melyik oprendszer az utolsó amit a gyártó támogat, azt az oprendszert tedd fel.
Közben találtam egy jó drivert, viszont a TV tunernek továbbra sincs hangja!
![]()
Ha T com-os vagy akkor miért nem használod az alkalmazásukat?
Megbocsáss, de veled mindig csak a gondok vannak itt... Vista? Használ valaki olyat hogy vista? Majdnem minden nap a tv tuneredet kell olvasni, és már ténleg nagyon unalmas.
A digis routerre csatlskozik kábelen 2 másik router és több szabad rj45 csati nincsneki. Csak az 5ghz routerre fogom tudni rádugni. A másik router messze a pinyóban van "eldugva" és oda meg erős áramú kábelen megy ki a jel, ez a router nem is lényeges csak a műhelyes gépen használom, néha a telefon is csatlakozik a wifi jelére. Egyébként ez csak 2,4ghz tud.
A natolás negszüntetése még nem történt meg. A dyndns szolgáltatókkal már ismerkedek. Remélem sikerülni fog összehozni! Köszönöm mindenkinek!
Bakker! A 286 megvolt. Dos 5.0 és win 3.0 hasítottam annak idején.
Időrendben az alábbiak voltak nekem: videoton tv játék zx spectrum enterprise 128 c64 286 486 dlc p1 p2 p3 p4 celeron p4 i7 2nd gen. most is ezt használom. (laptop) core2duo asrock ion3d ez a műhelyes mindenes.
Ezt honnan vetted? Keszthelyi vagyok és HirSat-nak nevezik a szolgáltatómat, a PCI kártyám pedig tulajdonképpen analóg tévékészüléket varázsol a számítógépből.
Időközben kellően berágrtam az egészre és XP-t raktam a Vista helyére... cupika97! Úgy tűnik hogy jó esély van arra hogy ma megoldódnak a dolgok és békén hagylak titeket a tuneremmel. (Régi gép alacsony specifikációkkal... Nem csoda hogy problémázik...)
Nekem csak (teljesség igénye nélkül):
Intel Celeron Intel Pentium D Intel Centrino Duo (XP laptop) AMD Athlon XP M (XP laptop) AMD ??? (Win8 laptop) Intel I3 {ezt használom most] Én már a kétezres években nőttem fel, úgyhogy tv játékokhoz és ZX-hez már nem volt szerencsém, viszont Win98-hoz még igen (apám gépén az volt)... ![]()
Szerencsés emberek vagytok Szasza9668 és Zsombor! Soha nem volt elég pénzem számítógépre úgy, hogy mások levetettjét, vagy összetákolt gépeim voltak. Mindketőtötög gépei voltak, de pluszban
386 A 286-osból és a 386-osból több féle is. 486 Vesa lokálbuszos 120MHzes volt, de Verte a P100-ast, csak nem volt megbízható. AMD 64 egy és két magos Az I3-as üzemképes, de mini kivitel. SSD-vel ma is használható lenne. I5 négymagos, ami most is karcol. Igaz ezt kaptam. Egy új gépem volt egy P3, aminek alig vártam a gari lejártát, hogy alaplapot és procit cserélhessek, 330 MHz-ről 950 Mhz-re, A CS miatt. Apródonként egy kocsi ára belement. Volt is mit bontani. ![]() Rendszerekből a W3.1, W3.11, W95; W95 explorer, W98, W98SE, XP, W7 a mai napig. W98SE, XP és W7 amivel meg voltam, vagyok elégedve. Más rendszereken is dolgoztam, de nem voltam elájulva. A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2019
Milyen unsupported oprendszert (XP vagy régebbi) használtok még ma is (heti szinten)..?
Xp-t, szinte napi szinten. Minden indítása után kiírja a böngésző (Chrome) hogy már nincs támogatva az oprendszer, így nem fogom megkapni az elképesztően fontos
![]() Természetesen ugyanaz a víruskereső a fejlett tűzfalával amit a 10-esen is futtatok, ezen is ugyanúgy működik a háttérben, napi frissítéssel. Szóval gond egy szál se.
Kiderült a probléma: DScaler 4.2.2 valamivel összeakadt és akadályozta a tuner hangját, viszont a 4.1.15 elsőre megszólalt!
![]()
Ha a 100% offline TV tunerhez használt (másodlagos) gép is számít akkor XP-t használok napi szinten (egészen tegnapig Windows 2000 volt rajta)...
Analóg tv tuner..? Azt mire lehet manapság használni..?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |