Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönjük a felvetéseket.
A felhasználói tiltás megvalósítása (Apróhirdetés rovat) nem igazán kivitelezhető. Ellenben lehetőségként ott van a hirdető értékelése, akár pozitív, akár negatív formában. Az értékelés mindenki számára, utólagosan is ellenőrizhető, látható. Ha egy hirdetőnél túl sok negatív értékelés szerepel, az már eleve gyanakvásra ad okot. A hirdetés-hozzászólások esetében pedig van lehetőség moderáció kérésére, amit rendszeresen kezelünk is. Ugyan ez a helyzet a fórum hozzászólásokkal. Ha egy hozzászólás destruktív, romboló hatású, vagy bántó, akkor arra lehet kérni moderációt, illetve ott a jobb felső sarokban lévő lefelé mutató hüvelykujj-ikon, melyből ha több is "összejön", a hozzászólás automatikusan elrejtésre kerül. A kezdőkkel szembeni kötözködés esetén egy finom figyelmeztetés a fórumtársaktól, avagy a moderáció-kérés szintén segíthet. A felhasználók valóságosságának szűrése (telefonszámhoz kötése) már felmerült az üzemeltetés körében is, a részletek kidolgozása még várat magára, de folyamatban van.
Egy kis fejlesztéssel sok minden megoldható lenne. Egyik online játékban (nem reklámozom, mert ez itt nem a reklám helye) például úgy van ez megoldva, hogy a felhasználó nem is tudja, hogy tiltva van, vagyis ő látja a saját kommentjeit, de aki letiltotta, az nem. Ergo mindkét oldalról megvan az "öröm faktor": aki úgy érzi, hogy most jól beszólt a másiknak örül, mert kiélhette az "arc nélküli arcoskodás" vágyát, a másik fél szintén örül, mert nem is látja a hozzászólást.
Ami pedig a kommentek jobb felső sarkában lévő negatív értékelést illeti, egyszerűen annak a számát is elrejteném, mert nincs jelentősége úgysem, hogy hányan dislike-olták, ha egyszer úgyis el kell érni egy bizonyos szintet, hogy automatikusan törlődjön. Erre pedig ugyanazt alkalmaznám, mint a fent említettre, hogy a kommentelő továbbra is látná a saját kommentjét, amely nyilván megnyugvással töltené el, csak az összes többi felhasználó számára lenne láthatatlan. És nem utolsó sorban "lécci-lécci" ne nyomjatok erre negatív értékelést, mert elsírom magam!
Mivel a D... X90-es telefonnak betört a kijelzője így az alin keresek kijelzőt és találtam is. De mivel jól jönne néhány két soros (Nem akartam politizálni de itt is megy a sorosozás
) forrléc amihez nem tudom milyen kereső szót használjak. A soldering lath nem jött be. Tud valaki segíteni? Ha már rendelni kell akkor mindent egy helyről.
Ennél már csak akkor lenne jobb ha lenne savanyú ubi. Megérte várni a reggelimre.
Ez jobb mint a Facebook
Itt is elfér minden
Ez legalább 100% hogy nincs benne elektronika. Politika meg még úgy sem
Én meg kacsát sütöttem.
Az is finom lila hagymával és kenyérrel. Na most reggeliztem de megkívántam. Köszi
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2019
Na ebben igazad van, de helyesírás meg írásjelek sem.
Kóstoltátok már?
Először azt hittem, hogy vicc. Azonban nem az. ![]() /Internetes kép, de nem a reklámozás a célom./ A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2019
Én is azt hittem, hogy csak photoshop. De most , hogy rákerestem... Tényleg létezik. Az eszem megáll!
![]() Nekem meg kell kóstolnom.
Ahogy az interneten én is utána olvastam, azt írták, hogy olyan az íze, mint a chilis csokinak. Persze az íze nem olyan erős, mint az eredeti krémé.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2019
Azt olvastam 10%-os Erős Pista van benne és ez eléggé gyenge.
Jövőre erősebbet csinálnak.
Más az Erős Pistához is Erős Pista kell? Semmi sem az igazi?
Szerintem az Erős Pistából 10%-ot tettek a töltelékhez és kevésnek bizonyult.
Szevasztok. Nem vagyok tisztába a magyar támogatásokkal, de rádióba halottam most, hogy elfogadták a nagyszülői gyedet.
Na most nálunk (SK) az,, anyaságit,, a szülő igényelheti, a gyerek megszületésekor kapja ezt a támogatást, 34heten keresztül. Nálunk a vastag fizetés 75% kapja. Gondolom a nagyszülői gyedet is így számolják, hogy a vastag fizetésből, a 70%. De ez legfeljebb a minimálbér ketszzeresének a 70% lehet. Úgy mondta a rádió, hogy egy gyermekre 225.000 forint. Ez a szülőnél is így van, ez a max, vagy csak a nagyszülőnél? A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2019
Van keskenyebb szalag is, a legszélesebbet találták.
Szépek! Végre nem "deszka" modelleket látni a kifutón.
Ismerem a helyet, Párhuzamosan megy a vasút és közút hosszan, majd egy hirtelen cikk-cakkal átmegy a másik oldalra. Helyismeret nélkül könnyű benézni.
Szerencsére mindenki megúszta...
Pedig ma már szinte mindegyik autós GPS jelzi a vasúti átjáró közeledtét. Vagy egy 50 milliós autóba még drága a 40 ezres GPS.
Idézet: „Vagy egy 50 milliós autóba még drága a 40 ezres GPS.” Nekem ingyenes volt mindig Sygic néven.
Japánban a vasúti átkelőhelyek előtt meg kell állni, és az ablakot is le kell tekerni, fülelni. Bár ha nem nyomja a kürtöt a vonat...Mert van hogy nem nyomja. De szerintem nyugodtan nyomhatná minden jármű forgalom kereszteződésénél.
Én sem ismernem a helyet, de ne felejtsük el, hogy a vasúti átjáró előtt azért ott vannak a vasúti átjáró előjelző táblák (visszaszámláló táblák), amelyek a tényleges átjáró előtti részt három egyenlő részre osztják fel. Tehát helyismeret nélkül is lehet tudni, hogy 300 m múlva vasúti átjáró következik. Ráadásul az átjáró előtt 300 m-re kint van egy 40-es sebességkorlátozó tábla is. Elég nehéz nem észrevenni.
Szerencséje volt most mindenkinek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |